Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 25/12/2016

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

Κριός

Γενικά: Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα αλλά μάλλον όλα θα είναι πιο σοβαρά από ότι σχεδιάζετε. Ένας παλιός φίλος ίσως επικοινωνήσει μαζί σας για να βρεθείτε. Αυτό το άτομα ίσως θέλει να συζητήσετε κάποια πιθανή επαγγελματική συνεργασία που πρέπει να σκεφθείτε. Οι γύρω σας φαίνονται εγωκεντρικοί και ίσως δεν ενδιαφέρονται για πολλά. Μην εκνευριστείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Υπάρχει μεγάλη ορμή μέσα σας. Ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη σε ότι κάνετε. Αν ο έρωτας δεν είναι στην ζωή σας ή στο μυαλό σας ίσως να μην έχετε επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε έναν τρόπο να αγαπάτε την δουλειά σας.

Ταύρος

Γενικά: Τα επαγγελματικά θέματα μάλλον θα είναι πολύ στο μυαλό σας σήμερα. Ίσως έχει εμφανιστεί μια νέα ευκαιρία και σκέπτεστε να ασχοληθείτε με μια νέα επιχείρηση. Δεν είναι καλή ημέρα να πάρετε μια απόφαση οπότε μην πιέζεστε. Πριν κάνετε τελικές αλλαγές σκεφθείτε καλά. Μπορεί να το μετανιώσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Θα έχετε την ικανότητα να είστε αποτελεσματικοί και πρακτικοί ηγέτες. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Μην κερδίζετε απλά την εύνοια των άλλων. Παρουσιάστε έναν στόχο και προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

Δίδυμοι

Γενικά: Τα θέματα που αφορούν την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά ίσως είναι στο μυαλό σας σήμερα. Κάποιες νέες ευκαιρίες ίσως σας παρουσιαστούν. Μπορεί να αποφασίσετε να τα σκεφθείτε όλα. Θα θέλετε να μιλήσετε με κοντινά σας άτομα και να τα συμβουλευθείτε. Θα θέλετε να αποφασίσετε μόνοι σας τελικά όμως. Ίσως ασχοληθείτε με σχέδια και έργα που είναι σε εξέλιξη για τώρα.

Οικονομικά και καριέρα: Να έχετε πίστη σε μια νέα ιδέα και την οποία πρέπει να ακολουθήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Θα είναι ευνοϊκή η περίοδος τώρα και μπορείτε να καταφέρετε πολλά.
Καρκίνος

Γενικά: Τα θέματα που αφορούν το σπίτι ίσως γίνουν σοβαρά. Θα είναι μια θετική εξέλιξη αλλά οι νέες ευκαιρίες ίσως σας ωθούν προς αποφάσεις. Ίσως σκέπτεστε να αλλάξετε σπίτι. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε από το σπίτι. Ότι να είναι είναι μια αρχή,. Υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίστε η επικοινωνία σας να είναι αυθεντική και παθιασμένη. Αν υπάρχει θυμός, εκνευρισμός, ή δυστυχία οι άλλοι δεν θα είναι δεκτικοί στις ανάγκες σας. Να είστε ειλικρινείς και θετικοί.

Λέων

Γενικά: Σήμερα ίσως σκέπτεστε να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία με έναν φίλο. Ίσως φαίνεται ότι θα υπάρχει επιτυχία και σίγουρα πρέπει να το σκεφθείτε σοβαρά. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει αλλά πρέπει να είστε και προσεκτικοί. Ίσως θέλετε να συζητήσετε πολλά μέχρι να φθάσετε σε τελική απόφαση.

Οικονομικά και καριέρα: Έχετε πολλές γνώσεις αναφορικά με μια ικανότητα. Ξέρετε πολλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ξέρετε όλα. Θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους άλλους σε θέματα που δεν γνωρίζετε.

Παρθένος

Γενικά: Η αξία κάθε επένδυσης που έχετε κάνει σε γη ίσως είναι στο μυαλό σας σήμερα. Όσο χρόνο και ενέργεια έχετε καταναλώσει θα αποδώσει και θα κάνει την διαφορά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ίσως περάσετε λίγο χρόνο έξω για να καθαρίσει το μυαλό σας και να μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Μια φίλη ίσως είναι μαζί σας.

Οικονομικά και καριέρα: Αφήστε μια παλιά ιδέα στο περιθώριο. Ίσως δουλεύετε σε ένα παλιό κτίριο. Αφήστε το και βρείτε κάτι νέο. Ρωτήστε και την γνώμη των άλλων για αυτό το θέμα. Μια νέα οπτική θα σας κάνει καλό. Μην φοβάστε να ζητήσετε συμβουλές.

Ζυγός

Γενικά: Κάποια συνεργασία ίσως είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ίσως θέλετε να σκεφθείτε σοβαρά αν έχει μέλλον, πως προχωρά και τι πρέπει να κάνετε. Θα περάσετε χρόνο με φίλους και ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που σας απασχολούν. Πολλές συζητήσεις πρέπει να γίνουν. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε ένα δύσκολο σημείο. Όσο περισσότερο προσπαθείτε τόσο πιο πολύ θα εμπλέκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Αφήστε τον έλεγχο και κάντε υπομονή. Περιμένετε. Θα έρθει η σειρά σας.

Σκορπιός

Γενικά: Πολλά σοβαρά θέματα είναι στο μυαλό σας που ίσως σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια. Μάλλον θέλετε να μείνετε σπίτι σήμερα. Κάποιες νέες ευκαιρίες ίσως παρουσιαστούν και δεν θα θέλετε να τις αφήσετε να σας προσπεράσουν χωρίς να τις σκεφθείτε. Οι δουλειές στο σπίτι ίσως είναι πολύτιμη διέξοδος στην σωματική σας ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιο άτομο με έντονη θέληση θα πάρει τον έλεγχο και θα προσπαθήσει να σας κατευθύνει στα επαγγελματικά σας. Αυτό είναι καλό για ένα άτομα δεν είναι απαραιτήτως και για εσάς. Μην παγιδευτείτε. Κάντε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.
Τοξότης

Γενικά: Ίσως λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που μπορεί να ζητά την συμβουλή σας για ένα σημαντικό θέμα. Μην εκπλαγείτε αν περάσετε περισσότερο χρόνο ακούγοντας παρά δίνοντας συμβουλές. Οι στόχοι σας ίσως θέλουν επανεξέταση καθώς κάποιες αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σας θα σας επηρεάσουν. Σκεφθείτε το.

Οικονομικά και καριέρα: Η κάθε μέρα σας δίνει την ευκαιρία για νέα αρχή. Θα δείτε από νέα οπτική τα πράγματα και θα κάνετε αλλαγές. Οι μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν πολύ.

Αιγόκερως

Γενικά: Σήμερα πολύ από την πνευματική και ίσως σωματική σας ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως αξιολογήσετε ξανά τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σας και μπορείτε να σκεφθείτε άλλες επιλογές. Η επιθυμία για μεγαλύτερο εισόδημα είναι πολύ σημαντική. Είναι μια καλή ημέρα να αναλογιστείτε τις επιλογές σας. Ίσως μέσα στις επόμενες πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Οικονομικά και καριέρα: Θα κάνετε σημαντικές σκέψεις. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε την κατάστασή σας. Να είστε ανοιχτοί στους νέους τρόπους εκτόνωσης της έντασης. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε πρόοδο.

Υδροχόος

Γενικά: Η επιθυμία για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο ίσως σας κάνει να σκεφθείτε να προχωρήσετε τις σπουδές σας. Κάποιο κοντινό σας άτομο, μάλλον γυναίκα, θα σας μιλήσει για τα πλεονεκτήματα επιστροφής στις σπουδές. Ίσως θέλετε να περιμένετε λίγο πριν αποφασίσετε. Είναι καιρός για αλλαγές. Να είστε προετοιμασμένοι.

Οικονομικά και καριέρα: Η σκέψη σας είναι καθαρή και προσγειωμένη. Θα μάθετε σημαντικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα σημαντικό σχέδιο. Βάλτε τα πάντα στην θέση τους και αφήστε τις λεπτομέρειες για μετά. Όλα θα μπουν στην θέση τους όπως πρέπει.

Ιχθύες

Γενικά: Σήμερα θα έχετε ανησυχίες. Ίσως ασχολείστε με θέματα που οι άλλοι θεωρούν μη πρακτικά ή περίεργα. Ίσως είναι κάποια μεταφυσικά θέματα. Θα θέλετε να κάνετε συζητήσεις. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που βασίζονται στις προτιμήσεις σας χωρίς να επηρεάζεστε από όσους δεν έχουν την ίδια γνώμη με εσάς.

Οικονομικά και καριέρα: Αν ένας από τους ισχυρισμούς σας ισχύει τότε οι άλλοι θα πιστεύουν ότι λέτε. Μην δίνετε λάθος πληροφορίες. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες πολλές φορές. Κάντε πάντα καλή εντύπωση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...