Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 28/9/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;
Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές
Συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Εσύ αγαπητέ Κριέ που βαδίζεις χέρι – χέρι με τη μοναξιά αυτό θα σταματήσει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Μην διστάζεις να ζητήσεις από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά -σιγά να τακτοποιείς.

 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπονται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και τον ίδιο. Με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες, ο ένας του άλλου, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να νιώσετε αισιόδοξοι για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ταύροι βγείτε να διασκεδάσετε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με πολύ κοντινούς σας φίλους.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις και ανησυχείς φίλε Ταύρε. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς στο να κάνεις περιττά έξοδα.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου πει ο σύντροφος σου το σημερινό βράδυ. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να νιώσεις ήρεμος στο πλευρό του. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά η οικονομική σου κατάσταση ακόμη δεν βρίσκεται στον δρόμο που θέλεις.

 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Συμβουλέψου κάποιους μεγαλύτερούς σου, γιατί η πείρα σε συνδυασμό με τη δική σου φρέσκια ματιά, μπορεί να σε οδηγήσει πέρα από τις συμπληγάδες των σκέψεών σου, που προσπαθούν να σε συνθλίψουν. Αρκεί να γίνει η αρχή και η εξέλιξή σου θα πάρει ανοδική πορεία, που θα σε φέρει αργά αλλά σταθερά στην κορυφή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγες λίγο από το καβούκι σου και αναζήτησε νέες μεθόδους για να βρεις το άλλο σου μισό. Φαντασία έχεις, το μόνο που σου μένει είναι να την αξιοποιήσεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να τα προσέξεις. Στα οικονομικά σου μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι για να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.

Λέων
Φίλε Λέοντα οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά–σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για την σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις σε κάποιες επιπόλαιες επιθυμίες που θα σε ξεμυαλίσουν και δε θα πράξεις συνετά και ώριμα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφο σου αυτήν την Τετάρτη φίλε Παρθένε. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί οι πλανήτες είναι στο πλάι σου και θα σου χαρίσουν μία πολύ όμορφη γνωριμία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

 

Ζυγός
Πρόσεχε σήμερα φίλε Ζυγέ να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντι σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Επαγγελματικές
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου και η ετοιμότητα σου αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με την βοήθεια του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα ώστε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Τοξότη ημέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφο σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου, συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να κουράρετε τον εαυτό σας και μην χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως
Φρόντισε σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη σήμερα, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε αγχώνουν ακόμη.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτήν την Τετάρτη. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφο σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ, είναι καλοί.

Επαγγελματικές
Σήμερα φίλε Υδροχόε η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Ιχθύ μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό, ώστε να ισορροπήσεις κάπως το κλίμα. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...