Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021
31.3 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2 Αυγούστου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1976...Ο αυστριακός πιλότος της Φόρμουλα 1 Νίκι Λάουντα, τραυματίζεται σοβαρά στην πίστα του Νίρνμπουργκρινγκ της Δυτικής Γερμανίας. Το αυτοκίνητό του αναφλέγεται και ο...

Τα ζώδια σήμερα 29/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας θα σας κάνει να κατευθύνετε την ενέργεια και την έμπνευσή σας στα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποια έντονα όνειρα ίσως σας αποκαλύψουν πολλά για τον εαυτό σας και τα κίνητρά σας και ίσως αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα. Η επιθυμία σας για επιτυχία σε υλικό και πνευματικό επίπεδο μάλλον θα είναι έντονη σήμερα και θα σας ωθήσει να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο με κάποιον σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε να είστε σαφείς. Ίσως κολλήσετε στις λεπτομέρειες εκτός και αν καταλάβετε πλήρως τους περιορισμούς που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επιθυμία για ταξίδια σήμερα ίσως θέλετε να επισκεφθείτε κάποιο φίλο που μένει μακριά. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα πάρουν τον χρόνο σας το απόγευμα και μάλλον θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Ένας φίλος ίσως είναι πρόθυμος να σας ακούσει. Είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη ιστορία. Η ημέρα σας γενικά θα είναι καλή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να έχετε κάποιο μεσάζοντα παρόντα σε κάποια συζήτηση για σημαντικά θέματα με κάποιο πρόσωπο. Θα ειπωθούν πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Προσκαλέστε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε να παρευρεθεί.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως ακούσετε για κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, είτε μέσα από την τωρινή δουλειά σας ή μέσα από κάποια άλλη ή ακόμα και μέσα από κάποιο δικό σας έργο. Μάλλον θα κατευθύνετε πολύ ενέργεια και έμπνευση προς αυτή την κατεύθυνση. Οι άλλοι θα θέλουν να βοηθήσουν. Θα αισθάνεστε πολύ καλά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε πολλές ευκαιρίες. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος στην δουλειά σας παρεκτρέπεται. Έχει ξεπεράσει τα όρια και μάλλον δεν συμπεριφέρεται με σωστό τρόπο. Μην φοβάστε να φθάσετε το θέμα σε κάποιον ανώτερο. Έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι σχέσεις σας θα ενισχυθούν σήμερα από την αυξημένη ευαισθησία σας απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Ίσως προσφέρετε την βοήθειά σας σε κάποιους φίλους που έχουν προβλήματα. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν. Μάλλον θα έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα και ίσως και τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με το γραφείο και να οργανωθείτε. Ίσως υπάρχουν χαρτιά εβδομάδων. Οι πληροφορίες είναι πολύτιμες μόνο αν είναι οργανωμένες. Φτιάξτε ένα σύστημα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα θα ασχολείστε με τις ανάγκες των συναδέλφων και της οικογένειάς σας. Οι γύρω σας ίσως θέλουν την βοήθεια και την κατανόησή σας. Η λογική σας θα είναι πολύτιμη. Θα μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους και ίσως τις συμβουλές σας. Ίσως εκπλαγείτε και εσείς με τα αποτελέσματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος σας προκαλεί στην δουλειά σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με τον σκληρό σας τρόπο. Ίσως ανακαλύψετε ότι είστε πιο αυστηροί από ότι πρέπει. Να είστε υπεράνω, αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αισθάνεστε έντονη έμπνευση και μπορεί να αποφασίσετε να συζητήσετε τις ιδέες σας με τους άλλους. Η επικοινωνία ίσως σας ανοίξει νέες πόρτες στο μυαλό σας και μπορεί να κάνετε νέες συναρπαστικές σκέψεις. Μην εκπλαγείτε στην πορεία των συζητήσεων αν δείτε ότι ένας φίλος σας σας έχει ανάγκη. Περάστε καλά την ημέρα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αρχίζετε να βλέπετε την λύση σε κάποιο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί αναφορικά με την καριέρα σας. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που φαίνονται απίθανοι τώρα είναι στα χέρια σας. Δώστε σημασία στο τι λένε οι άλλοι σήμερα. Εκεί είναι η απάντηση.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ένας κοντινός φίλος ή ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως έχει οικονομικά προβλήματα και ίσως θέλει να σας μιλήσει για να καταλάβετε την κατάσταση και να βρείτε λύσεις. Μάλλον θα είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων σήμερα και θα είστε πολύτιμη βοήθεια σε αυτό το άτομο και στους άλλους που σας χρειάζονται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας σήμερα. Αν δεν είστε προσεκτικοί μάλλον κάτι θα γυρίσει εναντίον σας. Θα έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που κάποιος άλλος θέλει. Χρησιμοποιήστε το υπέρ σας. Τα μυστικά σας είναι πολύτιμα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η έντονη διαίσθηση ίσως σας οδηγήσει σε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους άλλους. Ίσως εκπλαγούν από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να θέλετε να κατευθύνετε την ενέργειά σας την συγγραφή. Το διάβασμα θα σας κάνει καλό τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη. Είστε σε καλό σημείο αναφορικά με την καριέρα σας και πρέπει να εκμεταλλευθείτε την δύναμή σας. Οι ιδέες από κάποιο μεγαλύτερο ή πιο έμπειρο άτομα θα είναι πολύτιμες. Ακολουθήστε τις συμβουλές.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η έντονη διαίσθηση και έμπνευση θα ενισχύσουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Μια έντονη επιθυμία να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη ίσως σας κάνει να περάσετε την ημέρα με πολλές ιδέες και σκέψεις. Το βράδυ ίσως αποφασίσετε να περάσετε χρόνο μόνοι σας και θα είστε και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δώστε προσοχή σε έγγραφα ή συμβόλαια που έρχονται στα χέρια σας σήμερα. Διαβάστε τα καλά πριν δεσμευτείτε. Όταν πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια υπέρ σας θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από ότι συνήθως.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Προχωρήστε μπροστά. Θα αισθάνεστε πολύ καλά και θα είστε χαρούμενοι για τους στόχους που έχετε βάλει. Μάλλον θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα τους έχετε επιτύχει. Η θετική στάση θα κάνει καλό και στις σχέσεις σας. Ίσως ενθαρρύνετε και τους φίλους σας να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και μπορεί να προσφέρετε και την βοήθεια που χρειάζονται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στις παλιές και νέες ιδέες μέσα στο μυαλό σας και σας είναι πιο εύκολο να πάρετε μια απόφαση αναφορικά με την επόμενη επαγγελματική κίνησή σας. Μην φοβάστε να προχωρήσετε με μια νέα ιδέα ενώ ακολουθείτε ακόμα και μια παραδοσιακή οδό.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η έμπνευση είναι το κλειδί σήμερα. Μάλλον θα έχετε κίνητρο να προχωρήσετε προς αυτό που οι άλλοι θεωρούν απίθανο. Αυτό ποτέ δεν σας σταμάτησε και δεν θα σας σταματήσει ούτε σήμερα. Μάλλον θα τα σκεφτείτε όλα σοβαρά πριν προχωρήσετε. Οι φίλοι θα εμπνευστούν από την αποφασιστικότητά σας και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον κάποιος θα βρει ελαττώματα σε μια υπέροχη ιδέα που σας ήρθε. Μην παραιτείστε ακόμα. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες για να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας αντί να το απορρίψετε εντελώς. Είναι σωστός ο δρόμος που ακολουθείτε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια αυξανόμενη κατανόηση απέναντι στους άλλους πολιτισμούς αλλά και η περιέργεια ίσως σας κάνει να μάθετε περισσότερα για εκείνα τα μέρη. Οι φίλοι ίσως συμμετέχουν κάπως. Μάλλον θα κατευθύνετε την ενέργειά σας στις δραστηριότητές σας και θα εμπνεύσετε και τους άλλους να το κάνουν. Κάντε μια βόλτα για να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια λειτουργεί υπέρ σας. Η επιτυχία που περιμένατε είναι στο χέρι σας. Το σημαντικό είναι να είστε κριτικοί με την δουλειά σας. Μην φοβάστε να προχωρήσετε. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 31 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες...

Άσχημος ή όχι ο Αύγουστος του 2021; Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του...

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω: Άση Μπήλιου Ο Αύγουστος σίγουρα δεν έχει την αίγλη και την ανεμελιά άλλων καλοκαιριών, αφού ακόμη και στις διακοπές...

Αύγουστος “κόλαση” για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις!

Τι εκπλήξεις κρύβει ο Αύγουστος; Κριός Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι τέτοιο χρειάζεστε! ΤΑΥΡΟΣ Eτοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αρχίστε να σχεδιάζετε τις κινήσεις εξέλιξής σας, ίσως χρειάζεστε μέτρα για τη διαχείριση πιθανών χρεών! ΤΑΥΡΟΣ Τώρα ευνοούνται οι διαπροσωπικές επαφές κάθε είδους! ΔΙΔΥΜΟΙ Σαν γενικός...

Klava Coca: Η Ρωσίδα superstar κοσμεί το εξώφυλλο (φωτό)

Το καλοκαίρι γίνεται πιο sexy με τη φωτογράφιση της 24χρονης τραγουδίστριας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Μάλλον κάποια κοινωνική εκδήλωση να σας έχει φέρει κοντά με φίλους. ΤΑΥΡΟΣ Μην γίνεστε θύμα και θυσία για τους άλλους συνέχεια. ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 13 Μαΐου;

Η ανάγκη διεξόδου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αναγκάζει πολλές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου;

Που λέτε η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας επίσης, συνεπώς όλα τα βλέπουμε...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή