Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020
17.5 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 Δεκεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1933...Καταργείται η ποτοαπαγόρευση στις ΗΠΑ, που είχε επιβληθεί το 1920.

Τα ζώδια σήμερα 25/3/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο
Κριός

Η τρυφερότητά σας ενισχύεται από την αυτοπεποίθησή σας. Οι ομαδικές δραστηριότητες και οι κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως σας φέρουν σε επαφή με άτομα που είναι πολύτιμες επαγγελματικές επαφές. Όποιοι και να είστε οι στόχοι σας θα δείτε ότι επιτέλους αρχίζουν να πραγματοποιούνται και μέσα από τις προσπάθειες όσων πιστεύουν σε εσάς. Θα είναι μια πολύ τυχερή και απολαυστική ημέρα για εσάς. Εκμεταλλευθείτε την.

Ταύρος

Σήμερα ίσως προσπαθήσετε να καταλάβετε αν ότι ζείτε είναι πραγματικό. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι δίπλα σας και μόνο κάποια μικρά εμπόδια σας ταλαιπωρούν. Τα χρήματα, τα επαγγελματικά θα πηγαίνουν καλά αν και ίσως να έχετε κάποιες ανησυχίες. Μην ανησυχείτε και μην φοβάστε. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι στον δρόμο σας. Ίσως θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο από τα όνειρά σας τώρα και μπορεί να επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να ταξιδέψετε. Το πρόγραμμά σας τώρα είναι πολύ ευέλικτο και μπορείτε να προχωρήσετε. Αρχίστε σήμερα να κάνετε σχέδια. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που πάντα επιθυμούσατε αλλά συνεχώς αναβάλλατε.

Καρκίνος

Τώρα θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς αναφορικά με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας και ίσως αναζητάτε τρόπους να ασχοληθείτε περαιτέρω με άλλα σας ενδιαφέροντα. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί πολύ έντονα και ίσως έχετε πολύ περίεργα όνειρα. Οι πληροφορίες που αναζητάτε είναι μέσα σε βιβλία και φυσικά το διαδίκτυο. Μπορεί να σας κινήσει κάτι πολύ έντονα το ενδιαφέρον και να αποφασίσετε να το εξερευνήσετε περισσότερο.

Λέων

Όλοι οι τομείς της ζωής σας πηγαίνουν καλά τώρα. Τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και οι συνεργασίες θα έχουν επιτυχία ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις και ειδικά οι ερωτικές θα σας ανταμείψουν. Ίσως θέλετε να επεκταθείτε. Μην ντρέπεστε. Προχωρήστε. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν.

Παρθένος

Ότι και να κάνετε τώρα, είτε επαγγελματικό ή προσωπικό μάλλον θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Απολαμβάνετε ότι κάνετε, κάνετε την διαφορά και γνωρίζετε κόσμο. Η υγεία σας είναι καλή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν σας σταματά. Προσέξτε κάποιους μικρούς εκνευρισμούς και όλα θα πάνε καλά. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ζυγός

Μάλλον οι προσωπικοί και δημιουργικοί ορίζοντές σας επεκτείνονται. Οι καλλιτεχνικές σας δημιουργίες ίσως σας αποφέρουν χρήματα σήμερα. Ίσως γνωρίσετε άτομα που είναι πολύτιμες προσωπικές και επαγγελματικές επαφές. Οι ερωτικές σας σχέσεις πάνε καλά. Έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Μπορεί το βράδυ να αποφασίσετε να δείτε φίλους και να χαλαρώσετε. Θα διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Μια μεγάλη συγκέντρωση ίσως πραγματοποιηθεί σήμερα είτε στο σπίτι σας είτε στο σπίτι κάποιου άλλου. Είναι πιθανό να μην είναι απλά μια συνάντηση για διασκέδαση. Ίσως συμμετέχετε σε συζητήσεις με πολύτιμες επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές. Θα περάσετε καλά γενικά αλλά να είστε προετοιμασμένοι καθώς θα κουραστείτε αρκετά.

Τοξότης

Nα περιμένετε πολλές αλλαγές στην περιοχή σας οι οποίες θα είναι υπέρ σας. Οι νέες επιχειρήσεις ίσως ανοίξουν τις πόρτες τους και ίσως γνωρίσετε και νέα άτομα. Θα περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο σήμερα. Μια συναρπαστική πρόταση θα σας γίνει από κάποιο κοντινό σας άτομο και πρέπει να την σκεφθείτε σοβαρά. Ίσως είναι μια ευκαιρία να κερδισετε χρήματα.

Αιγόκερως

Μάλλον υπήρχε μια περίοδος όπου τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας πήγαιναν καλά. Τώρα αυτό φαίνεται ότι σταματά. Σήμερα ίσως προχωρήσετε σε μια συμφωνία που θα κάνει μεγάλη διαφορά στα οικονομικά σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά θα σταθεροποιηθεί κιόλας σε υψηλότερο επίπεδο. Όσο είστε πρόθυμοι και ευέλικτοι αυτή η ανάπτυξη θα συνεχίζεται.

Υδροχόος

Θα έχετε την τάση να είστε πρακτικοί αλλά η μεγάλη ανάπτυξη που έχετε βιώσει ίσως αυξήσει την επιθυμία σας να είστε λογικοί και αποτελεσματικοί. Θα αισθάνεστε καλά. Το μόνοι αρνητικό είναι ότι πρέπει να δουλεύετε πολύ σκληρά. Θα σας αρέσουν όμως τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να προχωρήσετε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποσπούν και να σας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σας.

Ιχθύες

Σας αρέσει να αναζητάτε νέα πράγματα και η πρόσφατη επαγγελματική και οικονομική επέκτασή σας σας έχει φανερώσει ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Είναι καιρός για επιτυχία αλλά και για προσωπική ανασκόπηση. Μην μένετε πίσω εξαιτίας παλιών φόβων και μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε.Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΟι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΘα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. ΤΑΥΡΟΣΣήμερα τα Ταυράκια θα έχουν...
Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches» αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της πανδημίας,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν...

Eβδομάδα σκαλοπάτι για αυτά τα ζώδια -30/11-6/12

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Επίδομα 800 ευρώ: Νέα πληρωμή σήμερα – Ποιους αφορά

Σήμερα, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ,...

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή