Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 5/12/2016

Ζώδια: Προβλέψεις σήμερα 5 Δεκεμβρίου

κριός
Είστε έτοιμοι να φουλάρετε τις μηχανές και να ορμήσετε με όλη σας την ταχύτητα προς μια ρομαντική ιδέα. Άραγε ο υπόλοιπος κόσμος είναι έτοιμος γι’ αυτή την κίνησή σας; Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να ηρεμήσετε και να αφήσετε το χρόνο να κυλήσει. Αν κάτι είναι πραγματικά τόσο αξιόλογο, θα αντέξει την αναμονή.

ταύρος
Είστε άτομα που πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη. Αυτό από μόνο του, σας δίνει το ελεύθερο να ονειροπολείτε κάποιες φορές. Τελειώστε τις γήινες υποχρεώσεις σας, και μετά χαλαρώστε και αφεθείτε με μια ωραία ταινία ή με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα συντροφιά με ένα φιλικό σας άτομο.
δίδυμοι
Κάποιο μπέρδεμα αιωρείται στην ατμόσφαιρα κι εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε τη δική σας πλευρά. Από τη στιγμή που έχετε τον έλεγχο στα δικά σας συναισθήματα, μοιραστείτε τα και ενθαρρύνετε και την άλλη εμπλεκόμενη πλευρά να κάνει το ίδιο.

καρκίνος
Αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να παρερμηνευθούν πολλά. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα, τόσο με αυτά που λέτε όσο και με τη γλώσσα του σώματός σας. Δεν θα είναι κακή ιδέα επίσης, να ελέγχετε διπλά τα ηλεκτρονικά και τα τηλεφωνικά σας μηνύματα πριν τα στείλετε.

λέων
Έχετε πολύ ξεκάθαρη αίσθηση αλλά και εικόνα για αυτά που θέλετε, γι’ αυτό ο σεβασμός στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπει να αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο. Ωστόσο αυτή την περίοδο, τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό, προκειμένου να δώσετε άλλη μια ευκαιρία σε κάτι που είναι αξιόλογο.

παρθένος
Πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί, όσο αφορά τις φιλοδοξίες που έχει θέσει η καρδιά σας. Τολμήστε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, είτε μέσω διαδικτύου είτε σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα πάτε. Πρέπει να επεκτείνετε οι ίδιοι τις δυνατότητές σας για να έχετε κάποια αποτελέσματα.

ζυγός
Αν κάθεστε και αναπολείτε τις παλιές σας αγάπες, μπορεί να σας κατακλύσει μια γλυκιά ευαισθησία ή ρισκάρετε να σας πιάσει κατάθλιψη. Αυτό που σας συμβουλεύουν τα άστρα για σήμερα, είναι να μείνετε στο παρόν και να φροντίσετε να βάλετε σε κίνηση καινούργια πράγματα. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φιλικού σας ατόμου, προκειμένου να ξεφύγετε από τη σκέψη του παρελθόντος.

σκορπιός
Πολλές αντιφατικές ιδέες μπορεί να δείτε τώρα να συνθέτονται με πολύ ενδιαφέροντες και απρόβλεπτους τρόπους. Ανοίξτε το μυαλό αλλά και την καρδιά σας, και αναμείξτε καλά όλα τα στοιχεία τους. Μη διστάσετε να συζητήσετε και με ένα φιλικό σας άτομο, προκειμένου να ακούσετε τις προτάσεις του και να σχεδιάσετε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

τοξότης
Μπορεί η ευθύτητα του χαρακτήρα σας να μην γίνεται εύκολα αποδεκτή από κάποια άτομα ή να παρεξηγείται από κάποια άλλα. Εσείς να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρόκειται για ανθρώπους που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Παραμείνετε ευθείς και ειλικρινείς, ακόμη και αμετάκλητοι αν χρειαστεί. Μόνο όποιος αντέχει να κάνει διάλογο μαζί σας, αξίζει να καθίσει στο πλάι σας.

αιγόκερως
Αν βρίσκεστε σε φάση φλερταρίσματος με ένα ιδιαίτερο άτομο, να ξέρετε ότι σας προσεγγίζουν πολλές θετικές εξελίξεις. Αν είστε μόνοι, αξιοποιήστε τη συγκυρία και κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Προλαβαίνετε να επωφεληθείτε από το καλό κλίμα και να περάσετε όμορφες στιγμές.

υδροχόος
Νιώθετε αυτή την περίοδο να αναδύονται στις σκέψεις σας κάποια ψήγματα θεμάτων που αφορούν το ρομαντικό πεδίο. Θα σας κάνει καλό να ηρεμήσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο να σκεφτείτε περί τίνος πρόκειται. Τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξετε, θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξαιρετική πρόοδο.

ιχθύες
Κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα χθες, φαίνονται εξαιρετικά εύκολα τώρα. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στην ερωτική σας ζωή, σήμερα κιόλας. Θα καταφέρετε να πετύχετε με ευκολία κάτι που σας παιδεύει εδώ και καιρό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Σαν σήμερα 24 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1827: Μία μέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...