Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 4/3/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο
Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα λόγια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε σήμερα. Η γλώσσα του σώματος και η αφή είναι πιο αποτελεσματικοί τρόποι. Θα δείτε ότι οι αισθήσεις σας είναι πιο έντονες. Θα πρέπει να ενδώσετε στις αισθήσεις σας και να τις ακολουθήσετε. Περάστε καλά απόψε σε ένα εστιατόριο με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα θα γίνουν έντονα για εσάς σήμερα. Θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες αλλά δεν θα είναι όλες καλές. Φαίνεται ότι κάποιος σας βάζει ένα εμπόδιο και σας δυσκολεύει να περάσετε. Μην αφήσετε σε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει. Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας για να βρείτε τρόπο να το προσπεράσετε. Τέτοιες εμπειρίες θα σας κάνουν πιο δυνατούς.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας ίσως είναι πολύ ενεργό. Φαίνεται ότι είστε στο επίκεντρο. Το μυαλό σας θα δοκιμαστεί. Ίσως δεν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι είναι μπροστά σας. Να θυμάστε την σημαντικότητα της ατομικότητας. Μην είστε ίδιοι με τους άλλους. Να είστε ξεχωριστεί και σκεφθείτε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Επικεντρωθείτε στις απλές απολαύσεις σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να το παρακάνετε για να βρείτε ευτυχία και ηρεμία. Αντιληφθείτε πως ότι χρειάζεστε είναι μέσα σας. Βρείτε την ευτυχία στην φύση. Θα πρέπει να δείτε ότι η ομορφιά είναι γύρω σας και όχι στα καταστήματα με τα ακριβά αντικείμενα.

Λέων

Γενικά zwdia: Επικεντρωθείτε στο δημιουργικό μυαλό σας. Είναι πολύ γόνιμη περίοδος για να κάνετε κάτι νέο και θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε πολύ. Έχετε την ικανότητα να είστε χαρούμενοι αλλά δεν είναι εύκολο. Το κλειδί είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην υπερβάλλετε με τις μικρές ενοχλήσεις που εμφανίζονται. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ασήμαντα πράγματα.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Το κίνητρο πρέπει να έρθει από μέσα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η αποφασιστικότητά σας. Η πολύ διασκέδαση μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα σε σημείο όπου δεν μπορείτε να κινηθείτε. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές. Να είστε καλοί με το σώμα σας. Πηγαίνετε έξω και αφήστε τις σκέψεις σας να λάμψουν.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι αρκετά καθαρό σήμερα και η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή για εσάς. Θα αντιληφθείτε ότι δεν χρειάζεστε πολλά λόγια για να μεταδώσετε το μήνυμά σας. Θα συνδεθείτε με τους άλλους σε πολλά επίπεδα. Έχετε πολλές σημαντικές πληροφορίες να μοιραστείτε με τους άλλους. Η κριτική, πρακτική, προσγειωμένη άποψή σας παίζει σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητές σας σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχουν έντονες δυνάμεις που να σας ζητούν να κάνετε περισσότερα από ότι συνήθως. Να είστε υπερήφανοι. Μην σκέπτεστε ότι σας λείπει κάτι επειδή υπάρχει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και την γνώμη σας. Πείτε ότι θέλετε με αυτοπεποίθηση. Μην υποχωρείτε, να είστε έτοιμοι για μάχη.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορείτε να τεμπελιάσετε σήμερα. Μην κάνετε τίποτα αν δεν πρέπει. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να κινηθούν επίσης. Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι θέλετε αλλά τελικά αν οι άλλοι δεν θέλουν να δουλέψουν δεν θα το κάνουν. Η ευέλικτη φύση σας μπορεί να δοκιμαστεί. Μάλλον θα δείτε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον τρόπο των άλλων αντί να προσπαθήσετε να τον προσπεράσετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η σκέψη σας είναι σταθερή και συντηρητική. Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με τον εγωισμό σας και θα μπορείτε να πείτε με λέξεις ακριβώς ότι αισθάνεστε. Μπορεί να ανησυχείτε για το τι σας λένε οι άλλοι. Ίσως να σας αποκρύπτουν πληροφορίες. Προχωρήστε με προσοχή και να είστε συνέχεια ειλικρινείς.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς ώστε να πείτε το τι αισθάνεστε. Η σκέψη σας είναι καθαρή. Θα δείτε ότι μόλις ξεκινήσετε μπορεί να μην θέλετε να τελειώσετε. Οι άλλοι θα σας ακούσουν προσεκτικά. Θα έχετε πολύ επιρροή στους άλλους. Αν το συνειδητοποιήσετε θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το μυαλό σας είναι αργό σήμερα. Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι. Ίσως σας είναι δύσκολο να αντιδράσετε γρήγορα στις συζητήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Η επικοινωνία με τους άλλους ίσως είναι λίγο δύσκολη σήμερα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...