Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 29/12/2016

Τι λένε τα άστρα για σήμερα
ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου και τη δημόσια εικόνα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή υποδεικνύει πως θα χρειαστεί να αλλάξεις και να επαναπροσδιορίσεις επαγγελματικές σχέσεις και κάποια πράγματα προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Σίγουρα η αλλαγή δεν θα είναι εύκολη και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις καθώς ο Ερμής θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας αλλά είναι απαραίτητη.

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα μπουν εμπόδιο στη σχέση σου και, αν θέλεις να εξιλεωθείς, κάνε το με πράξεις και όχι με λέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χαθεί ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σε ταξιδέψει σε άλλη γη και άλλα μέρη καθώς η ανάγκη σου για απόδραση θα γίνει επιτακτική. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τη Σελήνη, θα φέρει σύγχυση και παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς η αλήθεια είναι πως ίσως φανείς αδιάφορος/η απέναντι τους. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις κάποιους ανθρώπους πίσω σου καθώς θα διαπιστώσεις πως η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της. Μην ανησυχήσεις για τυχόν «απώλειες» καθώς είναι ο μόνος τρόπος να φανούν αυτοί που αξίζουν.

Σήμερα θα επιλέξεις να κάνεις με το ταίρι σου μια βόλτα εκεί που γνωριστήκατε ή να δεις παλιές φωτογραφίες καθώς βρίσκεσαι σε φάση αναπόλησης. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία ίσως χαθεί στην μετάφραση και τις παρερμηνείες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φωτίσει τα βαθύτερα σου συναισθήματα με σκοπό να καταλάβεις τους λόγους ύπαρξης τους. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη, θα εντείνει την εσωτερική σου σύγχυση καθώς είναι πιθανό να μην μπορέσεις να προσδιορίσεις αυτά που νιώθεις. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου αλλιώς θα φέρουν παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Ακόμα και να έχεις κάποιες επιχειρηματικές ιδέες, καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις οικονομικά αλλά και πρακτικά θέματα σήμερα καθώς δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη.

Το ταίρι σου σήμερα μπορεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα των σκέψεων και των συναισθημάτων σου αν δεν προσπαθήσεις να τα κατευνάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να αφήσεις πίσω τα συναισθηματικά σου απωθημένα ώστε να επικεντρωθείς σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σε ωθήσει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Είναι πιθανό να το σκέφτεσαι καιρό αλλά σήμερα αυτή η ανάγκη σου θα γίνει επιτακτική. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη θα φέρει προβλήματα στις επαφές με τους γύρω σου αλλά είναι πιθανό να επαναφέρει και ευκαιρίες για συνεργασίες με σκοπό να πάρεις την τελική σου απόφαση. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις, μη βιαστείς να την υλοποιήσεις καθώς βρισκόμαστε σε εποχή ανάδρομου και θα δυσκολευτείς μέχρι να τα καταφέρεις.

Σήμερα θα αναθεωρήσεις τη σχέση με το ταίρι σου και θα συζητήσεις όλα όσα σε απασχολούν όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για να καταφέρετε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα δημιουργήσει συζητήσεις και απορίες στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει νέες ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα και θέματα της καθημερινότητας που θα σε βοηθήσουν να τη βελτιώσεις. Όμως, για να γίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις νέες ευθύνες που θα σε κουράσουν αλλά τίποτε δεν γίνεται χωρίς κόπο. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη θα δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνίας αλλά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και προτάσεις που σου είχαν γίνει και τώρα περιμένουν μια απάντηση. Σκέψου προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πόσο μάλλον να υπογράψεις οτιδήποτε.

Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου διλλήματα που έχεις όσον αφορά εργασιακά θέματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά την τελική απόφαση πρέπει να την πάρεις εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με έναν άνθρωπο που συναντάς στην καθημερινότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σε γεμίσει με όρεξη και διάθεση για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις καθώς έχεις ανάγκη να εκφραστείς μέσα από τα χόμπι σου. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη θα εντείνει ακόμα περισσότερο αυτή την ανάγκη σου καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να εκφραστείς με λέξεις και θα προτιμήσεις να το κάνεις μέσα από δημιουργικές ασχολίες. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη σύγχυση που πιθανό να επικρατεί στους γύρω σου, να σε επηρεάσει και αφοσιώσου σε αυτά που έχεις επιλέξει να ασχοληθείς.

Προτίμησε να κάνεις μια ρομαντική βόλτα με το ταίρι σου καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως περιμένεις πολλά από μια νέα γνωριμία και θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο αυτά είναι ρεαλιστικά!

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που είχες φροντίσει να καλύψεις τεχνηέντως το προηγούμενο διάστημα καθώς δεν είχες την όρεξη αλλά ούτε και το χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους. Σήμερα θα πρέπει να ξαναδείς και να αξιολογήσεις προβλήματα, διαφωνίες και θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια σου προκειμένου να τα επιλύσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη υποδηλώνει πως δεν θα είναι μια εύκολη δουλειά αλλά σήμερα έχεις την ευκαιρία να βρεις μια λύση σε αυτά που σε απασχολούν ακόμα και αν χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω.

Θα πρέπει να ξαναδείς θέματα που είχαν προκύψει με το ταίρι σου και να κάνετε μια συζήτηση με νέα δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να τακτοποιήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες για να καταφέρεις να ανοίξεις ένα νέο κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιου του Αιγόκερου, θα φέρει ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να εντάξεις νέα άτομα στη ζωή σου. Είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις κάποιες προσθαφαιρέσεις και θα πρέπει να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι, φιλτράροντας τους συναισθηματικούς δεσμούς με λογική. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας καθώς η συνεννόηση θα γίνεται μετ’ εμποδίων, θα σε βοηθήσει όμως να ξαναδείς κάποια θέματα του παρελθόντος και να τα κλείσεις οριστικά.

Καλύτερα να αποφύγεις να εμπλέξεις το ταίρι σου σε ξεκαθαρίσματα με τρίτους καθώς μετά μπορεί να του ζητήσεις ευθύνες! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί μέσα από εμπόδια και δυσκολίες γι αυτό θα πρέπει να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε βοηθήσει να δεις τα οικονομικά σου θέματα με άλλη οπτική καθώς η ασφάλεια που αποζητάς θα σε αναγκάσει να κάνεις δραστικές αλλαγές. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα μπαράζ προσπαθειών με σκοπό να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές και διακανονισμούς. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι συγκροτημένος/η ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες σου και να μην κάνεις σπατάλες. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς από το ταίρι σου και να προβείς σε σπατάλες αλλά σε συμβουλεύω να είσαι προσεκτικός/η με τα έξοδα σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να ερωτευτείς αυτόν/η που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα φέρει στο προσκήνιο τα σχέδια σου είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά και θα σε βοηθήσει να τα αξιολογήσεις και να ξεκινήσεις την υλοποίηση τους. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και πιθανό να αλλάξεις κάποιες από αυτές. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ύστερα από λογική σκέψη και επιχειρήματα.

Σήμερα θα αξιολογήσεις τη σχέση σου όμως θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως τα συμπεράσματα σου θα βγουν ύστερα από σκέψη και επιχειρήματα και όχι παρορμητικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια γνωριμία από τα παλιά μπορεί να κάνει την επανεμφάνιση της!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε κάνει να χαμηλώσεις την ταχύτητα που έχεις συνήθως και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις σκέψεις, τα άγχη, τις ανασφάλειες και όλα όσα κρύβεις στο υποσυνείδητο σου. Σήμερα θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις όλα αυτά που σε αγχώνουν και να απαλλαγείς από την παρουσία τους μέσα σου. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη θα σου δώσει απαντήσεις που θα έρθουν ως δια μαγείας και θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που θα κλείσουν θέματα του παρελθόντος.

Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά στη σχέση με το ταίρι σου με αφορμή θέματα του παρελθόντος που θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου θυμίσει κάτι από τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων καθώς θα σε κάνει να αντιληφθείς πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι για εσένα. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τη Σελήνη θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις κάποιες σχέσεις σου και με λογικά επιχειρήματα να αποφασίσεις αν μπορείς να συνεχίσεις μαζί τους. Είναι πιθανό να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου αξιόλογοι άνθρωποι που δεν τους είχες δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν αν αξίζουν. Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να τροποποιήσεις και να αλλάξεις ότι δεν σε καλύπτει σήμερα κιόλας!

Άφησε το ταίρι σου να σταθεί διακριτικά στο πλευρό σου αλλά όχι να πάρει αποφάσεις που αφορούν δικές σου φιλικές σχέσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστή/στρια ένα/μια φίλο/η σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...