Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 25/11/2016

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα.

Κριός

Γενικά zwdia: H καριέρα και τα επαγγελματικά συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τώρα καθώς νέες ιδέες, νέα άτομα και η νέα τεχνολογία ανοίγονται μπροστά σας. Οι ρομαντικές επαφές μπορεί να ενισχυθούν. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε ότι θα έρθετε πιο κοντά. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση ίσως να σας γίνει πρόταση γάμου. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τελευταία σας ιδέα ή το τελικό σχέδιο ίσως να είναι καλή αλλά δεν είναι πολύ αυθεντική. Δεν θα περιοριστεί ο ανταγωνισμός γύρω σας. Μια πιο δημιουργική προσέγγιση σας χρειάζεται για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική σας κατάσταση μπορεί να συμβεί σήμερα. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε μια πρόταση από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε ένα νέο άτομο κάτω από ασυνήθιστες περιστάσεις. Φροντίστε να δείχνετε υπέροχοι ακόμα και στην πιο απλή βόλτα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να φροντίσετε όποια έρευνα είναι απαραίτητη για την δουλειά σας. Αυτό που να έχει να κάνει με κάποιες συνεντεύξεις που πρέπει να πάρετε. Μπορεί να πρέπει να κάνετε αναζητήσεις σε βιβλία και εφημερίδες.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως συναντήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα έχετε περισσότερες από μια ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας σήμερα. Το πρόβλημα θα είναι ότι θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές και σημειώστε τα υπέρ και τα κατά. Ίσως πρέπει να τα σημειώσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσπαθήστε να μην βασιστείτε πολύ σε ηλεκτρονικές συσκευές και μηχανήματα σήμερα. Οι πληροφορίες που προέρχονται από υπολογιστές ίσως να μην είναι απόλυτα αληθείς. Είναι πιθανό να μην έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί τώρα. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποια πολύ ενδιαφέρονται άτομα. Οι επαφές αυτές ίσως σας ανοίξουν νέους προσωπικούς και πνευματικούς δρόμους για να εξερευνήσετε. Ίσως δημιουργηθούν νέες φιλία και η συναισθηματική σας κατάσταση θα ενισχυθεί. Να περιμένετε κάποιες συναρπαστικές συζητήσεις και την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για ένα επάγγελμα αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι οικονομικοί σας στόχοι και τα όνειρα που έχετε απαιτούν συγκέντρωση. Τα ξαφνικά χρήματα και η καλή τύχη δεν θα συμβούν χωρίς συνειδητή δουλειά από την πλευρά σας. Είναι καλή ημέρα να γεμίσετε τα κενά σχετικά με τα επόμενα βήματά σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Ένα ή περισσότερα συναρπαστικά άτομα μπορεί να εμφανιστούν στην ζωή σας σήμερα ίσως μέσα από φίλους ή ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως έρθουν στο σπίτι σας. Να περιμένετε έμπνευση και κίνητρο όταν έρθετε σε επαφή μαζί τους και να ξέρετε ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για το μέλλον. Μπορεί να σκεφθείτε να γράψετε ένα σενάριο. Απολαύστε την ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως έχετε την τέλεια λύση για τα επαγγελματικά προβλήματα των άλλων αλλά ίσως όχι για εσάς. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας στα δικά σας θέματα αντί να προσπαθείτε να λύσετε τα θέματα των άλλων. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τους άλλους.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα και γεμάτη από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες εξελίξεις. Ίσως βρεθείτε να κάνετε πολλές δουλειές στην περιοχή σας ίσως κάνετε και κάποιες σύντομες επισκέψεις. Ίσως χρειαστεί να κάνετε τηλεφωνήματα και μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για να διαχειριστείτε όλες τις πληροφορίες και να τις καταλάβετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξέρετε ότι έχετε δίκιο αλλά και πάλι η αντίθεση φαίνεται να είναι παντού. Μην αφήνετε τις εξωτερικές πιέσεις να σας αποτρέπουν από την αλήθεια. Όσο είστε αληθινοί με τον εαυτό σας όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας από το σπίτι. Ίσως είναι περισσότερες από μια και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να τις εκμεταλλευθείτε όλες. Σκεφθείτε το καλά πριν δεσμευτείτε. Θα αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικοί σήμερα αλλά αυτό μπορεί να φανεί τις επόμενες ημέρες. Σκεφθείτε την κατάσταση ειλικρινά και αντικειμενικά πριν πάρετε απόλυτες αποφάσεις. Δεν θα το μετανιώσετε μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι είτε συμφωνείτε είτε όχι. Η αισιοδοξία σας ίσως να μην συμπαθεί την πραγματικότητα των άλλων αλλά πιστέψτε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Θα επωφεληθείτε πολύ

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποια χαρτιά που αφορούν οικονομικά θέματα ίσως πρέπει να εκτελεστούν σήμερα. Έχετε διάθεση για κάποια περιπέτεια ίσως σωματική ή ερωτική. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή μπορεί να αποφασίσετε να παρευρεθείτε σε κάποια ομαδική συνάντηση και να δείτε τι ευκαιρίες για επαφές θα παρουσιαστούν. Περάστε καλά και προχωρήστε με προσοχή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας σας σήμερα. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα φροντίστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Το να φθάσετε σε αυτό το σημείο είναι πολύ καθοριστικό για εσάς. Να είστε πρακτικοί και συγκεντρωμένοι.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα που σας ενδιαφέρει πολύ ίσως σας κάνει να αναζητήσετε πληροφορίες σε πολλές πηγές για να βρείτε την αλήθεια. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει αλλά σήμερα θα έχετε την τάση να αναζητήσετε μόνο απόλυτες αποδείξεις. Ίσως βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ένα ασυνήθιστο μέρος και με έναν παράξενο τρόπο. Ίσως πρέπει να έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο συνέχεια μαζί σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τελευταία ακολουθείτε έναν προαποφασισμένο δρόμο για το που πρέπει να είστε και τι πρέπει να κάνετε. Έχετε μπει σε μια ρουτίνα που εξυπηρετεί τους άλλους περισσότερο από εσάς. Τώρα είναι καιρός να αντιστρέψετε αυτή την τάση.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι συνεχίζετε την δουλειά σας και προχωράτε προς τους στόχους σας. Τα ερωτικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Αν είστε σε σχέση κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως σας φέρουν κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο μέσα από κάποια ομαδική δραστηριότητα. Ίσως δείτε έναν παλιό φίλο με άλλη ματιά. Ότι και να είναι να περιμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Μια ώθηση καλής τύχης σχετικά με την καριέρα σας ίσως σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας από ότι νομίζετε. Το κλειδί σήμερα είναι να διορθώσετε τις λεπτομέρειες στο σχέδιό σας. Ίσως πρέπει να φτιάξετε ένα σχέδιο αν δεν έχετε ήδη. Συζητήστε το.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η προσπάθεια, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που έχετε βάλει μέσα σε κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα στο παρελθόν ίσως αρχίσουν να αποδίδουν. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε ένα απρόσμενο βραβείο ή αναγνώριση για την δουλειά σας. Οι φίλοι και ο/η σύντροφός σας θα είναι υπερήφανοι για εσάς και δεν πρέπει να εκπλαγείτε με τα συγχαρητήρια που θα δεχθείτε. Βγείτε και γιορτάστε απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος να ανακαλύψει παραλήψεις στο σχέδιό σας. Ίσως είναι κάποιο άτομο από την δουλειά σας. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντέξετε την κριτική που θα σας γίνει.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες επικοινωνίες από άτομα που είναι μακριά ίσως σας ανοίξουν νέες ευκαιρίες σχετικά με την καριέρα, την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή άλλες εμπειρίες. Κάποιες νέες φιλίες μπορεί να αναπτυχθούν όπως και νέες ιδέες και ευκαιρίες και συναρπαστικοί στόχοι. Η τεχνολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ένα αεροπορικό ταξίδι ίσως είναι στον ορίζοντα μάλλον σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει πριν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια συμπεριφορά “ξερόλα” απέναντι στην δουλειά των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αρνητικοί απέναντι στους άλλους. Να είστε υποστηρικτικοί, συμπαθητικοί και προσφέρετε καλές συμβουλές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...