Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 31/12/2016

Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο

ΚΡΙΟΣ

Λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος έχεις στο μυαλό σου να συναντηθείς με φίλους σου και να κάνετε μαζί έναν απολογισμό! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η γνώμη τους θα σε επηρεάσει πολύ γι αυτό θα επιδιώξεις να τους δεις και να ζητήσεις τη συμβουλή τους για οτιδήποτε σε απασχολεί. Ακόμα και αν ο ελεύθερος σου χρόνος είναι περιορισμένος με υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής, προσπάθησε να βρεις ευκαιρία ώστε να περάσεις όπως θέλεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα πριν μπει το νέο έτος!

Σήμερα θέλεις πολύ να δεις τους φίλους σου αλλά μην παραμελήσεις και το ταίρι σου γιατί θα ξεκινήσει τα παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα γνωρίσεις το «δώρο» σου μέσα από ένα/μια φίλο/η σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημόσια εικόνα σου θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο «φαίνεσθαι». Μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά θέματα αλλά θα ασχοληθείς μαζί τους μόνο εάν αυτά βάλουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις προτάσεις που έχεις για ρεβεγιόν και τι θα φορέσεις ή με ποιον/α θα πας ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις καθώς θα είναι το καλύτερο δώρο για την αυτοπεποίθηση σου.

Σήμερα θα ζητήσεις από το ταίρι σου να σε συνοδεύσει σε κάποιο κοινωνικό κάλεσμα καθώς η ημέρα είναι η κατάλληλη για να ενισχύσετε την εικόνα σας ως ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η μάλλον θα κάνεις μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια της ημέρας και κυρίως της νύχτας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μάλλον ήδη έχεις ξεκινήσει να ετοιμάζεσαι για κοινωνικές υποχρεώσεις, ρεβεγιόν και επαφές με συγγενείς, φίλους, γνωστούς και γείτονες! Αν ανήκεις στους τυχερούς, ίσως βρίσκεσαι ήδη σε χριστουγεννιάτικο προορισμό ή μπορεί να έχεις και μια πρόταση από συγγενικά σου πρόσωπα για ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς! Απόφυγε οποιαδήποτε σκέψη σε αγχώνει και αποχαιρέτησε το χρόνο που μας αφήνει σήμερα με δόξα και τιμή!

Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις μια δημόσια εμφάνιση με το ταίρι σου και να το συστήσεις στο περιβάλλον σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα μπορεί να φέρει μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό να σε πιάσει η μελαγχολία των εορτών καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος ή θα νιώσεις έντονα την έλλειψη κάποιων άλλων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ευνοεί την ενδοσκόπηση. Ωστόσο, μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό σου και τη νοσταλγία σου να χαλάσει τη διάθεση σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει ένα δώρο που θα προσφέρει μιαν ανάσα στα οικονομικά σου και θα βοηθήσει να αλλάξει η διάθεση σου προς το καλύτερο!

Μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό σου να επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου καθώς ο χρόνος θα φύγει αλλά, αν δεν προσέξεις, η ένταση θα μείνει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να αλλάξεις τη διάθεση σου και θα δεις πως όλα θα γίνουν!

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα φροντίσεις να έρθεις κοντά και να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς πιο πολύ με τις ανάγκες των άλλων παρά με τις δικές σου. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να κάνεις μια ανασκόπηση και μη διστάσεις να ζητήσεις συγνώμη αν πιστεύεις πως έχεις αδικήσει κάποιους καθώς θέλεις να υποδεχτείς το νέο χρόνο χωρίς να έχεις αφήσει τέτοιου είδους εκκρεμότητες!

Οτιδήποτε και αν έχεις αποφασίσει να κάνεις σήμερα, σίγουρα θα το κάνεις παρέα με το ταίρι σου αλλιώς δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο καθώς δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς θα χρειαστεί να επιταχύνεις προκειμένου να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να εντείνει την ανησυχία σου καθώς φοβάσαι πως δεν θα προλάβεις να τελειώσεις αυτά που θέλεις και να ετοιμαστείς για να υποδεχτείς το νέο έτος! Κάνε ένα πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας χωρίς να αγχωθείς, αρκεί να είναι ρεαλιστικό!

Ο έρωτας θέλει θυσίες και για να καταφέρεις να δεις το ταίρι σου σήμερα, θα πρέπει πρώτα να διεκπεραιώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ίσως ένα άνθρωπος που βλέπεις σχεδόν καθημερινά σου δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα επιβάλλεται να βρεις ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με ότι σου αρέσει. Είναι πιθανό να ετοιμάζεις ένα τραπέζι για να υποδεχτείς με αγαπημένα σου πρόσωπα το νέο έτος και να βρίσκεσαι εν μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων όπως ο στολισμός του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού. Η ημέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, εξόδους και διασκέδαση μέχρι πρωίας αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να το παρακάνεις και να χάσεις το μέτρο!

Είναι πιθανό να παρασύρεις το ταίρι σου με τη ζωντάνια και την καλή σου διάθεση και να αποχαιρετήσετε το παλιό έτος ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια βόλτα το βράδυ μπορεί να φέρει πολλές νέες γνωριμίες αλλά θα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου εντός οικίας. Είναι πιθανό να βάζεις μερικές τελευταίες πινελιές στην εορταστική διακόσμηση του σπιτιού ή να ετοιμάζεις ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι για εσένα και την οικογένεια σου! Βέβαια μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφωνίες που θα ανάψουν τα αίματα αλλά μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε εντάσεις! Αποχαιρέτησε τον χρόνο που φεύγει, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση!

Αν είσαι σίγουρος/η για τη σχέση σου μπορείς να την καλέσεις για δείπνο σπίτι σου ώστε να κάνετε μαζί την αλλαγή του χρόνου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να σε θυμηθεί ένας/μια σύντροφος από τα παλιά και να σου στείλει ευχές…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσεις σε φόρμα και μάλιστα ιδιαίτερα επικοινωνιακή καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει προτάσεις για εξόδους, ποτά και ρεβεγιόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι όλη την ώρα στα τηλέφωνα και να κανονίζεις το πρόγραμμα! Δεν θέλεις να αφήσεις κανένα παραπονεμένο και γι αυτό θα ξεκινήσεις τις επισκέψεις σε συγγενικά πρόσωπα, γνωστούς και γείτονες από το πρωί . Εκμεταλλεύσου το ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αυτούς που θέλεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

Ίσως αποφασίσεις να συστήσεις το ταίρι σου σε θείους, ξαδέρφια και αδέρφια καθώς δεν θέλεις να το αφήσεις εκτός των κοινωνικών υποχρεώσεων που έχεις για σήμερα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη χάνεις την ελπίδα σου καθώς οι γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα θα είναι αρκετές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να βγεις για μια βόλτα στα μαγαζιά και τελικά να παρασυρθείς και να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες ή να πρέπει να πληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου που δεν γίνεται να αναβάλλεις και το πορτοφόλι σου να αναστενάξει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να νιώσεις ανασφάλεια. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα σου και μετά να πας για ψώνια γιατί, αν κάνεις το αντίθετο, θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα!

Σήμερα μπορεί να παρασύρεις ή να σε παρασύρει το ταίρι σου σε έξοδα αλλά, καλό θα ήταν, να είσαι πιο συγκρατημένος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου και δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου σε εσένα καθώς η εσωτερική σου ηρεμία θα είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις διάθεση να ακούσεις κανέναν ούτε καν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στους τρόπους σου καθώς μπορεί να φανείς αδιάφορος/η και να παρεξηγηθείς. Πάντως το πιο πιθανό είναι ότι η ημέρα και η γιορτινή ατμόσφαιρα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους ανθρώπους που θα επιλέξεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Η σχέση με το ταίρι σου δεν φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα καθώς θα στρέψεις την προσοχή σου στα δικά σου θέλω. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου και σκοπεύεις να συναντήσεις αυτόν/η που σου αρέσει, μη μονοπωλήσεις τη συζήτηση μιλώντας συνεχώς για εσένα!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορεί να σε πιάσει μια γλυκιά μελαγχολία για το χρόνο που φεύγει και θα προτιμήσεις να μείνεις λίγες ώρες μόνος/η ώστε να κάνεις την ανασκόπησή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα εντείνει την τάση σου για απομόνωση, όμως δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα φροντίσουν να σε επαναφέρουν στην τάξη! Αν ούτε οι υποχρεώσεις σταθούν ικανές να σου αποσπάσουν την προσοχή, μην ανησυχείς καθώς τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση!

Μην κάνεις σενάρια για το ταίρι σου γιατί είναι κρίμα να τσακωθείτε μια ημέρα πριν την έλευση του νέου χρόνου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάτσεις σπίτι σήμερα και να δεις που θα το βρεις και μάλιστα θα σου έρθει σε γιορτινή συσκευασία!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...