Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 28/10/2016

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστρολογικά οι μέρες είναι μια κρύο και μια ζέστη, αφού οι πλανήτες εκεί ψηλά πραγματικά έχουν κέφια τρελά και εκεί που πάμε να ηρεμίσουμε, τσουπ το κουλό!

Προσοχή αύριο 29 γιατί ο Άρης με τον Ουρανό, θα προκαλέσουν το απρόβλεπτο και δε νομίζω με το πιο ευχάριστο τρόπο! Συνεπώς ότι και αν συμβεί, ψυχραιμία. Να έχετε εναλλακτικό σχέδιο καλού κακού!

Το ευχάριστο που λέει ο λόγος είναι στις 30, όπου ο Ερμής με το Ποσειδώνα θα αγαπήσουν ξανά. Δε το πιστεύω, κάτι μου μυρίζει. Εμείς βέβαια θα τα δούμε κάπως ροζ. Πολύ ρομαντικά. Και με πολύ στάχτη στα μάτια!

Σήμερα 28 καλό είναι τα Λιονταράκια να δείξετε ψυχραιμία, καθώς και οι Αιγόκεροι εκεί έξω. Μην επαναλαμβάνετε θέματα από το παρελθόν. Ότι έγινε-έγινε!

 

Κριός
Κάποιο πρόσωπο σε πιέζει στις 26. Ξεπερνάει τα όριά σου. Το δείχνεις με κάθε τρόπο. Οικονομικά θέματα σε βασανίζουν. Ζήτα βοήθεια για να τα ξεπεράσεις. Συμβιβάζεσαι στις 27 και 28 και ξεσπάς στις 29! Πρόσεχε τι λες και σε ποιον!
Λύσε τα ερωτικά σου τα ζητήματα!
Επαγγελματικά: Το χρήμα έχει τη τιμητική του τις μέρες αυτές. Τυχερές ημέρες στις 30 και 31! Γεμίζει η τσέπη σου ξανά. Για αυτό κάνε τις κατάλληλες κινήσεις πιο πριν.
*Φτιάξε ένα ωραίο δείπνο στη 1! Εντυπωσίασε το σύντροφό σου με το πιο παραδοσιακό τρόπο!
Ταύρος
Μέρες που θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου τα ζητήματα. Προσπάθησε να είσαι μαζεμένη γιατί κάνεις σπατάλες. Δώσε σημασία στα λόγια κάποιου φίλου στις 27. Μάθε την αλήθεια και μην αντιδράς. Άλλαξε στάση στις 28. Ακολούθησε τη παρέα στις 29. Είσαι έτοιμη να ρισκάρεις για κάτι;
Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 30 και 31. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία που γύρευες.
*Κράτα διπλωματική στάση στη 1 γιατί έτσι θα κερδίσεις περισσότερα!

Δίδυμος
Μπλέκεις με διάφορες δραστηριότητες και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Στις 28 σε θυμώνουν λόγια που ακούς. Θυμάσαι τα πάντα και ξεσπάς. Σου βάζουν όρια στις 29. Αποφάσισε τι θες. Βοήθησε όπου χρειάζεται.
Επαγγελματικά: Μια ιδέα που δε σου άρεσε στις 26, ξαφνικά θα σε ξεσηκώσει για νέες περιπέτειες. Τυχερή ημέρα στις 30 για να ξεκινήσεις κάτι νέο.
*Ευχάριστες επαγγελματικές εκπλήξεις προκύπτουν στη 1! Καλό μήνα!

Καρκίνος
Το φινάλε του Οκτώβρη είναι άκρως εντυπωσιακό, αισθησιακό και πολύ ερωτικό! Ένα δώρο κάνεις στις 26 στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Σχεδιάζεις ένα ρομαντικό ραντεβού και στις 28 είναι η κατάλληλη ημέρα. Προσοχή στις 29 εντάσεις προκύπτουν. Προτίμησε τη σπιτική τη ζεστασιά!
Επαγγελματικά: Μια ευχάριστη έκπληξη στις 31 ανατρέπει το σκηνικό στη δουλειά. Μη φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες.
*Έχεις ένα προαίσθημα, πίστεψε σε αυτό στη 1 και θα βρεθείς στο σωστό το δρόμο!
Λέων
Μέρες που γίνεσαι πιο κοινωνική από ποτέ. Στις 26 και 27, καλείς κόσμο στο σπίτι, τους φροντίζεις με το δικό σου το μοναδικό τον τρόπο. Γοητεύεις με τη παρουσία σου και γίνεσαι ακόμα πιο συμπαθής. Μη μπλέκεις σε περιπέτειες!
Επαγγελματικά: Να είσαι ψύχραιμη στις 28, ότι και αν συμβεί. Γυρεύεις μια παράλληλη δουλειά, θες ακόμα περισσότερα. Τυχερή ημέρα στις 31.
*Ιδιαίτερα κοινωνική στη 1! Βρες τρόπους να χαλαρώσεις, παρέα με φίλους ή το σύντροφό σου!

Παρθένος
Το χρήμα είναι το μόνο πράγμα που θα έχεις στο μυαλό σου. Στις 26 μπορεί να σου επιστρέψουν κάτι δανεικά και να χαρείς. Ένα ταξίδι το θες πολύ και μέχρι και τις 30 θα οργανώσεις τα πάντα. Παρατήρησε τις συμπεριφορές!
Επαγγελματικά: Το κυνήγι του θησαυρού! Ακόμα και στη δουλειά σου, γυρεύεις το χρήμα, το ζητάς! Γίνεσαι σκληρή στις 28, αλλά πετυχαίνεις το σκοπό σου.
*Νιώθεις δυνατή και αξεπέραστη στη 1! Εκφράζεσαι ελεύθερα, είσαι απόλυτη και εντυπωσιάζεις!

Ζυγός
Αισιόδοξη και λαμπερή μέχρι και τις 28! Γεμίζει η τσέπη σου με χρήμα, η πιο ευχάριστη έκπληξη! Προσπάθησε στις 29 να μη μαλώσεις με κανέναν. Άσε το να περάσει δεν αξίζει το κόπο. Θέτεις νέα όρια μέχρι τις 31. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου!
Επαγγελματικά: Καταφέρνεις να πεις όσα έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα. Από τις 30 και μετά κρατάς αυτά που έχεις και αναλαμβάνεις κάτι ακόμα.
*Αναλαμβάνεις ένα νέο project στη 1. Η προσοχή σου είναι στραμμένη εκεί!

Σκορπιός
Μυστήριες πολύ οι μέρες σου! Μέχρι και τις 28, ξεκουράσου, καθάρισε τις σκέψεις σου, μην είσαι απόλυτη και προσπάθησε να δεις όλη την εικόνα και όχι ένα μέρος της. Κάτι μαθαίνεις στις 31 και είσαι πιο σίγουρη από ποτέ. Ψάξε την αιτία.
Επαγγελματικά: Εντάσεις προκύπτουν στις 29, μια ανατροπή σε εξοργίζει. Υπομονή κάτι καλύτερο έρχεται που θα καλύψει το κενό.
*Καταπιάνεσαι με κάτι παλιό στη 1 και το κάνεις καινούριο. Μέρα απόλυτης έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Τοξότης
Ζόρικες οι μέρες σου μέχρι και τις 28. Παρακολούθα με προσοχή το τι γίνεται γύρω σου και μη λες κουβέντα. Θα ξετυλιχτεί το κουβάρι σύντομα. Συμβιβάζεσαι προκειμένου να λάβεις το ενδιαφέρον που αποζητάς. Συγκεντρώσου στους στόχους σου.
Επαγγελματικά: Από τις 30 και μετά νιώθεις πιο δυνατή και έτοιμη για όλα. Δεν ασχολείσαι πια με το παρελθόν. Ότι έγινε-έγινε! Τυχερή ημέρα στις 31!
*Μια δυνατή οικογενειακή στιγμή θα βιώσεις στη 1! Άκουσε με προσοχή και δείξε ενδιαφέρον.

Αιγόκερως
Μια κρύο και μια ζέστη. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου στις 26 και 27, όμως θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο. Ένα θέμα από το παρελθόν ξανά χτυπά στις 28 και ταράζεσαι. Μετά τις 30 παίρνεις τη κατάσταση στα χέρια σου. Βάλε ένα νέο στόχο!
Επαγγελματικά: Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στις 28 και 29, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη πολύ, γιατί μετά όλα φτιάχνουν ξανά. Μην επιμένεις άσε τους να ξεθυμάνουν.
*Πολύ κοινωνική με ιδιαίτερες περιπτώσεις. Πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις. Στη 1 ένα τέτοιο ραντεβού προκύπτει.

Υδροχόος
Η καλύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη! Το σύμπαν το φυλούσε για το τέλος προφανώς. Συναντάς τους φίλους σου στις 27, βγαίνεις έξω διασκεδάζεις. Η αισιοδοξία σου στις 28 επιστρέφει. Στις 29 σου φτιάχνουν πολύ τη διάθεση. Κάτι ετοιμάζεις πάλι.
Κάνε κάτι παράτολμο!
Επαγγελματικά: Σου προτείνουν κάτι στις 30 και σου αρέσει πολύ! Ξεσηκώνεσαι σα μικρό παιδί. Ανοίγεις τα φτερά σου ξανά! Ξεκίνα προετοιμασία στις 31.
*Μη ξανοίγεσαι επαγγελματικά στη 1! Ωραίες οι ιδέες που ακούς αλλά μπορεί να πέσεις σε παγίδα πάλι.

Ιχθύς
Πολύ ερωτικές οι μέρες σου και γεμάτες από εκπλήξεις. Κάποιον συναντάς, φουντώνει το πάθος και ζεις στιγμές πολύ ονειρεμένες στις 27 και 28. Ελπίζω να είσαι ελεύθερη μόνο; Να είσαι προσεκτική και καχύποπτη στις 29.
Απέφυγε τα έξοδα στις 29!
Επαγγελματικά: Αυτό που θες να το ρίξεις στο τραπέζι στις 26/10. Μην επιμένεις για απαντήσεις, θα έρθουν στις 30 και 31. Όλα θα γίνουν έτσι όπως το θέλεις εσύ.
*Πιάνεις το κοντάρι στη 1 και έτοιμη για το άλμα το τρελό και αλλοπαρμένο. Αισιόδοξη πολύ για θέματα δουλειάς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...