Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 25/10/2018

Τι μέρα είναι αστρολογικά; Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα νιώσετε μια υπερένταση, θα κάνετε μια βουτιά στα σκοτάδια σας, θα αναστατωθείτε από τα μαντάτα! Προστατευτείτε και μην εκτίθεστε!

Κριός
Σήμερα θα σας πιάσει μια μανία να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα, σα να πρόκειται να εξαφανιστείτε έτσι για μερικές μερούλες! Θα φτιάξετε ντουλάπες, μπορεί και μια γενική καθαριότητα να προκύψει στη πορεία, παθαίνετε μια παράκρουση. Μη νομίζετε και όσοι εργάζεστε, τα συρτάρια σας θα λάμψουν και πρόκειται να πετάξετε πολύ σκουπιδαριό. Στο τέλος της ημέρας μη γκρινιάζετε επειδή θα έχετε κουραστεί. Επιλογή σας ήταν!

Ταύρος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα στη δουλειά σας! Μικρά καθημερινά θαύματα που μοιράζουν χαμόγελα και ικανοποίηση. Φυσικά μη μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, οι πρωτοβουλίες πολλές φορές φέρνουν θετικά αποτελέσματα κυρίως σε περιπτώσεις σταθερές και σίγουρες σα τη δική σας! Μια βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να είναι η αιτία να ξεπαραδιαστείτε. Υπομονή ο Οκτώβρης έχει ακόμα μέλλον!

Δίδυμος
Μυστήρια η σημερινή ημέρα για εσάς, αφού θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν! Μπορεί και να συμβεί αυτό, γιατί είστε κάπως ζαλισμένοι από τα γεγονότα, θολωμένο το μυαλό, μπορεί να σας έχουν πιάσει και οι ευαισθησίες σας, ευάλωτοι πολύ! Μη πιστέψετε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για να λάβετε τις απαντήσεις εκείνες που αποζητάτε. Ξεκάθαρες κουβέντες, ξεκάθαρο και το αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος
Χαρωποί και ορεξάτοι να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε! Είδατε καλό όνειρο; Το σύμπαν σας έστειλε μπόλικη μαγική ενέργεια; Δε το βάζετε εύκολα κάτω, το δαιμόνιο το μυαλό σας, έχει βρει το κατάλληλο σενάριο, για αυτό που ετοιμάζετε. Θα χρησιμοποιήσετε τη καλή σας τη πλευρά, εκείνη που σαγηνεύει τα πλήθη μπας και εντυπωσιάσετε. Θετική ενέργεια πάνω από όλα, για να συμβούν όμορφα πράγματα. Τις εμμονές σας να τις αφήσετε για το τέλος! Έρχονται πολύ ερωτικές ημέρες!

Λέων
Παράξενη η μέρα σας! Λεφτά δεν έχετε, τα ξοδέψατε όλα και παρόλα αυτά, εσείς το χαβά σας. Να ψωνίσετε το ένα και το άλλο. Βέβαια, εκεί που θα είστε χαλαροί, εκεί θα εκνευριστείτε κάπως, γιατί ακόμα και προκαταβολή να σας ζητήσουν, εσείς δε θα την έχετε, για να τη δώσετε. Λιονταράκια μου ξέρω ο ενθουσιασμός πάνω από όλα και το ψυχολογικό, αλλά εσείς ξεπερνάτε συνεχώς τα όρια, εκείνα τα αόρατα που δεν υπάρχουν και μετά γκρινιάζετε άνευ λόγου και αιτίας.

Παρθένος
Αχ γλυκά μου εκεί που πάτε λίγο να απελευθερωθείτε ερωτικά, όλο και κάτι συμβαίνει που σας κάνει και ξανά μαζεύεστε. Σήμερα μπορεί να μάθετε την αλήθεια για μια ύπαρξη, ή μπορεί η συμπεριφορά του να μην είναι και τόσο καλή. Θα δείτε μια άλλη πτυχή, ένα άλλο πρόσωπο και θα εκνευριστείτε σε πρώτη φάση και μετά θα απογοητευτείτε. Βασικά καλό είναι να αποφύγετε τις συναντήσεις, τα λόγια τα πολλά, γιατί απλά δεν είναι μια καλή μέρα!

Ζυγός
Μέρα που θα φαντάζεστε διάφορα. Δε ξέρω αν θα έχετε το χρόνο ή όχι, πάντως το μυαλό σας θα ταξιδεύει, σε παράξενα μέρη, σε κάποιους ανθρώπους, σας έχουν τρελάνει με τη συμπεριφορά τους και έχετε χάσει λίγο το μπούσουλα. Ποια είναι η αλήθεια και ποια όχι; Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση, γιατί ο θυμός και η απογοήτευση δε φεύγουν τόσο εύκολα. Οι μέρες σας είναι μυστήριες πολύ, αλλά θα σας αποκαλύψουν κρυμμένα μυστικά. Υπομονή!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως είστε ερωτευμένοι. Υπάρχει ένα άτομο μέσα στο μυαλό σας, θέλετε να το συναντήσετε, είστε αναστατωμένοι πολύ. Και εντάξει να είναι ο σύντροφός σας. Αν δεν είναι όμως, τι κάνουμε; Πειρασμοί υπάρχουν παντού, αλλά εκείνη η μαγική η ύπαρξη, εμφανίζεται μια φορά στα πόσα χρόνια. Σα μικρά παιδιά και με το χαμόγελο στα χείλη, ετοιμάζεστε να κάνετε μεγάλη ζαβολιά. Το ξέρετε πως έρωτας και Σκορπιός, προκαλούν πόνο; Υποκλίνομαι στα πάθη σας!

Τοξότης
Μέρα που θα τα βάλετε με τους πάντες. Σας ενοχλούν, δε θέλετε να ακούσετε τίποτα απολύτως, θα προτιμήσετε την ησυχία σας. Ακόμα και με τους φίλους σας θα δυσανασχετήσετε γιατί με κάποιους δε ταιριάζετε και τόσο και νιώθετε πως φθείρεστε δίχως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εντάξει μην είστε απόλυτοι, γιατί εσείς τραβάτε τα ψυχολογικά τα ζόρια, όχι οι άλλοι. Ερωτικά δε το έχετε με τίποτα. Δε σας φταίει ο σύντροφός σας!

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να τρέχετε και να μη φτάνετε έτσι δίχως να υπάρχει κάποιος λόγος. Από το πρωί θα σας βομβαρδίσουν με διάφορα, μπορεί να είναι και η μέρα του λωλού, στο χέρι σας είναι να μη βρεθείτε σε μια χαοτική κατάσταση. Βάλτε προτεραιότητες και κόψτε τον αέρα όπου χρειάζεται, γιατί τη παράκρουση των άλλων δε θα τη φορτωθείτε εσείς. Ζόρικη μέρα από όλες τις απόψεις. Ψυχραιμία.

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως το έχετε καβαλήσει το καλάμι εδώ και χρόνια. Ναι μεν είστε μοναδικοί στο είδος σας, σας θαυμάζουμε κιόλας, αλλά οι εποχές άλλαξαν, έχουν γίνει πιο απλές. Δεν λέω, να μην είστε ο εαυτός σας, αλλά οι απαιτήσεις σας, δε γίνεται να είναι εξωπραγματικές. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, παραβλέψτε μερικά θέματα που δε σας κάνουν, υποχωρήστε όμως σε κάποια άλλα, γιατί το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Και το ψυχολογικό!

Ιχθύς
Δύσκολη η μέρα σας, γιατί; Η φαντασία με τη πραγματικότητα απέχουν χιλιόμετρα. Ναι μεν, αλλά! Ότι σχεδιάζατε μέρες τώρα, θα κολλήσει, θα έρθουν πόσα εμπόδια, θα σας σταματήσουν από τα πάντα όλα. Θεωρητικά μπορεί να είναι τέλεια, πρακτικά όμως όχι. Μην επιμένετε, μη πεισμώνετε και μη τρελαίνεστε. Ψαράκια μου το σύμπαν σας προστατεύει από παράτολμες ενέργειες. Χρόνια τώρα. Έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...