Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020
15.8 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1956.... Έναρξη της κρίσης του Σουέζ: Δυνάμεις του Ισραήλ εισβάλλουν στη χερσόνησο του Σινά, με την ενίσχυση της Βρετανίας και της Γαλλίας, εναντίον...

Τα ζώδια σήμερα 27/11/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
Κριός

Γενικά zwdia: Οι έντονες συζητήσεις που αφορούν την φιλοσοφία, την θρησκεία, την εκπαίδευση μάλλον θα μετατραπούν σε διαμάχες. Μπορείτε ελεύθερα να πείτε την γνώμη σας. Τώρα είναι κρίσιμο να υπερασπιστείτε ότι πιστεύετε ή διαφορετικά θα περάσει η γνώμη των άλλων. Αν υπάρχει κάποια διαμαρτυρία θα πρέπει να συμμετάσχετε. Αν διαφωνείτε με κάποια άρθρο στην εφημερίδα θα πρέπει να γράψετε ένα γράμμα εκφράζοντας την αντίδρασή σας. Μιλήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε πολλά ταυτόχρονα θα είναι σύμμαχός σας σήμερα. Το να έχετε την πνευματική διαύγεια να πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο με ευκολία είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είστε υπερήφανοι. Ενώ οι άλλοι είναι στο στρατόπεδό τους εσείς θα κάνετε την ένωση.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Υπάρχει πολύ φυσική ενέργεια που συσσωρεύεται μέσα σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αφήσετε αυτή την απίστευτη δύναμη να εκφραστεί ως διαμάχη απέναντι σε κάποιο άτομο για το οποίο νοιάζεστε πραγματικά. Ίσως αισθάνεστε ότι όλα γύρω σας σας περιορίζουν και εσείς ψάχνετε τρόπο να ξεφύγετε. Προχωρήστε. Βρείτε τρόπο να απελευθερώσετε την ένταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια πρόσφατη ώθηση της αυτοπεποίθησης θα συμβεί από κάποια απρόσμενη πηγή. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας εξαιτίας αυτού. Αντιληφθείτε ότι αυτή η ταραχή είναι μια περαστική φάση. Μην επιτρέψετε να σας καθυστερήσει με κανέναν τρόπο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Προχωράτε και ξαφνικά βλέπετε ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά σας. Η επιλογή είναι δική σας. Είτε το αποφεύγετε και μένετε εκεί που ξέρετε ότι υπάρχει ασφάλεια και είστε χαρούμενοι με τους περιορισμούς ή το προσπερνάτε και προχωράτε προς το άγνωστο. Υπάρχει μια μεγάλη περιπέτεια που σας περιμένει αν κάνετε το βήμα προς το άγνωστο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια συνεχιζόμενη διαμάχη με κάποιο άτομο στην δουλειά σας θα ενταθεί. Οι άλλοι πηγαίνουν στην αντίθετη πλευρά και αρχίζετε να αναρωτιέστε ποιοι είναι οι φίλοι σας. Σκεφθείτε τα κίνητρά τους και να είστε ανοιχτόμυαλοι. Ίσως πρέπει και εσείς να αλλάξετε πλευρά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μια έντονη αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους συνανθρώπους σας μάλλον θα κατευθύνει τις πράξεις σας σήμερα. Σκεφθείτε τον εαυτό σας ως ένα πρότυπο για νεότερα άτομα. Ίσως σας θαυμάζουν και εσείς δεν το ξέρετε καν. Φροντίστε να είστε υπερήφανοι για ότι κάνετε. Το παράδειγμα που δίνετε μάλλον θα έχει μεγάλη επίδραση πάνω σε πολλούς ανθρώπους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες σας είναι πολύ καλές. Μην διστάσετε να τις δείξετε στους άλλους όσο πιο σύντομα μπορείτε. Τα ηλεκτρονικά μέσα είναι το κλειδί. Θα έχετε γρήγορα και πολλές απαντήσεις. Η πρόοδος θα γίνει.

Λέων

Γενικά zwdia: Υπάρχει μια αρνητική ένταση σε μια ημέρα όπου θα συνεχίσει να πηγαίνει άσχημα αν συνεχίσετε να είστε επίμονοι απέναντι σε κάθε θέμα που εμφανίζεται στον δρόμο σας. Οι δραστηριότητες της ημέρας θα επικεντρωθούν σε τρόπους όπου οι άνθρωποι ξεφεύγουν και βλέπουν τα πάντα από άλλη οπτική. Αν επιμείνετε στους απόλυτους τρόπους σας τότε θα συναντήσετε πολύ αντίσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα βρεθείτε σε μια θέση όπου σας αρέσει αλλά ίσως εξαντληθείτε από την κατεύθυνση που ακολουθείται από τον εργοδότη σας. Μπορείτε ελεύθερα να πείτε την γνώμη σας για το θέμα. Η οπτική σας θα γίνει αποδέκτης σεβασμού.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Είτε συμμετέχετε πρόθυμα ή όχι θα παίξετε σημαντικό ρόλο στην δράση. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι είστε ο βασικός παίχτης του οποίου οι πράξεις αποφασίσουν την μοίρα του παιχνιδιού. Τώρα πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας, να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να βρείτε την απάντηση από μέσα σας. Μην ψάχνετε στους άλλους την υποστήριξη γατί θα έχουν το δικό τους πρόγραμμα για το τι πρέπει να κάνετε. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φαίνεται ότι υπάρχει ένταση όπου και να στραφείτε. Οι έντονες ιδέες των άλλων είναι εμπόδιο στον δρόμο σας προς την πρόοδο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή να πιέσετε τους άλλους ή να τους πείσετε για κάτι που πιστεύετε. Υποχωρήστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο χρόνος για σχεδιασμό και υπολογισμούς έχει τελειώσει. Ο καιρός για επιθετική δράση έχει ξεκινήσει. Αν δεν είστε έτοιμοι, κρίμα. Θα μπείτε στο πεδίο της μάχης όπως είστε. Όσο προσπαθείτε να καθυστερήσετε το αναπόφευκτο τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Προχωρήστε όσο προετοιμασμένοι και αν είστε ή αισθάνεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει μια ευκαιρία που εμφανίζεται στην δουλειά σας και μπορείτε να έχετε περισσότερη ελευθερία. Οι ιδέες σας δένουν καλά με των άλλων και οι γύρω σας σέβονται την καινοτόμα προσέγγισή σας. Θα πάτε πιο μακριά από όσο περιμένετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μια μεγάλη δύναμη συσσωρεύεται τώρα και θα υπάρξει σημαντική κίνηση. Αυτή η κίνηση φέρνει κοντά πολλά άτομα από διαφορετικές γενιές και τα ενώνει σε μια επανάσταση. Αφήστε τα προσωπικά θέματα στην άκρη και σκεφθείτε παγκόσμια. Μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο και να είστε πιο επιθετικοί ώστε να πολεμήσετε για ότι πιστεύετε. Μια μικρή ομάδα έξυπνων ανθρώπων μπορεί να κάνει την διαφορά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι δύσκολο για εσάς να δουλεύετε όταν δεν είναι όλα καλά σχεδιασμένα. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σήμερα. Τίποτα από ότι έχετε ετοιμάσει δεν θα λειτουργήσει όπως περιμένετε. Να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Υπάρχει μεγάλη ανησυχία μέσα σας που ενεργοποιείται γιατί δεν αισθάνεστε ότι ακολουθείτε την μοίρα σας. Μπορεί ξαφνικά να αισθάνεστε ότι έχετε έναν πιο μεγάλο σκοπό στην ζωή σε σύγκριση με ότι κάνετε τώρα. Εξερευνήστε την ιδέα αυτή και δείτε πως μπορείτε να κινηθείτε προς τις επιθυμίες σας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή να βάλετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας σε δράση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε τέλεια θέση ώστε να σημειώσετε πρόοδο επιθετικά σχετικά με τις καινοτόμες ιδέες σας. Το μόνο που σας σταματά είναι όσοι έχουν κολλήσει στον τρόπο τους και δεν δοκιμάζουν κάτι νέο. Μην ανησυχείτε για αυτούς. Θα επιτύχετε χωρίς αυτούς.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Υπάρχει ένα μεγάλο κύμα δύναμης που έρχεται προς εσάς και πρέπει να είστε προσεκτικοί πως να το χειριστείτε. Είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα τραυματισμούς. Προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ενώ οδηγείτε και να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα που χειρίζεστε. Η σωστή χρήση της πλανητικής ενέργειας σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο μπροστά σας. Το πως θα χειριστείτε την ενέργεια είναι δικό σας θέμα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε απόλυτοι στην θέση σας. Δείξτε στους άλλους ότι η θέλησή σας είναι ισχυρή και ότι μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες σας στους άλλους επιτυχημένα. Θα επηρεάσετε σήμερα περισσότερο από όσο νομίζετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η ενέργειά σας θα έχει έντονα ξεσπάσματα. Την μια στιγμή θα είστε σε λήθαργο και την άλλη θα είστε έτοιμοι για μαραθώνιο. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενισχύουν την διάθεσή σας. Δεν υπάρχει λόγος να ανακαλύψετε γιατί αισθάνεστε έτσι. Σχεδιάστε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτή όταν εμφανίζεται. Οι λάθος κινήσεις ίσως είναι επιζήμιες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είναι δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι αλλά δεν πειράζει. Μην ασχοληθείτε με δουλειές όπου πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και πρακτικοί. Το να έχετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα για καιρό θα είναι σχεδόν απίθανο. Μην προσπαθείτε καν.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε με το που ξυπνήσετε. Υπάρχει μια μάχη και φαίνεται ότι όλοι σας επέλεξαν σας βασικό στόχο. Να είστε προσεκτικοί με την κλιμάκωση του θέματος. Ίσως γίνετε αμυντικοί χωρίς να αντιληφθείτε πλήρως την κατάσταση. Ίσως όλα αυτά προέρχονται από μια παρεξήγηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τους γύρω σας. Η διάθεση όλων θα είναι δύσκολη. Δουλέψτε μόνοι σας αν μπορείτε. Ίσως τρελαθείτε προσπαθώντας να δουλέψετε μαζί με εκείνους που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΣήμερα αγαπητέ Κριέ, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είναι μία καλή περίοδος να μετατρέψετε έναν παθιασμένο παρορμητισμό σε δεσμευμένη πράξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Φίλε Κριέ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
942ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή