Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
14.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 23/9/2016

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο που έρχεται για όλα τα ζώδια!

Κριός
Χαλαρώστε και βολευτείτε στο σπίτι. Αυτό το Σάββατο η Σελήνη είναι στον στοργικό Καρκίνο. Δεν θα θέλετε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να τριγυρίσετε γύρω από το σπίτι, να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα από τη ντουλάπα σας για τη νέα σεζόν ή να βράσετε ένα τσαγάκι. Τα άστρα της Κυριακής κάνουν μια 180 μοιρών στροφή, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον επιδεικτικό Λέοντα και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ο έρωτας, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα μπαίνουν στην κορυφή της ατζέντας σας.

Αυτή είναι επίσης μια καταπληκτική ημέρα για να ολοκληρώσετε ένα δημιουργικό ή DIY έργο. Προετοιμαστείτε επίσης για τη Δευτέρα, που ο Ήλιος και ο Δίας συνδυάζουν τις επεκτατικές δυνάμεις τους κάνοντας μια μοναδική μέσα στο έτος συνάντηση στο Ζυγό και στον τομέα των σχέσεών σας. Μια συνεργασία, είτε ρομαντική είτε επαγγελματική, θα μπορούσε να ανέβει σε νέα ύψη. Μπορεί ήδη να νιώθετε αυτά τα συνεργατικά vibes να ανάβουν από το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος
Ένα κοινωνικό Σάββατο σας περιμένει, καθώς Η Σελήνη πλέει μέσα από τον Καρκίνο και τον τρίτο Οίκο σας, της τοπικής δράσης. Τσεκάρετε ένα live show, αρπάξτε μερικά εποχιακά προϊόντα από την αγορά, απολαύστε το ποτό σας σε ένα νέο μέρος. Οι συζητήσεις θα είναι πηγή έμπνευσης, οπότε περάστε χρόνο με φίλους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.

Την Κυριακή η Σελήνη εγκαθίσταται στο Λέοντα και τον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Απολαύστε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι και μην κάνετε τίποτα, Ταύροι, ή βάλτε τη ζωή σας στο σπίτι σε μια τάξη. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας ή απλά φροντίστε τον παραμελημένο από καιρό εαυτό σας. Καλή είδηση: θα πάρετε ένα ακόμα κύμα κινήτρων τη Δευτέρα, όταν ο ενεργητικός Ήλιος και ο ζωηρός Δίας θα ενωθούν στον υγιή, οργανωτικό έκτο Οίκο σας, εμπνέοντας μια καλή βόλτα στο γυμναστήριο ή ένα έξαλλο ξεκαθάρισμα.
Δίδυμοι
Χειριστείτε τις πρακτικές λεπτομέρειες το Σάββατο, Δίδυμοι. Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας, βοηθώντας σας να καλύψετε τη διαφορά στα καθήκοντά σας. Βάλτε μερικά πλυντήρια, γεμίστε το ψυγείο σας, πληρώστε τους λογαριασμούς σας. Μέχρι την Κυριακή η Σελήνη κινείται στο Λέοντα και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, πυροδοτώντας μερικά – κάλλιο αργά παρά ποτέ – σχέδια. Συσπειρώστε τους φίλους σας σε ένα απογευματινό στέκι / pub / καφετέρια / gallery.

Κρυφή ματιά: αύριο, η μοναδική ετήσια ένωση του ακτινοβόλου Ήλιου και του ξέγνοιαστου Δία, πραγματοποιείται στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και του ρομαντισμού. Αυτή θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες ημερομηνίες για την αγάπη – ή μια πολύ σημαντική στιγμή που θα ανοίξετε την ψυχή σας. Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε αυτά τα vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο!

Καρκίνος
Κάντε το δικό σας αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη να πλανάται στον Καρκίνο όλη την ημέρα, θα είστε σαν υπερδραστήριο καβούρι, ανήσυχοι και ανυπόμονοι να περιφερθείτε ελεύθερα. Μην δώσετε υποσχέσεις ή μην κάνετε συγκεκριμένα σχέδια, γιατί τότε μάλλον θα χρειαστεί να ξεγλιστρήσετε από αυτά. Δεν είναι η ώρα να πείτε «ναι», μόνο για να κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Βγείτε έξω σόλο και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να σας καθοδηγήσει.

Την Κυριακή θα επιστρέψετε πίσω στους τρόπους σας, όταν η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και τον γειωμένο δεύτερο Οίκο σας. Αντιμετωπίστε τυχόν πρακτικά καθήκοντα ή βγείτε για μια ημέρα πολυτέλειας (ψώνια, χαλάρωση, καφέ με πρωινό). Αύριο, το σπίτι και η οικογένεια γίνονται το κομβικό σημείο σας, καθώς ο λαμπερός Ήλιος και ο επεκτατικός Δίας κάνουν τη μοναδική μέσα στο έτος ευθυγράμμισή τους. Αυτό το δυναμικό δίδυμο θα συναντηθεί στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, γεγονός που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τους οικογενειακούς δεσμούς, να εμπνεύσει μια μετακόμιση ή να προμηνύσει μια εγκυμοσύνη. Μπορεί και να αισθανθείτε αυτά τα ζεστά vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο.
Λέων
Χασμουρητά! Κρατήστε το μαξιλάρι σας και την πιο άνετη πιτζάμα σας πρόχειρα το Σάββατο, Λιοντάρια – δεν έχει σημασία πόσο δελεαστικές μπορεί να είναι οι κοινωνικές προσκλήσεις σας. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον Καρκίνο και τον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, διατηρώντας την ενέργειά σας σε χαμηλά επίπεδα. Η διάθεσή σας θα μπορούσε να είναι λίγο βαριά, επίσης. Αντί να πιέσετε τα όριά σας, διατηρήστε τα καύσιμά σας για την Κυριακή, όταν η Σελήνη θα πλέει στο Λέοντα και η ζωτικότητά σας θα επιστρέψει σε πλήρη ισχύ.

Ειδοποίηση Spoiler: τη Δευτέρα ο λαμπερός Ήλιος και ο ειλικρινής Δίας κάνουν τη μοναδική ετήσια ένωσή τους, πυροδοτώντας τον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αισθανθείτε αυτά τα ευτυχή vibes που ρέουν, ήδη από το Σαββατοκύριακο. Θα είστε σε μοναδική φόρμα, με τις πνευματώδεις παρατηρήσεις σας και τις σπινθηροβόλες απόψεις σας, οπότε ας αρχίσουν οι δυναμικοί διάλογοι!

Παρθένος
Αφήστε την κοινωνική πλευρά σας ελεύθερη το Σάββατο και χωρέστε όση δράση μπορείτε μέσα στην ημέρα. Η Σελήνη θα ολοκληρώσει μια επίσκεψη στον Καρκίνο και τον ανθρωποκεντρικό ενδέκατο Οίκο σας, βοηθώντας σας να χειριστείτε τα πλήθη και να απολαύσετε την καλή αυτή αίσθηση. Θα μπορούσατε να κλατάρετε την Κυριακή ωστόσο, όταν η Σελήνη βυθίζεται στο Λέοντα και τον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, κρούοντας την καμπάνα για ξεκούραση. Σεβαστείτε τα όριά σας, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, και επικεντρωθείτε στο ξεμπέρδεμα των εκκρεμοτήτων σας.

Ξεκουραστείτε, γιατί τη Δευτέρα ο κινητήριος Ήλιος και ο επεκτατικός Δίας κάνουν την ετήσια συνάντησή τους, και για φέτος ευθυγραμμίζονται στον Οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας. Ένα κύμα από συναρπαστικές ειδήσεις και ευκαιρίες μπορεί να κατευθύνονται προς το μέρος σας, με σημάδια νομισμάτων ή με έναν φανταχτερό τίτλο να επισυνάπτονται. Πάρτε ένα τολμηρό ρίσκο καθώς μπαίνετε στην εργάσιμη εβδομάδα σας, κάνοντας τηλεφωνήματα, στέλνοντας βιογραφικά ή τολμηρά mail.

Ζυγός
Ώρα για αναβάθμιση; Η Σελήνη περνά το Σάββατο στον δέκατο Οίκο σας του στάτους και του επαγγελματικού σας κύρους. Μια πρόσκληση θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε ευκαιρία να τα βρείτε με αυτούς που έχουν επιρροή. Να είστε βέβαιοι ότι θα τους καταπλήξετε με τις πρωτοπόρες ιδέες σας. Την Κυριακή μια “όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο” Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, είναι ιδανική για αστρικές ευκαιρίες δικτύωσης. Χαμογελάστε, κάντε επαφή με τα μάτια και ανταλλάξτε αστεϊσμούς. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός απέναντι σου… ή ποιον ξέρει!

Κρυφή ματιά: η Δευτέρα θα είναι πολύ σημαντική για σας Ζυγοί – και πιθανώς μια από τις καλύτερες στιγμές σας για το 2016! Ο Ήλιος και ο τυχερός Δίας θα κάνουν την ετήσια συνάντησή τους, και αυτή τη φορά στο δικό σας ζώδιο. Είναι σαν πρώτης ποιότητας καύσιμα για τα έργα που σας παθιάζουν, οπότε έχετε αυτή την ομιλία των 30 δευτερολέπτων έτοιμη. Περάστε λίγο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο να προετοιμαστείτε, για να χτυπήσετε ενώ το σίδερο είναι ακόμα ζεστό.

Σκορπιός
Ολοήμερη εκδρομή, κανείς; Το Σάββατο, η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και στον ένατο Οίκο σας, υποδαυλίζονταςτις περιπλανήσεις σας. Βγείτε έξω από την πόλη, ακόμα και μόλις δύο ώρες μακριά, και θα μπορέσετε να ανανεώσετε πλήρως την προοπτική σας. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε τα όρια της πόλης, ξεκινήστε να τσεκάρετε ναύλα και πακέτα διακοπών για τις επόμενες διακοπές σας.

Ο χάρτης της Κυριακής σας βάζει σε λειτουργία εστιασμένη στο στόχο, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στο Λέοντα και τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Αποκτήστε προβάδισμα για την εργάσιμη εβδομάδα σας ή συνεχίστε ένα σημαντικό έργο που έχετε βάλει μπροστά. Μην αναλάβετε περισσότερα από όσο μπορείτε να διαχειριστείτε όμως.

Η Δευτέρα φέρνει τη μοναδική φετινή συνάντηση του Ήλιου και του επεκτατικού Δία, η οποία θα πέσει στον ευφάνταστο και ξεκούραστο δωδέκατο Οίκο σας. Αφήστε χώρο στη δημιουργικότητά σας να ρέει, ή επεξεργαστείτε έντονα συναισθήματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η μούσα μπορεί να φτάσει νωρίς, οπότε προετοιμαστείτε για κάποιες δημιουργικές λήψεις.
Τοξότης
Ησυχία παρακαλώ! Το Σάββατο θα χρειαστείτε κάποια απόσταση από τις ορδές, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας. Οι διαθέσεις σας μπορεί να είναι έντονες – ή ίσως απλά να θέλετε να εστιάσετε σε ένα έργο σας χωρίς διακοπή. Σχεδιάστε λίγο σέξι χρόνο με κάποιον ξεχωριστό όταν τελειώσετε, γυρίζοντας την αμέριστη προσοχή σας στο μέρος του. Την Κυριακή επιστρέφετε στο κοινωνικό και εξωστρεφές σας πνεύμα, καθώς η Σελήνη φτάνει στο Λέοντα και τον πληθωρικό ένατο Οίκο σας. Κάντε μια μικρή ημερήσια εκδρομή έξω από την πόλη ή μαζέψτε την παρέα σας για να διερευνήσετε μια νέα σκηνή.

Κρυφή ματιά: τη Δευτέρα ο ζωηρός Ήλιος κάνει την ετήσια συνάντησή του με τον κυβερνήτη σας τον Δία, και ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ομαδικής εργασίας σας. Αδελφικά πνεύματα και πολύχρωμοι συνεργάτες περιμένουν, οπότε βρεθείτε με μια φρέσκια παρέα. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ήδη αυτή την αίσθηση από το Σαββατοκύριακο, οπότε υιοθετήστε μια «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο” προσέγγιση με τους φίλους.

Αιγόκερως
Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο στη φροντίδα των στενότερων δεσμών σας. Η Σελήνη περνά το Σάββατο στον Καρκίνο και τον Οίκο των σχέσεών σας, αποκαθιστώντας την ισορροπία στους πιο σημαντικούς δεσμούς σας. Την Κυριακή τα αστέρια ηχούν το κάλεσμα για αποπλάνηση, με μια πλευρά αυτοφροντίδας, καθώς η Σελήνη γλιστρά στο Λέοντα και τον οικείο και συναισθηματικό όγδοο Οίκο σας. Περιορίστε την εστίασή σας σήμερα.

Κρατήστε τις λίστες επισκεπτών αποκλειστικές, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα άτομο τη φορά. Συμβουλή: Αυτή δεν είναι η ημέρα για να καλέσετε μια τυχαία παρέα για καφέ και να ελπίζετε ότι ο καθένας θα τα βρει με τον άλλο (γιατί δεν θα το κάνει).
Κρυφή ματιά: οι στόχοι σας παίρνουν τη σκηνή τη Δευτέρα, καθώς ο ζωντανός Ήλιος και ο επιχειρηματικός Δίας κάνουν την ετήσια συνάντησή τους. Με αυτά τα ζωντανά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας να ενώνονται στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, είστε έτοιμοι για μια επαγγελματική επανάσταση. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε αυτά τα φιλόδοξα vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο, οπότε ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε.

Υδροχόος
Δείπνο και ποτά στην πόλη; Όχι απόψε, Υδροχόοι. Ο πρακτικός χάρτης των άστρων του Σαββάτου σας βάζει σε υγειές και οικονομικό πνεύμα. Προσπεράστε το θορυβώδες, υπερτιμημένο γαστρονομικό μπαρ και επιλέξτε ένα DIY δείπνο – πάρτι με φίλους, όπου μπορείτε να κάνετε πραγματικά μια ποιοτική συνομιλία.

Προσπαθήστε να χωρέσετε και λίγη γυμναστική μέσα στην ημέρα σας, ή βγείτε έξω για μια φθινοπωρινή πεζοπορία ή μια βόλτα με το ποδήλατο. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους τομείς της σχέσης σας, η τέλεια μέρα για να απολαύσετε ένα διπλό ραντεβού ή για να απολαύσετε την παρέα ενός στενού σας φίλου. Τι λέτε να σχεδιάσετε μια επική απόδραση μαζί;

Τη Δευτέρα ο λαμπερός Ήλιος και ο κοσμογυρισμένος Δίας κάνουν την ετήσια ευθυγράμμισή τους, και συναντιούνται στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αισθανθείτε αυτά τα δυνατά vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο. Ερευνήστε ναύλους και προορισμούς – ή κλείστε ακόμα και εισιτήρια. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια όμορφη, χλιδάτη παραλία με φρέσκο φαγητό και εκπληκτική θέα. Τώρα, πηγαίνετε να κάνετε μερικές κρατήσεις!

Ιχθύες
Ξεκινήστε τις καλές στιγμές στην έγκαιρη πλευρά αυτού του Σαββατοκύριακου, Ιχθύες. Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας, φέρνοντας λαμπερές προσκλήσεις, καλή ζωή και ρομαντικές δυνατότητες. Αλλά μην κρατήσετε τις καλές στιγμές μέχρι αργά τη νύχτα. Την Κυριακή η Σελήνη μετατοπίζεται στο Λέοντα και στην υγιή πλευρά σας, εμπνέοντάς σας να μετανοήσετε για τη διασκέδασή σας, με μάθημα γιόγκα ή με μια ημέρα αποτοξίνωσης με χυμούς.

Τα vibes αποτοξίνωσης τροφοδοτούνται ακόμη περισσότερο από τον αναζωογονητικό Ήλιο και την ετήσια συνάντησή του με τον πληθωρικό Δία αυτή τη Δευτέρα, μια μοναδική διέλευση που θα νιώσετε πιθανώς από το Σαββατοκύριακο. Αυτή η ενεργητική εκδήλωση πραγματοποιείται στον όγδοο Οίκο σας των ριζικών μετασχηματισμών, βοηθώντας σας να απελευθερώσετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οι στενότεροι δεσμοί σας λαμβάνουν ένα κύμα ενέργειας και μια ισχυρή σεξουαλική έλξη μπορεί να ανάψει. Γρρρ!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...