Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 3/1/2017

 

Κριός
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Κάτι θα συμβεί και ως δια μαγείας θα το αντιμετωπίσετε με μεγάλη επιτυχία και κάπως έτσι θα εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, ακόμα και το αφεντικό σας!

Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, γιατί σήμερα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Δείτε το ως ένα απρόβλεπτο τεστ! Η πρόκληση θα είναι μεγάλη, όπως και η ευκαιρία!

Ταύρος
Πώς να σας το πω; Από τη μια θέλετε να ξεχάσετε πως υπάρχουν ακόμα μελομακάρονα και από την άλλη δε θέλετε! Ναι σιγά-σιγά καλό είναι να μπείτε σε ένα πρόγραμμα, γιατί ως συνήθως ξεφύγατε. Τελικά είναι και αστρολογικό το φαινόμενο. Όσοι μπορείτε να χαλαρώσετε ακόμα και να διακοπάρετε, φροντίστε να το απολαύσετε. Όσοι όμως επιστρέψατε στη καθημερινότητα, προσαρμοστείτε!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δεν είστε και τόσο φρόνιμοι. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, δε θέλετε ακόμα να το πείτε πουθενά και είστε έτοιμοι για μια μεγάλη ζαβολιά. Εννοείται πως έχετε συνεργό, ίσως είναι εκείνη η μαγική νεράιδα που θα σας βοηθήσει να πάρετε εκείνες τις ρημάδες τις αποφάσεις! Ξεσηκωμένοι, χαρούμενοι, λάμπει το ματάκι σας, πραγματικά απορώ, τι είναι αυτό που έχει συμβεί;;; Νομίζω υπάρχει και τραγούδι που λέει.. one way ticket.. to the blues!

Καρκίνος
Σήμερα θα τα βάψετε όλα ροζ, θα ανεβείτε στο συννεφάκι σας, εν ολίγοις στο κόσμο σας κανονικά. Όμορφο αυτό, γιατί αν έχετε ρομαντική διάθεση, πηγάζουν από μέσα σας όμορφα συναισθήματα, γιατί όχι να μη τα μοιραστείτε με το σύντροφό σας κυρίως! Πώς να σας το πω, είναι μια όμορφη μέρα για έρωτα, βόλτες χέρι-χέρι, για γλυκές κουβέντες και χαμόγελα. Απολαύστε το αν μπορείτε!

Λέων
Είστε λίγο αλλοπρόσαλλοι τις μέρες αυτές. Από τη μια θέλετε να κάνετε το σωστό, από την άλλη πεισμώνετε και κάνετε τις κλασικές τις ζαβολιές σας. Και εντάξει αν είστε ακόμα σε ηλικία που επιτρέπονται τα νάζια και οι τσαχπινιές, αλλά αν είστε πιο μεστοί θα πρέπει να το προσέξετε αυτό. Διακοπές τέλος, υποχρεώσεις υπάρχουν αρκετές, να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και ωριμότητα!

Παρθένος
Κατά βάθος περνάτε πολύ ωραία τις μέρες αυτές. Σήμερα που λέτε θα συναντήσετε πολύ κόσμο. Κάπου εκεί ανάμεσα θα υπάρξει και μια ψυχή, που θα σας αναστατώσει με μια ματιά, ένα χαμόγελο. Φλερτάρετε, γοητεύετε τον κόσμο και είστε πολύ λαμπεροί. Να ντυθείτε όμορφα όπου και αν πάτε γιατί σήμερα ίσως και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Για τόσο πολύ λέμε!

Ζυγός
Θα βρεθεί το άτομο σήμερα που θα σας εξοργίσει. Ενώ έχετε χρονοδιάγραμμα εσείς και γνωρίζετε το πώς θα κινηθείτε, κάποια ψυχή θα έρθει να σας ανακατώσει. Και επειδή εσείς γνωρίζετε καλύτερα, είμαι σίγουρη πως θα δώσετε μεγάλη μάχη! Ωραία θα ακούσουμε τη φωνούλα σας! Θα σας πρότεινα λοιπόν, με χειροπιαστά στοιχεία να βρείτε το δίκιο σας. Όλα τα άλλα είναι απλά χάσιμο χρόνου!

Σκορπιός
Μπα! Σπάνια πολύ η σημερινή ημέρα για εσάς. Ξαφνικά θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα γίνετε πολύ τρυφεροί! Μάλιστα, να τρέξουμε να κρυφτούμε γιατί ποιος ξέρει τι θα κάνετε, το πώς θα το κάνετε και ποιες οι επιπτώσεις! Και βέβαια να ακούσετε τη καρδιά σας, να δράσετε με πάθος και καθόλου λογική. Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές που είναι ανεκτίμητες! Ερωτική στο φουλ η μέρα σας!

Τοξότης
Σας βλέπω σήμερα να πηγαίνετε στο super market και να το σηκώνετε όλο! Μια επιθυμία να γεμίσετε τα ντουλάπια σας, το ψυγείο, όλο με λιχουδίτσες ασχολείστε και μετά αναρωτιέστε γιατί τα ρούχα δε σας μπαίνουν! Τι να λέμε τώρα; Η διάθεση που θα έχετε, είναι να ψωνίσετε τα πάντα όλα! Συγκρατηθείτε, γιατί ναι μεν έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας, αλλά το κουλό καραδοκεί. Όπου να είναι θα φανεί.. Με σύνεση λοιπόν!

Αιγόκερως
Θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, να το περιμένετε. Ξαφνικά θα θελήσουν οι πάντες να επικοινωνήσουν μαζί σας, η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Φροντίστε να είστε όμορφοι, είστε και λαμπεροί τις μέρες αυτές, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν μικρές ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας! Θετική ημέρα και αισιόδοξη. Είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε ένα στόχο!

Υδροχόος
Μαγική η μέρα σας πολύ! Τηλεπαθητική επίσης. Ναι τέτοιοι τύποι είστε εσείς. Στέλνετε σήματα Μορς και όποιος βρίσκεται σε σύνδεση με το μυαλό σας, τα πιάνει αμέσως. Όποιος όχι, έπαιξε και έχασε! Βρήκατε πάλι τρόπο να επικοινωνήσετε, δίχως να εκτεθείτε χειροπιαστά; Μπράβο σας, να σας δώσουμε ένα γλειφιτζούρι! Αινιγματική η μέρα σας επίσης, αφού θα ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ενδιαφέρει αληθινά.

Ιχθύς
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα είστε πολύ λαμπεροί επίσης. Ντυθείτε ωραία, φορέστε το άρωμά σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, τα παραπάνω κιλά, δε πειράζουν, είναι και αυτά μέρος της γοητείας σας! Και τι έγινε; Από ιδέες είστε γεμάτοι, αλυσοδεθείτε κάποια στιγμή, γιατί όταν παίρνετε φόρα κανείς δε σας σταματά! Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...