Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020
20 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1943... Ο αμερικανός μεταπτυχιακός φοιτητής Άλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει τη στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

Τα ζώδια σήμερα 25/11/2016

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα.

Κριός

Γενικά zwdia: H καριέρα και τα επαγγελματικά συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τώρα καθώς νέες ιδέες, νέα άτομα και η νέα τεχνολογία ανοίγονται μπροστά σας. Οι ρομαντικές επαφές μπορεί να ενισχυθούν. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε ότι θα έρθετε πιο κοντά. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση ίσως να σας γίνει πρόταση γάμου. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τελευταία σας ιδέα ή το τελικό σχέδιο ίσως να είναι καλή αλλά δεν είναι πολύ αυθεντική. Δεν θα περιοριστεί ο ανταγωνισμός γύρω σας. Μια πιο δημιουργική προσέγγιση σας χρειάζεται για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική σας κατάσταση μπορεί να συμβεί σήμερα. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε μια πρόταση από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε ένα νέο άτομο κάτω από ασυνήθιστες περιστάσεις. Φροντίστε να δείχνετε υπέροχοι ακόμα και στην πιο απλή βόλτα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να φροντίσετε όποια έρευνα είναι απαραίτητη για την δουλειά σας. Αυτό που να έχει να κάνει με κάποιες συνεντεύξεις που πρέπει να πάρετε. Μπορεί να πρέπει να κάνετε αναζητήσεις σε βιβλία και εφημερίδες.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως συναντήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα έχετε περισσότερες από μια ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας σήμερα. Το πρόβλημα θα είναι ότι θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές και σημειώστε τα υπέρ και τα κατά. Ίσως πρέπει να τα σημειώσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσπαθήστε να μην βασιστείτε πολύ σε ηλεκτρονικές συσκευές και μηχανήματα σήμερα. Οι πληροφορίες που προέρχονται από υπολογιστές ίσως να μην είναι απόλυτα αληθείς. Είναι πιθανό να μην έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί τώρα. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποια πολύ ενδιαφέρονται άτομα. Οι επαφές αυτές ίσως σας ανοίξουν νέους προσωπικούς και πνευματικούς δρόμους για να εξερευνήσετε. Ίσως δημιουργηθούν νέες φιλία και η συναισθηματική σας κατάσταση θα ενισχυθεί. Να περιμένετε κάποιες συναρπαστικές συζητήσεις και την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για ένα επάγγελμα αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι οικονομικοί σας στόχοι και τα όνειρα που έχετε απαιτούν συγκέντρωση. Τα ξαφνικά χρήματα και η καλή τύχη δεν θα συμβούν χωρίς συνειδητή δουλειά από την πλευρά σας. Είναι καλή ημέρα να γεμίσετε τα κενά σχετικά με τα επόμενα βήματά σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Ένα ή περισσότερα συναρπαστικά άτομα μπορεί να εμφανιστούν στην ζωή σας σήμερα ίσως μέσα από φίλους ή ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως έρθουν στο σπίτι σας. Να περιμένετε έμπνευση και κίνητρο όταν έρθετε σε επαφή μαζί τους και να ξέρετε ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για το μέλλον. Μπορεί να σκεφθείτε να γράψετε ένα σενάριο. Απολαύστε την ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως έχετε την τέλεια λύση για τα επαγγελματικά προβλήματα των άλλων αλλά ίσως όχι για εσάς. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας στα δικά σας θέματα αντί να προσπαθείτε να λύσετε τα θέματα των άλλων. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τους άλλους.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα και γεμάτη από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες εξελίξεις. Ίσως βρεθείτε να κάνετε πολλές δουλειές στην περιοχή σας ίσως κάνετε και κάποιες σύντομες επισκέψεις. Ίσως χρειαστεί να κάνετε τηλεφωνήματα και μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο για να διαχειριστείτε όλες τις πληροφορίες και να τις καταλάβετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξέρετε ότι έχετε δίκιο αλλά και πάλι η αντίθεση φαίνεται να είναι παντού. Μην αφήνετε τις εξωτερικές πιέσεις να σας αποτρέπουν από την αλήθεια. Όσο είστε αληθινοί με τον εαυτό σας όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας από το σπίτι. Ίσως είναι περισσότερες από μια και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να τις εκμεταλλευθείτε όλες. Σκεφθείτε το καλά πριν δεσμευτείτε. Θα αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικοί σήμερα αλλά αυτό μπορεί να φανεί τις επόμενες ημέρες. Σκεφθείτε την κατάσταση ειλικρινά και αντικειμενικά πριν πάρετε απόλυτες αποφάσεις. Δεν θα το μετανιώσετε μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι είτε συμφωνείτε είτε όχι. Η αισιοδοξία σας ίσως να μην συμπαθεί την πραγματικότητα των άλλων αλλά πιστέψτε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Θα επωφεληθείτε πολύ

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποια χαρτιά που αφορούν οικονομικά θέματα ίσως πρέπει να εκτελεστούν σήμερα. Έχετε διάθεση για κάποια περιπέτεια ίσως σωματική ή ερωτική. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή μπορεί να αποφασίσετε να παρευρεθείτε σε κάποια ομαδική συνάντηση και να δείτε τι ευκαιρίες για επαφές θα παρουσιαστούν. Περάστε καλά και προχωρήστε με προσοχή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας σας σήμερα. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα φροντίστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Το να φθάσετε σε αυτό το σημείο είναι πολύ καθοριστικό για εσάς. Να είστε πρακτικοί και συγκεντρωμένοι.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα που σας ενδιαφέρει πολύ ίσως σας κάνει να αναζητήσετε πληροφορίες σε πολλές πηγές για να βρείτε την αλήθεια. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει αλλά σήμερα θα έχετε την τάση να αναζητήσετε μόνο απόλυτες αποδείξεις. Ίσως βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ένα ασυνήθιστο μέρος και με έναν παράξενο τρόπο. Ίσως πρέπει να έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο συνέχεια μαζί σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τελευταία ακολουθείτε έναν προαποφασισμένο δρόμο για το που πρέπει να είστε και τι πρέπει να κάνετε. Έχετε μπει σε μια ρουτίνα που εξυπηρετεί τους άλλους περισσότερο από εσάς. Τώρα είναι καιρός να αντιστρέψετε αυτή την τάση.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι συνεχίζετε την δουλειά σας και προχωράτε προς τους στόχους σας. Τα ερωτικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Αν είστε σε σχέση κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως σας φέρουν κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο μέσα από κάποια ομαδική δραστηριότητα. Ίσως δείτε έναν παλιό φίλο με άλλη ματιά. Ότι και να είναι να περιμένετε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Μια ώθηση καλής τύχης σχετικά με την καριέρα σας ίσως σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας από ότι νομίζετε. Το κλειδί σήμερα είναι να διορθώσετε τις λεπτομέρειες στο σχέδιό σας. Ίσως πρέπει να φτιάξετε ένα σχέδιο αν δεν έχετε ήδη. Συζητήστε το.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η προσπάθεια, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που έχετε βάλει μέσα σε κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα στο παρελθόν ίσως αρχίσουν να αποδίδουν. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε ένα απρόσμενο βραβείο ή αναγνώριση για την δουλειά σας. Οι φίλοι και ο/η σύντροφός σας θα είναι υπερήφανοι για εσάς και δεν πρέπει να εκπλαγείτε με τα συγχαρητήρια που θα δεχθείτε. Βγείτε και γιορτάστε απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος να ανακαλύψει παραλήψεις στο σχέδιό σας. Ίσως είναι κάποιο άτομο από την δουλειά σας. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντέξετε την κριτική που θα σας γίνει.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες επικοινωνίες από άτομα που είναι μακριά ίσως σας ανοίξουν νέες ευκαιρίες σχετικά με την καριέρα, την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή άλλες εμπειρίες. Κάποιες νέες φιλίες μπορεί να αναπτυχθούν όπως και νέες ιδέες και ευκαιρίες και συναρπαστικοί στόχοι. Η τεχνολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ένα αεροπορικό ταξίδι ίσως είναι στον ορίζοντα μάλλον σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει πριν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια συμπεριφορά “ξερόλα” απέναντι στην δουλειά των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αρνητικοί απέναντι στους άλλους. Να είστε υποστηρικτικοί, συμπαθητικοί και προσφέρετε καλές συμβουλές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΦίλε Κριέ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, είσαι...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΚαλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για...

Γι’ αυτό είναι το νο1: Η Χριστίνα Βραχάλη στην πόζα της… ζωής της! (φωτό)

Τα λόγια είναι περιττά… Ελάτε, ας το παραδεχτεί το (κακομαθημένο) αντρικό κοινό της Ελλάδας: είναι απόλυτα τυχερό. Κι αυτό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
972ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή