Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020
16.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1981... ορκίζεται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή η νέα κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα ζώδια σήμερα 9/12/2016

Διαβάστε αναλυτικά  τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

Κριός

Γενικά: Κάποια οικονομικά θέματα σας ταλαιπωρούν. Δεν είναι καλή ημέρα να επενδύσετε ,α να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας ή να κάνετε οικονομικές συναλλαγές. Τα όνειρά σας είναι έντονα αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους φόβους του παρελθόντος να σας ακολουθούν. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίστε να απαντήσετε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα αμέσως. Θα μάθετε σημαντικές πληροφορίες που σας χρειάζονται. Οι άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μην αποκλείεστε. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες.

Ταύρος

Γενικά: Ίσως συναντήσετε νέα άτομα σήμερα. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Θα συναντήσετε κάποια άτομα που δεν είναι αξιόπιστα. Δεν είναι καλή ημέρα για νέες συνεργασίες αλλά ούτε και για επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή. Αφήστε τα σχέδιά αυτά για άλλη ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα: Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε τότε καλύτερα να μην πείτε τίποτα. Μια αρνητική κουβέντα θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα. Είναι εύκολο να είστε επικριτικοί αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι πάντα καλοδεχούμενο.

Δίδυμοι

Γενικά: Μπορεί να ξυπνήσετε και να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα, ίσως είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι. Είστε πιο ευάλωτοι από ότι συνήθως αυτό το διάστημα. Να πίνετε πολλά υγρά και να ξεκουράζεστε. Αύριο θα αισθάνεστε καλύτερα.

Οικονομικά και καριέρα: Όλα πηγαίνουν πολύ καλά για εσάς. Η γοητεία σας εκτιμάται και έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας. Οι ιστορίες σας κάνουν τους άλλους να γελούν και να περνούν καλά. Έχετε κερδίσει τους γύρω σας.

Καρκίνος

Γενικά: Σήμερα ίσως αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας σας κρύβει κάτι. Θα υπάρχει ένταση γύρω σας. Θα προσπαθήσετε να φέρετε ισορροπία στα πράγματα αλλά ίσως να μην τα καταφέρετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Όποιος κρύβει κάτι θα σας το αποκαλύψει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως είστε πολύ σοβαροί αλλά οι άλλοι δεν σας παίρνουν στα σοβαρά. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο με τα λόγια σας για να είστε αποτελεσματικοί. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι αδιαφορήσουν.

Λέων

Γενικά: Τα κουτσομπολιά που ακούτε σήμερα μάλλον θα σας θυμώσουν. Μάλλον ότι ακούτε δεν είναι αλήθεια. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Ελέγξτε τα δεδομένα πρώτα πριν κρίνετε. Οι άλλοι έχουν την τάση να λένε πράγματα που δεν πιστεύουν. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις. Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι αν μπορείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε εκνευρισμένοι. Σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε μια περίπλοκη κατάσταση. Κάντε ότι μπορείτε με χαμόγελο. Μην αφήνετε την πίεση να σας καταβάλλει.

Παρθένος

Γενικά: Υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε στην οικονομική κατάσταση. Ίσως υπάρχουν κάποια λάθη στην οικονομική σας κατάσταση ή κάποιος δεν σας λέει την αλήθεια για κάτι. Είστε τρυφερά και αξιόπιστα άτομα. Ελέγξτε τα δεδομένα και δράστε σύμφωνα με το συμφέρον σας.

Οικονομικά και καριέρα: Δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργούν οι άλλοι και έτσι γίνεστε επικριτικοί. Να είστε προσεκτικοί. Επειδή κάποιος δεν κάνει κάτι με τον δικό σας τρόπο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τον/την απορρίπτετε.

Ζυγός

Γενικά: Σήμερα δεν θα είστε πολύ φιλικοί. Μάλλον θέλετε να μείνετε σπίτι και να μην μιλάτε σε κανέναν. Αν έχετε ανάγκη για απομόνωση θα πρέπει να το κάνετε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Ίσως αισθάνεστε λίγο ταλαιπωρημένοι σωματικά και σας λείπουν βιταμίνες.

Οικονομικά και καριέρα: Αν και μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος σήμερα ίσως είναι όλα καλύτερα. Θα αισθάνεστε καλά όπως και οι γύρω σας. Θα κάνετε καλές επαφές και αυτές θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός

Γενικά: Ο αυτοέλεγχος είναι το παν σήμερα. Η άσχημη συμπεριφορά των άλλων ίσως σας προκαλέσει θυμό που θέλετε να εξωτερικεύσετε. Δεν θα επιλυθεί έτσι η κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτή είναι η επικοινωνία. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε πριν έρθετε αντιμέτωποι με τους άλλους. Βοηθά.

Οικονομικά και καριέρα: Δώστε ανταμοιβή στον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα κάθε φορά που θα καταφέρετε έναν στόχο, ή φάτε κάτι που αγαπάτε. Μετά βάλτε άλλο στόχο και άλλη ανταμοιβή. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Τοξότης

Γενικά: Ο θυμός και τα άσχημα συναισθήματα του παρελθόντος ίσως σας πληγώνουν και σας στεναχωρούν. Θα πρέπει να μείνετε μόνοι σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Είναι σημάδι ανάπτυξης. Μπορεί αύριο να αισθάνεστε ότι είστε τελείως διαφορετικοί.

Οικονομικά και καριέρα: Ακούτε πολλά κουτσομπολιά. Πριν το καταλάβετε ξέρετε πολλά πληροφορίες που δεν είναι χρήσιμες. Προσπαθήστε καλύτερα να αποφύγετε αυτή την κατάσταση.

Αιγόκερως

Γενικά: Κάποιο άτομο που θεωρείτε ότι είναι φίλος σας ίσως φανεί αναξιόπιστος σήμερα. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα γύρω σας. Ίσως κάποιος δεν σας λέει την αλήθεια για κάτι. Μην είστε καχύποπτοι απλά ελέγξτε τα πάντα πριν μιλήσετε. Καλύτερα έτσι να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Μην περιμένετε να συμπεριφερθούν οι άλλοι όπως θέλετε εσείς. Οι άλλοι είναι αρκετά επιθετικοί και δεν θα θυμούνται τι έχετε πει. Μην ταλαιπωρείστε εξαιτίας τους.

Υδροχόος

Γενικά: Κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάποια αναξιόπιστα άτομα προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν και να στρέψουν καταστάσεις προς όφελός τους. Να είστε προσεκτικοί. Κάντε σωστές συζητήσεις και μην ακούτε τα κουτσομπολιά. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και αυτό είναι καλό. Μπορείτε να την εμπιστευθείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίζετε πολλά πράγματα μαζί αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να διατηρείτε τον έλεγχο. Οι άλλοι εντυπωσιάζονται από το πόσα μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα. Οι άλλοι δεν έχουν την δύναμη που έχετε εσείς.

Ιχθύες

Γενικά: Αν σκέπτεστε να προχωρήσετε με κάποιες νομικές υποθέσεις σήμερα δεν είναι καλή ημέρα να το κάνετε. Τα συμβόλαια που θα γίνουν σήμερα μάλλον θα είναι δύσκολα και δυσνόητα και μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Δεν είναι καλή ημέρα ούτε για ταξίδια. Είναι υπέροχη ημέρα για χαλάρωση όμως.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι μιλούν για εσάς. Θα χάσετε πολύ χρόνο αν το επιτρέψετε. Να θυμάστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Θα πρέπει να απομακρυνθείτε. Μην μένετε μόνοι γιατί θέλετε να είστε ευγενικοί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΦίλε Κριέ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, είσαι...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΚαλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για...

Γι’ αυτό είναι το νο1: Η Χριστίνα Βραχάλη στην πόζα της… ζωής της! (φωτό)

Τα λόγια είναι περιττά… Ελάτε, ας το παραδεχτεί το (κακομαθημένο) αντρικό κοινό της Ελλάδας: είναι απόλυτα τυχερό. Κι αυτό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
972ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή