Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020
11.5 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 Νοεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1942.... Κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία - θρύλος του Μάικλ Κέρτιζ "Καζαμπλάνκα", με πρωταγωνιστές τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Τα ζώδια σήμερα 26/12/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να προκύψουν εντάσεις ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας σας. Μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι τόσο σημαντικό μιας και μερικές φορές οι διαφωνίες τους είναι χαζές. Προφανώς είναι κάτι σημαντικό για αυτούς. Αν έχετε όρεξη βοηθήστε τους και δείτε την κατάσταση αντικειμενικά. Μπορεί να μην τους ηρεμήσετε αλλά θα έχετε κάνει κάτι τουλάχιστον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που έχει εξουσία. Χαλαρώστε την ένταση της συνάντησης με το να έχετε άλλη οπτική. Τώρα έχετε πολύ περιορισμένη οπτική για την αλήθεια και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να αποφύγει τις ευθύνες σήμερα και να προκαλέσει επιπλέον δουλειές σε εσάς και τους άλλους. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει θυμό και απογοήτευση αλλά και σίγουρα περισσότερο άγχος. Μοιράστε τα καθήκοντα αν μπορείτε. Βάλτε τα δικά σας σε προτεραιότητα και μετά ασχοληθείτε με τα άλλα. Τα λιγότερο σημαντικά πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πρέπει να είστε πιο πρακτικοί με τις ιδέες σας τώρα. Μην παρασύρεστε. Η επέκταση και η περαιτέρω σκέψη είναι χρήσιμες αλλά μόνο αν έχουν σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σύντομα κάντε μια λίστα με το τι πρέπει να γίνει και διαγράψτε τα μόλις τα ολοκληρώνετε. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πανικοβληθείτε την τελευταία στιγμή γιατί έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι ακόμα και αν σας φαίνεται αδύνατο. Θα καταφέρετε να τα θυμηθείτε όλα αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας είναι έντονη και πρακτική αλλά η προσέγγισή σας θα είναι αποδοτική αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Φέρτε τις ιδέες σας στο προσκήνιο αντί να τις αφήνονται να χάνονται. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να ανησυχείτε για τα χρήματα τελευταία. Σήμερα ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να κάνει κάτι που κατά την άποψή σας είναι ανεύθυνο και μη απαραίτητο. Πριν θυμώσετε να ξέρετε ότι μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται. Αν δείτε την κατάσταση αντικειμενικά μπορεί να δείτε ότι δεν ήταν κάτι πολύ παράλογο και δεν σας στοίχισε πολύ οικονομικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος με παραδοσιακή οπτική των πραγμάτων σας δυσκολεύει πολύ σήμερα. Θέλετε να ηγηθείτε και να επεκταθείτε δημιουργικά ενώ αυτό το άτομο σας φρενάρει. Βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να είναι απαραίτητο να απορρίψετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ο οικοδεσπότης μπορεί να σας φανεί προσβεβλημένος. Μάλλον είναι πιεσμένος και κουρασμένος και ίσως αντιδρά υπερβολικά σε αυτή την κατάσταση. Χαλαρώστε. Εξηγήστε τις συμβαίνει και προτείνετε να βρεθείτε κάποια άλλη στιγμή. Αυτό μπορείτε να κάνετε τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην υποχωρείτε από την θέση σας. Είστε σε ευνοϊκή θέση και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η πίεση μπορεί να έρθει από κάποιον που έχει αλαζονική συμπεριφορά. Μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας ενοχλήσει. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως περπατάτε πολύ τελευταία. Μπορεί να σας πονούν τα πόδια σας. Αυτό ίσως επηρεάσει την ενέργειά σας σημαντικά ίσως και την ικανότητά σας να δουλέψετε. Επικεντρωθείτε στην καθημερινότητά σας και κυρίως σε αυτά που μπορούν να γίνουν ενώ κάθεστε. Μην εμπλακείτε σε διαμάχες. Χαλαρώστε απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος με πολύ επιρροή θα μπει στην ζωή σας σήμερα και θα σας προσφέρει μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Αποδείξτε ότι το αξίζετε δείχνοντας πόσο αξιόπιστοι είστε αλλά και πόσο σταθεροί. Πολλά χρήματα έρχονται μαζί με αυτή την πρόταση.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο/η -εν δυνάμει- σύντροφός σας μπορεί να δίνει πολύ σημασία στους άλλους. Μπορεί να αισθάνεστε παραμελημένοι και χωρίς αγάπη και ίσως σκέπτεστε ότι το κάνει για να σας πληγώσει. Μάλλον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθεί να είναι κοινωνικός/η και δεν αντιλαμβάνεται ότι ενοχλείστε. Γνωρίστε κόσμο. Ο φίλος σας μπορεί να έχει την ίδια αντίδραση με εσάς και μάλλον θα έρθει τρέχοντας δίπλα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι δύσκολη περίοδος για εσάς επαγγελματικά καια σήμερα μάλλον γίνεται χειρότερη από έναν ανώτερο που σας πιέζει και απαιτεί αποτελέσματα. Να είστε ευέλικτοι αντί για ξεροκέφαλοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί μερικές φορές να έχετε ανάποδη οπτική. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και ασφάλεια ώστε τελικά να έχετε την ελευθερία να κάνετε ότι σας χαροποιεί. Η ευτυχία λειτουργεί αντίστροφα. Αρχικά πρέπει να είστε ο εαυτός σας και μετά να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκτήσετε ότι θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την καλή τύχη σήμερα αλλά μόνο αν απομακρύνετε αυτούς που συνεχίζουν να έχουν αρνητική συμπεριφορά απέναντι σε μια κατάσταση. Μην σας ανησυχεί μια άσχημη και κοντόφθαλμη οπτική.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένα θυμωμένο τηλεφώνημα από κάποιον που ζει μακριά μπορεί να σας πιάσει απροετοίμαστους σήμερα. Στο μυαλό σας αυτό το άτομο δεν έχει λόγο να είναι θυμωμένο. Μάλλον δεν σας ακούν κάν όταν μιλάτε. Πείτε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα ότι θα επικοινωνήσετε αύριο και κλείστε το. Δώστε το περιθώριο σε αυτό το άτομο να ηρεμήσει πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένας σύμμαχός σας είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είτε αυτό το άτομο έχει ζητήσει την βοήθειά σας άμεσα είτε όχι είναι σημαντικό να προσφέρετε την υποστήριξή σας. Ενθαρρύνετε αυτό το άτομο όταν το έχει ανάγκη. Θα χρειαστείτε την βοήθειά του/της αργότερα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο αναζητώντας ένα χαμένο αντικείμενο. Μάλλον έχει συναισθηματική αξία. Είναι σημαντικό για εσάς να το βρείτε. Δεν είναι καλή ημέρα για αναζήτηση. Μάλλον το κοιτάτε χωρίς να το βλέπετε. Περιμένετε μέχρι αύριο για να ψάξετε. Μάλλον αυτό που ζητάτε είναι κοντά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το αφεντικό σας δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψιν του/της όλες τις οπτικές. Η κοντόφθαλμη οπτική της κατάστασης σας δημιουργεί δυσκολία. Προσεγγίστε τον ανώτερό σας ευγενικά και μην τον κατηγορήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μια μικρή διαμάχη ή ένας χωρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μάλλον θα αφορά κάτι απλό. Μπορεί να εκνευριστείτε τόσο πολύ που να μην θέλετε να ξαναδείτε αυτό το πρόσωπο. Γυμναστείτε για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να δείτε την κατάσταση πιο αντικειμενικά. Μιλήστε μαζί του/της μετά και ξεκαθαρίστε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σε μια ατμόσφαιρα όπου οι άνθρωποι είναι πολύ απόλυτοι η χαλαρή και προσαρμόσιμη συμπεριφορά σας θα είναι ευχάριστη και καλοδεχούμενη από τους γύρω σας. Μην υποτιμάτε τα υπέροχα οφέλη της γενναιόδωρης φύσης σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι από το άγχος που έχει προκληθεί από την πολύ δουλειά. Όταν κάποιος κάνει ένα σχόλιο ίσως αισθανθείτε προσβολή εκεί που δεν υπάρχει. Μην είστε τόσο ευέξαπτοι. Δουλέψτε μόνοι σας αν μπορείτε ή κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας ακολουθεί καλή τύχη. Ευχαριστήστε αυτούς που σας βοήθησαν στην πορεία. Φροντίστε να αναγνωρίσετε στους άλλους την σκληρή δουλειά και τις συμβουλές τους που σας έχουν βοηθήσει να φθάσετε εδώ που είστε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ σήμερα, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, σήμερα η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΤα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα τώρα. Μπορεί όμως να αισθάνεστε ότι δεν τα ελέγχετε εντελώς.

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή