Τα ζώδια σήμερα 7/1/2017

52

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2017, δίνοντας μας την δύναμη, την ενέργεια αλλά και την διορατικότητα να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να ευνοηθούμε σε ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις.

Το πάθος εκφράζεται με κάθε τρόπο και ο νους μας γίνεται πιο… πονηρός. Παράλληλα όμως ενισχύει τις εμμονές μας, την σκληρή συμπεριφορά και τα παιχνίδια εξουσίας. Η επιθυμία για κέρδος γίνεται «δίψα» και πολλοί θα «πατήσουν επί πτωμάτων» για το χρήμα.

ΚΡΙΟΣ: Κριέ, συγκράτησε εκνευρισμό, ξεσπάσματα και εντάσεις, ειδικά στο χώρο της καριέρας. Χρησιμοποίησε την διορατικότητα σου για να κερδίσεις και σε καριέρα και σε κοινωνική άνοδο!

ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε, πρόσεξε πολύ μετακινήσεις, επαφές και κοινωνική σου ζωή και κυρίως την δική σου συμπεριφορά. Μπορείς να κερδίσεις πάρα πολλά μέσα από αυτούς τους τομείς, αρκεί να μην τα θες όλα δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε, κλονίζεται η βαθιά συναισθηματική και ψυχολογική σου κατάσταση λόγω κάποιων γεγονότων σε έρωτα ή οικονομικά. Εσύ φρόντισε να μην πιέζεις καταστάσεις, απέφυγε εμμονές και στηρίξου στην εσωτερική σου δύναμη και γοητεία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε, συγκράτησε συναισθηματικά ξεσπάσματα στη συντροφική ζωή και μην δημιουργείς εντάσεις από το πουθενά. Επέλεξε τον αυξημένο ερωτισμό σου για να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΛΕΩΝ: Λέοντα, μην παραδίδεις τώρα τα όπλα στην εργασία σου, αλλά παράλληλα φρόντισε για την σωστή ξεκούραση σου και την καλή σωματική και ψυχική σου υγεία.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε, ο ερωτισμός και η γοητεία σου, μόνο κέρδος θα σου δώσει στην ερωτική σου ζωή και πολλές κατακτήσεις, αρκεί να αποφύγεις εμμονές, απαιτήσεις, ζήλια και ξεσπάσματα.
ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ, κάποια οικογενειακά θέματα θα προκύψουν που θα σε ταρακουνήσουν, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, όλα θα πάνε καλά. Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος αν δεν σκεφτείς πρώτα λογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ, συγκράτησε νεύρα και απαιτήσεις στη κοινωνική ζωή και ενεργοποιήσου σωστά, για να πετύχεις αυτό που εσύ θες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξότη, κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα θα προκύψουν, λόγω της δικής σου παράλογα απαιτητικής συμπεριφοράς. Αν όμως προσέξεις και χρησιμοποιήσεις τον αισθησιασμό και την δύναμη σου, θα περάσεις μόνο όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε, σε διακρίνει ακαταμάχητος δυναμισμός, διορατικότητα και ερωτισμός. Παράλληλα όμως είσαι αρκετά εμμονικός και απαιτητικός στα θέματα που σε απασχολούν, γεγονός που αν δεν προσέξεις, θα σου προκαλέσει απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε, κάποια γεγονότα που θα σου προκαλέσουν άγχη, εμμονές, κακή διάθεση και φοβίες. Κάνε υπομονή αυτές τις μέρες και επιστράτευσε δυναμισμό και διαίσθηση, για αυτά που σε απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ: Ιχθύ, κάποιες καταστάσεις με φίλους, ίσως σε δυσαρεστήσουν αλλά σκέψου καλά πριν παραλογιστείς. Οι φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα να πετύχεις τα μεγάλα σου όνειρα!