Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 29/9/2016

 Μέρα πολύ δυνατή η σημερινή, κυρίως για εσάς που έχετε στόχους και πρέπει να τους πραγματοποιήσετε άμεσα!

Κυνηγήστε τα όνειρά σας, να ρισκάρετε αν χρειαστεί, οι ευκαιρίες είναι λίγες μεν, αλλά είναι εκεί έξω και βολτάρουν. Κλείστε τις εκκρεμότητές σας και ξεκάθαρα ζητήστε για να λάβετε!

Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο! Με καθαρό το μυαλό.. γιατί μετά το σύμπαν βάζει φρένο!
Και επειδή αρκετά με τις δουλειές και το χρήμα, μπουχτίσαμε στη σκέψη, ας μιλήσουμε και για τον έρωτα.

Οι τυχεροί της ημέρας, είναι τα Καρκινάκια, που έχουν όρεξη για φλερτ, οι Ζυγοί που δε ξέρω, ως δια μαγείας θα κάνουν τη ζαβολιά τους και οι Σκορπιοί, που βασανίζονται για ένα σ’αγαπώ!

 

Κριός
Όσο λάμπει ο ήλιος εκεί ψηλά, άλλο τόσο θα πρέπει να φροντίστε να κάνετε ότι επιθυμείτε! Μόλις πέσει το σκοτάδι, μαζευτείτε στο σπίτι για ξεκούραση. Πιο όμορφη η μέρα σας, πιο αισιόδοξη, που αν κινηθείτε σωστά, τότε μπορεί να έχετε και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! Τυχερή ημέρα για ένα επαγγελματικό ραντεβού! Επιδιώξτε το εσείς!

Ταύρος
Τις πρωινές τις ώρες, με το μυαλό καθαρό, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις άμεσες εκκρεμότητες που έχετε. Μην αφήσετε τίποτα για πιο μετά γιατί λίγο η κούραση, λίγο αυτά που θα προκύψουν, θα αποσυντονιστείτε και μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Μέρες που τρέχετε και δε φτάνετε, για διάφορες υποθέσεις σας. Μη παρατάτε τα όπλα τώρα που βλέπετε το τέλος!

Δίδυμος
Μέρα που κάποιος θα σας εκνευρίσει και ξαφνικά θα βρεθείτε με ένα φαράσι και μια σκούπα στο χέρι. Δε ξέρω αν θα κάνετε γενική καθαριότητα το σπίτι σας, πάντως μπορεί να φτιάξετε και βαλίτσα και δρόμο. Πάλι του φευγιού είστε, δεν αντέχετε συμπεριφορές, καιρός να πάρετε αποφάσεις μυστήριες. Μπορεί να είχατε τους ενδοιασμούς σας, χθες, σήμερα όμως δεν υπάρχει αυτό!

Καρκίνος
Πολύ καλύτερα σήμερα, θα κανονίσετε το βραδάκι να βγείτε έξω, να πιείτε το ποτάκι σας, να φορέσετε τα όμορφα τα ρουχαλάκια σας, γιατί έχετε ανάγκη να ξεδώσετε από τη καθημερινότητά σας. Και φυσικά να γοητέψετε τα πλήθη, να σας πουν γλυκόλογα, να φτιάξετε το ψυχολογικό. Μην είστε υπερβολικοί, ωραία η πούλια και ο αυγερινός, αλλά όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Αναδείξτε τη φυσική σας την ομορφιά.

Λέων
Υπερφορτωμένο το πρόγραμμά σας, ευτυχώς που είστε μια χαρά ψυχολογικά. Ξεχάστε το χουζούρεμα σήμερα, άλλωστε στο μυαλό σας ήδη βολτάρουν οι υποχρεώσεις που έχετε και σας βλέπω, ήδη να πίνετε καφέ.. Μέσα από όλο αυτό το χάος, μπορεί να κρύβονται ευκαιρίες, για να δείξτε το πόσο ικανοί είστε. Γιατί καιρό τώρα το σύμπαν σας χρωστάει κάτι ευχάριστο. Δουλέψτε περισσότερο, για να αμειφθείτε κάτι πιο πολύ!

Παρθένος
Ένα πλάνο έχετε στο μυαλό σας για το πώς θα οργανώσετε τις δουλειές σας και το πώς θα πετύχετε τους στόχους σας! Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, θα πρέπει να καταπιαστείτε με αυτό το συντομότερο δυνατόν. Όσο είστε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια. Μιλήστε για τις ιδέες σας, όχι από εδώ και εκεί, αλλά στο πρόσωπο που πρέπει. Και μπράβο μπορεί να ακούσετε και ξαφνικά να γίνετε ο αρχηγός!

Ζυγός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Δίχως να σας πάρει κανείς χαμπάρι, θα κάνετε ότι έχετε σκεφτεί. Χειρίζεστε τις υποθέσεις σας πολύ αθόρυβα και στο μουλωχτό, γιατί δε θέλετε να σας αποσπούν τη προσοχή με διάφορες ερωτήσεις και ούτε να χάνετε το χρόνο σας άδικα. Μόλις όμως τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε το χαμόγελό σας ξανά και θα γίνετε πιο ναζιάρηδες και πιο επικοινωνιακοί..

Σκορπιός
Κάτι σας βασανίζει ευχάριστα. Μήπως καιρός να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα; Να λέγατε σε εκείνο το πρόσωπο πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σας. Εντάξει με τον τρόπο σας, εκείνο το Σκορπίσιο, αλλά και αυτός μας κάνει.. Μη το σκέφτεστε. Αφού το θέλετε τόσο πολύ. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, για να κάνετε και εσείς μικρά θαύματα. Επαγγελματικά, ασχοληθείτε με όλο σας το είναι!

Τοξότης
Ένα νέο project, όλο δικό σας! Κάτι άλλο είχατε κατά νου, αλλά και πάλι μπορείτε να αντεπεξέλθετε μια χαρά. Τυχερή ημέρα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, σας δίνουν την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Αν πετύχετε σίγουρα θα μιλούν για το άτομό σας και μπορεί να βγάλετε περισσότερα χρήματα έτσι ξαφνικά. Δημιουργήστε, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πολλά μπορεί να συμβούν..

Αιγόκερως
Και αντί να πάτε στο γραφείο, μπορεί να βρεθείτε σε μια όμορφη καφετέρια και να αράξετε εκεί. Μόνοι και σα τους τρελούς. Μπορεί και φεύγοντας από το γραφείο. Ανάλογα με τα κέφια σας. Παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε, γιατί θα φέρεστε πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα και αρκετοί θα απορήσουν με τη στάση σας. Δράση-αντίδραση το λέω εγώ. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Ντυθείτε όμορφα.

Υδροχόος
Πόσο καλοί άνθρωποι θα είστε σήμερα, πόσο! Ότι έχετε υποσχεθεί τόσο καιρό σε διάφορες ψυχές, θα το φροντίστε να το πραγματοποιήσετε, έτσι για να νιώσει η καρδούλα σας πιο όμορφα. Να είστε δίκαιοι, απλοχέρηδες, χαμογελαστοί και δεκτικοί σε οτιδήποτε προκύψει. Δείχνετε το καλό σας πρόσωπο προς τα έξω, τα θετικά σας τα στοιχεία, γιατί προφανώς έχετε κάποιο σχέδιο, πολύ μυστικό και πολύ προσωπικό. Μοιράστε λίγη αγάπη..

Ιχθύς
Ωραία μέρα για να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν. Δώστε την ευκαιρία στους άλλους, να σας πουν αυτά που νιώθουν, αυτά που γνωρίζουν. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή και καλό είναι να μην είστε απόλυτοι. Κλειδώστε τη φαντασία σας στο ντουλάπι γιατί μέρες τώρα σας κάνει κακό και προσγειωθείτε στη πραγματικότητα. Και ξαφνικά ξυπνήσατε. Μην είστε εγωιστές και πεισματάρηδες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...