Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 5/11/2016

 Τι μας ετοιμάζουν τα άστρα για σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σου καταξίωση και, γενικότερα, οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η ανάγκη σου για φήμη και αποδοχή είναι μεγάλη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα καθώς επίσης και το εξάγωνο της με τον Ήλιο θα σε κάνει να αισθανθείς τη σιγουριά πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα είτε με θεμιτά είτε με αθέμιτα μέσα. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να μη δεις τις παγίδες εκεί που υπάρχουν λόγω εγωισμού.

Η σκέψη ότι μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θέλεις μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου γιατί η συμπεριφορά σου θα φανεί αλαζονική στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σιγουρέψουότι τα αισθήματά σας με το αντικείμενο του πόθου σου είναι αμοιβαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι πνευματικές σου αναζητήσεις θα σε οδηγήσουν σε μουσεία, βιβλιοπωλεία ή σε πληροφορίες μέσω διαδικτύου, προκειμένου να βρεις ερωτήματα στις απορίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει προβλήματα στις σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον γιατί θα σου δημιουργήσει φανατισμό με τις απόψεις και τα πιστεύω σου. Επιπλέον το εξάγωνο με τον Ήλιο θα ενισχύσει τη σκέψη ότι αυτά που πιστεύεις εσύ είναι τα σωστά. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι αιτία για καβγάδες.

Μια συζήτηση για κοινωνικά θέματα μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το ταίρι σου γι αυτό καλύτερα να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου ακόμα κι αν αυτό σου φαίνεται αδιανόητο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε σε πληγώνει και να «μεταμορφωθείς», αν είναι δυνατόν ακόμα και από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, στη θετική της έκβαση, θα φέρει εύνοια σε οικονομικές συναλλαγές και οτιδήποτε έχει σχέση με επιχειρηματικά πλάνα. Στην αρνητική της έκβαση, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, οργή και ανομολόγητα πάθη. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά του χαρακτήρα σου και να κοντρολάρεις τα αρνητικά σου συναισθήματα.

Η σεξουαλική σου επιθυμία θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και το ταίρι σου θα το χαρεί ιδιαιτέρως. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε γιατί αυτή ακριβώς η επιθυμία σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και σε σχέσεις με ημερομηνία λήξεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, θα είναι αυτοί που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα καθώς θα δώσεις μεγάλη σημασία στη γνώμη και τις απόψεις τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει να μην αρκεστείς απλά στην οποιαδήποτε γνώμη των γύρω σου αλλά να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο και μέσο να ακούσεις αυτό που θέλεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις με τον κατάλληλο τρόπο και να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η.

Μην προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να συμφωνήσει σε αυτά που λες γιατί το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια καλή ημέρα για να καταλάβεις ποιος/α θα έπρεπε να βρίσκεται στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Οι καθημερινές σου ασχολίες ενδέχεται να σου δημιουργήσουν άγχος καθώς η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων αλλά και χρόνου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά όλη την καθημερινότητα σου, η οποία σε ζορίζει αρκετά. Επιπλέον, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα βοηθήσει να εξελιχθούν οικογενειακά θέματα καθώς θα έχεις την υπομονή να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να υπάρξει κατανόηση μεταξύ εσένα και των οικείων σου.

Ίσως το ταίρι σου προσπαθήσει να σε μεταπείσει σε μια απόφαση σου, γεγονός που μάλλον θα προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια καινούργια ξαφνική γνωριμία μπορεί να δώσει ένα χαρούμενο τόνο στην ημέρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα διαθέσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά χόμπι σου προκειμένου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να ρίξει μια σκιά στη διάθεση σου καθώς είναι πιθανό να αισθανθείς πως δεν μπορείς να αντλήσεις χαρά από τα χόμπι σου. Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας στην προσωρινή κατήφεια και θα σου υπενθυμίσει ότι η χαρά ξεκινάει από μέσα μας και όχι το αντίθετο.

Είναι πιθανό να έχεις όρεξη να κάνεις ένα σωρό πράγματα με το ταίρι σου αλλά δεν σου υπόσχομαιότι θα αισθανθείς την ικανοποίηση που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις την ανάγκη μιας νέαςσχέσης που θα σε μεταμορφώσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τη βρεις σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα μπορεί να φέρει οικογενειακές τρικυμίες καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να χειραγωγήσεις τους άλλους, ξεκινώντας από την οικογένεια σου. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η και μην προσπαθείς να θέσεις υπό τον έλεγχο σου τους πάντες γιατί θα δημιουργηθούν συγκρούσεις. Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει θετικά νέα σε οικονομικές υποθέσεις και να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου αφήνοντας τους άλλους στην ησυχία τους.

Σήμερα θα έχεις δεδομένη την υποστήριξη του/της συντρόφου σου κι αν δεν την έχεις, θα αστράψεις και θα βροντήξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας παλιός σου έρωτας θα σου ξυπνήσει δυσάρεστες αναμνήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ικανότητα σου στις δημόσιες σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αναδείξει την ανάγκη σου να φανείς ανώτερος/η όλων και να το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο. Προσπάθησε να μη φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό μπορεί να εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις.

Οι διαφορετικές απόψεις με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε ρήγμα τη σχέση σας καθώς σήμερα δεν είσαι διατεθειμένος/η να δεχθείς ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις. Αν είσαι ελεύθερος/ηπροσπάθησε να μην εκθέσεις φανατικά τις απόψεις σου στο πρώτο ραντεβού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα ταυτίσεις κάθε σου ανάγκη με τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να ασχολείσαι συνεχώς με αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εμμονή με τα χρήματα και με τους τρόπους που μπορείς να τα αυξήσεις. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Προσπάθησε μόνο να μην χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα γιατί ό,τι κάνεις θα επιστρέψει σε εσένα.

Θα δεις το ταίρι σου σαν απόκτημα σου σήμερα, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να φανείς ανώτερος/η σε μια νέα γνωριμία προκειμένου να καλύψεις την ανασφάλεια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την τιμητική σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με τους συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφό σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριγμοί στις σχέσεις σου. Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να μαζέψεις την κατάσταση πριν εκτροχιαστεί, προσπαθώντας να εξηγήσεις με επιχειρήματα στους γύρω σου τους λόγους που σε κάνουν να φέρεσαι λίγο περίεργα.

Θέλεις να κυριαρχήσεις στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να το κάνεις με οποιοδήποτε μέσο διαθέτεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με κάθε τρόπο αλλά μπορεί η πίεση να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να κολλήσει το μυαλό σου και να αποκτήσεις εμμονές και φόβους που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε φοβίες γι αυτό απόφυγε την απραξία και ασχολήσου ακόμα και με μικρά καθημερινά πράγματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει μια αχτίδα φωτός ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες σου.

Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να μην αφήσεις την καχυποψία σου να δημιουργήσει θέματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη σκέφτεσαι υποθετικά σενάρια και εστίασε μόνο σε πραγματικά γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις με τους φίλους σου. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες φιλικές σου σχέσεις δεν είναι όπως τις έχεις πλάσει στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν μυστικά που θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που επιδιώκεις από εσένα τον/η ίδιο/α και κατ’ επέκταση από τις φιλικές σου σχέσεις.

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η για αλλαγές ακόμα και στη σχέση σου αλλά θα πρέπει να αποφύγειςτις παρορμητικές αντιδράσεις για να μην κάνεις κάποιο μοιραίο λάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ταίρι θα έρθει να αλλάξει όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...