Τα ζώδια σήμερα 30/8/2016

49

Που λέτε τα νέα της ημέρας είναι πως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και τι σημαίνει αυτό;

Ναι μεν εμπόδια θα προκύψουν, σε διάφορους τομείς της ζωής μας, ναι μεν θα χαθεί για λίγο η επικοινωνία μεταξύ μας, ναι μεν μπορεί να κολλήσει το σύμπαν μας όλο, όμως όχι με σκοπό καταστροφικό.

Το παρελθόν όμως.. κυρίως το ερωτικό, επιστρέφει σε αρκετές ψυχές και ο πειρασμός θα είναι μεγάλος.. για να δούμε..
Κριός
Ως εδώ τα αστεία, οι βόλτες και τα σούρτα φέρτα, θέλετε δε θέλετε, θα προκύψουν έτσι οι καταστάσεις που θα μαζευτείτε για τα καλά. Καιρός να φτιάξετε το σπίτι σας, το χώρο σας, να γνωρίζετε πού είναι τα ρούχα σας και διάφορα άλλα, γιατί το έχετε χάσει εντελώς. Ακόμα και στη δουλειά θα πρέπει να οργανωθείτε, να καθαρίσετε τα συρτάρια σας, να βάλετε νέο πλάνο και προτεραιότητες φυσικά. Διακοπές τέλος, η μπάνκα σε τι κατάσταση βρίσκεται;;;

Ταύρος
Ερωτική η μέρα σας και μυστήρια πολύ. Κάποιος σας σκέφτεται, κάποιος θέλει να σας δει, κάποιος έχει τρελαθεί με τη περίπτωσή σας και σήμερα θα εμφανιστεί ως δια μαγείας και από το πουθενά. Μπορεί να ακούσετε ένα κάρο γλυκόλογα, μαλαγανιές το λέω, γιατί οι προθέσεις του ή της, μπορεί να είναι και οι πιο αγνές, όμως σκέφτομαι μήπως πληγωθείτε ξανά και κλαίτε για το επόμενο 6μηνο τουλάχιστον;;; Να είστε επιφυλακτικοί και πονηροί..

Δίδυμος
Το ξέρετε πως από ότι σχεδιάζατε όλο αυτόν τον καιρό, άκυρο τα πάντα όλα! Μπορεί να είδατε μερικά φράγκα στη τσέπη σας, μπορεί να αποζητάτε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αλλά θα πρέπει να είστε μαζεμένοι. Μπορεί η σταθερότητα να μη σας τρομάζει ή να μη σας ενδιαφέρει, όμως δεν είναι έτσι και το ξέρετε αυτό. Να μείνετε εκεί που βρίσκεστε, βελτιώστε τη ζωή σας διαφορετικά. Ένα γλαστράκι για το σπίτι με ένα ωραίο λουλούδι μέσα είναι μια καλή αρχή.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να σας χαρακτηρίσουν και ως χαζοχαρούμενους. Από το πρωί θα σας πιάσει μια λογοδιάρροια, θα ζητάτε το ένα και το άλλο, όμως δε θα είστε καθόλου ξεκάθαροι και κάπως έτσι θα εκνευρίσετε αρκετούς. Είστε ακόμα σε mood διακοπών, είναι ο Ερμής που είναι ανάδρομος, θα πάθετε έτσι αυτό το κάτι της που λέμε.. Μην είστε τόσο στο κόσμο σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και γράψτε πρώτα σε ένα χαρτί αυτά που επιθυμείτε και μελετήστε τα. Υπάρχει πουθενά λογική;;;

Λέων
Υπομονή χρυσά μου ακόμα μια μέρα και θα πληρωθείτε. Θα γεμίσει η τσεπούλα σας, που πραγματικά τα έχει δει όλα το τελευταίο τον καιρό. Το θέμα σας όμως είναι κάτι χρήματα που περιμένετε να λάβετε από μια δουλειά που κάνατε, ή από το δημόσιο ας πούμε και φυσικά εμπόδια παντού. Μη τρελαίνεστε και μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας, γιατί όλα θέμα χρόνου είναι. Να επιμείνετε ναι, αλλά όχι να εξοργιστείτε κιόλας. Όσα λεφτά και να έρθουν στα χέρια σας, θα γίνουν φτερά στον άνεμο.. Ζήστε με αυτό!

Παρθένος
Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας! Τι να λέμε τώρα. Τραγικό είναι αυτό, γιατί η πηγή του κακού θα είστε εσείς μέχρι και τις 22/9! Να αποφύγετε να κάντε οποιοδήποτε νέο βήμα είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον ερωτικό. Να μείνετε εκεί που είστε, να προσπαθήσετε να γίνετε πιο αγαπητοί και συμπαθείς και να συνεργαστείτε με όλους. Στον έρωτα βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα. Η καρδιά σας χτυπάει αλλού, σας φλερτάρει το άγνωστο, συνεπώς μη κάνετε κάτι έτσι επειδή νιώθετε μοναξιές. Η καρδιά έχει πάντα τον τρόπο της..

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22 Απριλίου;

Ζυγός
Θα πρέπει τον καιρό αυτόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη λέτε από εδώ και εκεί το τι σκοπεύετε να κάνετε. Δεν είναι όλοι φίλοι σας, ούτε έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις. Μπλέκονται διάφοροι στα πόδια σας, μπορεί και άγνωστοι που δε θα είναι καθόλου άγνωστοι και θα προσπαθήσουν να αντλήσουν πληροφορίες από εσάς. Εσείς φυσικά το νου σας, δε λέτε κουβέντα σε κανέναν. Και επειδή είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι, να αποφύγετε και το αλκοόλ.. Γιατί μετά όλο και κάτι σας ξεφεύγει..

Σκορπιός
Όσο και να ξεφεύγετε, όσο και να επαναστατείτε, πάντα γυρίζετε εκεί που σας αγαπούν.. ή στα λημέρια σας, που σας ξέρουν και οι πέτρες. Να περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο, μια πρόταση σίγουρα θα σας αρέσει πολύ και θα νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Είναι ωραίο να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν. Είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με κόσμο από το παρελθόν και το παρόν. Κάτι ευχάριστο έρχεται.. Ποιος ανάδρομος;; Δε μασάτε εσείς από τέτοια!

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής σας παίρνει και σας σηκώνει κανονικά! Τι να κάνουμε βρίσκεται εκεί στο παρεάκι σας τη Παρθένο που σας επηρεάζει όσο ποτέ. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, κάποια θέματα που υποτίθεται πως έχετε λύσει, θα προκύψουν ξανά και θα πρέπει να ασχοληθείτε από την αρχή. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, ούτε χρειάζεται να νευριάσετε επίσης. Η επικοινωνία σας θολωμένη, άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, το ίδιο θα πάθετε και εσείς και τι να πω.. η παρεξήγηση στο φουλ!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ μυστήρια για εσάς. Είστε και σταθεροί και ακούνητοι και δυσκίνητοι, πάει θα ταραχτεί όλα σας το είναι. Λοιπόν για ότι ήσασταν σίγουροι ως τώρα να το ξεχάσετε. Ο ανάδρομος Ερμής σας παίρνει τα μυαλά και ξαφνικά αλλάζετε απόψεις για τα πάντα. Για αυτό τις μέρες αυτές να μη μιλάτε και πολύ, να αποφύγετε τις ανακοινώσεις, εννοείται μην υπογράψετε τίποτα, γιατί θα αλλάξουν τα δεδομένα και εσείς θα βρεθείτε αλλού για αλλού… Πλάκα θα έχει!

Υδροχόος
Τα ερωτικά σας τα έχετε κάνει μαντάρα. Μέρες τώρα θέλετε να ασχοληθείτε, να μιλήσετε, να πείτε τα παράπονά σας, όμως δε βρίσκετε το χρόνο, ή στη τελική το αποφεύγετε γιατί δεν έχετε όρεξη για γκρίνιες. Ε λοιπόν, κακώς το χειρίζεστε έτσι, γιατί θα συμβεί κάτι, θα ανέβει η πίεσή σας κανονικά και θα ξεκινήσετε να φέρεστε πολύ παράξενα. Προτιμάτε πάντα τη φυγή από το να δώσετε μερικές εξηγήσεις. Τραγικό το βρίσκω και αυτό.. Αλλά μήπως να στέλνατε ένα mail;;; χαχα.. ότι χειρότερο, όμως ότι πιο ξεκάθαρο.. λέμε τώρα..

Ιχθύς
Και εκεί που δώσατε τα χέρια, εκεί θα τα ξεδώσετε και θα πάθετε έτσι ένα μικρό εγκεφαλικό. Ότι συμφωνήσατε τις προηγούμενες τις μέρες, ξαφνικά τίποτα δε θα ισχύει, κάποιος θα πάρει το λόγο του πίσω και δε θα μπορέσετε να αντιδράστε κιόλας. Ανατροπές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, γιατί προφανώς κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής. Μπόρα είναι θα περάσει, ίσως και κάθε εμπόδιο για καλό. Πάντως αύριο η μέρα σας θα είναι τυχερή.. Αφήστε λοιπόν το μπουρίνι να ξεθυμάνει.. Μη δώσετε σημασία!