Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 3/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια δε σημαίνει ότι πρέπει να ‘’τρελαίνεσαι’’ κιόλας.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Κριέ καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μια νέα αρχή μόνος σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Η ημέρα είναι καλή για συμφωνίες οικονομικές αλλά με προσοχή στα μικρά γράμματα των όρων…
Ταύρος
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση σου μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, η ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και αν δείξεις λίγη υπομονή θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά χωρίς να αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν.
Δίδυμοι
Ο πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις αγαπητέ Δίδυμε και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφο σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μίλησε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε μαζί τους κάποιες λύσεις στα ζητήματα που σας πάνε πίσω επαγγελματικά. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα που θέλουν υπογραφές. Προσοχή στις αποφάσεις που έχουν οικονομικό ρίσκο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις που σε έχουν προβληματίσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές σε τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Μην χαλαρώσεις όμως πολύ και αρχίσεις δαπάνες που θα σε πάνε πάλι πίσω.
Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις κι εσύ καλό είναι μείνεις αμέτοχος όσο κι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος αδικείται. Δε θα σε ωφελήσει να λάβεις θέση δημοσίως. Αν προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.
Παρθένος
Η σημερινή Πέμπτη αγαπητέ Παρθένε είναι μια γεμάτη μέρα και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα φίλε Παρθένε είναι πολύ καλή για μια βόλτα με τον σύντροφό σου ή ένα ρομαντικό ραντεβού διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα αλλά αυτό είναι για καλό. Μην ανυπομονείς, χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους. Κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού. Βρες τις κατάλληλες λύσεις για να αυξήσεις τα κέρδη σου.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε σήμερα το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την συγκυρία ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να πάς μπροστά τα σχέδιά σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα εμπιστευτούν και τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες γιατί είναι λίγο επίφοβες σήμερα.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στην σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου όλη αυτή η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μοιραστείς τις ιδέες σου ανακαλύπτοντας ότι η ανταπόκριση γύρω σου είναι ιδιαίτερα θετική. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να δείχνεις προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και ρίσκα.
Τοξότης
Η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων αγαπητέ Τοξότη. Επίσης καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέση σου φίλε Τοξότη. Οι ανασφάλειες σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνιση του και θα ανήκει μέσα στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα θα κυλήσουν σήμερα αρκετά καλά καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου για την προώθηση κάποιων σχεδίων σου. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου και με τεκμηριωμένες κουβέντες προσπάθησε να τους πείσεις να σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά σου με την σειρά τους θα αρχίσουν να αυξάνονται σημαντικά.
Αιγόκερως
Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Βέβαια να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι την παραμονή του Άρη στο ζώδιο σου το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με τον σύντροφο σου και κοινούς φίλους και αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινά σου αισθήματα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί θετικά αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις αρκετά ριζοσπαστικές για να διορθώσεις λάθη που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη σου. Πάντως τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν συνεχίσεις να δρας με σύνεση θα μπορέσεις να δεις σημαντική αύξηση στα έσοδά σου.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ότι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα φίλε Υδροχόε και θα μπορέσεις σήμερα να πεις πολλά από όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές θα σε αποσυντονίσουν αλλά η ψυχραιμία σου θα φέρει πάλι την ισορροπία. Με συνέπεια και αυτοέλεγχο, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μετρημένη διαχείριση.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μην φορτώνεις τη σχέση σου αγαπητέ Ιχθύ με όλα όσα σε απασχολούν γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα που δεν θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει… κάντε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι ένας τομέας που ευνοείται σήμερα αφού κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και σε κάνουν να διώχνεις ένας μέρος του άγχους σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τα οικονομικά σου καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις επηρεάζουν την πορεία σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...