Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
38 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 31 Ιουλίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1960.... Ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο νικώντας την ΑΕΚ με 2-1 σε αγώνα μπαράζ. Οι δύο...

Τα ζώδια σήμερα 9/7/2016

Τα άστρα της ημέρας για σήμερα, Σάββατο 09 Ιουλίου! Τι σας περιμένει; Διαβάστε αναλυτικά.

Κριός

Γενικά ζώδια: Προφυλαχθείτε σήμερα. Θα το χρειαστείτε. Τα σχόλια των άλλων μπορεί να είναι σκληρά ακόμα και αν έχουν καλές προθέσεις. Η καλύτερη άμυνά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την κριτική εποικοδομητικά και να δημιουργήσετε πιο γερά θεμέλια. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια και προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Αν δεν κάνετε την δουλειά σας με πάθος τότε γιατί την κάνετε? Σήμερα θα θέλετε να δουλέψετε πιο σκληρά από ότι συνήθως. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να σκεφθείτε να βρείτε άλλη. Η ευτυχία σας εξαρτάται από αυτό.

Ταύρος

Γενικά ζώδια: Δεν είναι καλή ημέρα για διασκέδαση. Θα αισθάνεστε συναισθηματικά μια ενόχληση και αυτό θα περιορίζει την ενεργητικότητά σας. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στην πραγματικότητα και να πάρετε κάποιες αποφάσεις αναφορικά με τους στόχους και τα σχέδιά σας. Ο χρόνος περνά και πρέπει να ασχοληθείτε με πολλά.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Μάλλον κάποια οικονομικά προβλήματα είναι στο προσκήνιο. Έχετε υποχρεώσεις και τελικά αγχώνεστε για το αν θα τα καταφέρετε. Τώρα είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό.

Δίδυμοι

Γενικά ζώδια: Θα έχετε καλά συναισθήματα σήμερα. Ίσως θέλετε απλά να ασχοληθείτε με την δουλειά σας. Επικεντρωθείτε στην καθημερινότητά σας. Δημιουργήστε ένα σχέδιο και ακολουθήστε το. Δεν είναι καλή ημέρα να ξεφύγετε από το κανονικό. Μείνετε κοντά στο σπίτι και φροντίστε τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να τον ξοδεύετε.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Όλοι στην δουλειά σας θα είναι φορτισμένοι συναισθηματικά και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Βρείτε κοινό έδαφος και προχωρήστε. Η παραγωγικότητά σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να παραμείνετε συναισθηματικά σταθεροί. Θα σας είναι δύσκολο αλλά μην παραιτείστε.

Καρκίνος

Γενικά ζώδια: Μην ταλαιπωρείστε σήμερα. Ίσως θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί με άλλους αλλά θα δείτε ότι μάλλον είναι δύσκολο. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας δουλειές που έχετε τώρα. Ασχοληθείτε με έργα που χρειάζονται προσοχή και περισσότερη πειθαρχία.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν προβλήματα στην δουλειά σας σήμερα. Μην παραιτείστε. Το συναίσθημα είναι προσωρινό. Να θυμάστε ότι για να είστε επιτυχημένοι επαγγελματικά θα πρέπει να προχωρήσετε.

Λέων

Γενικά ζώδια: Υπάρχει ένα εμπόδιο στα συναισθήματά σας σήμερα και ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι. Ξέροντας με τι είστε αντιμέτωποι μάλλον θα μπορέσετε να προχωρήσετε καλύτερα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η ορμή δεν θα σας βγάλει πουθενά. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας και βάλτε τα όλα στην θέση τους. Ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και με μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Θα υπάρχουν κατηγορίες στην δουλειά σας σήμερα. Προσεγγίστε την πηγή των κουτσομπολιών και μην συνεχίζετε τον αρνητικό κύκλο. Αντιμετωπίστε το θέμα στην καρδιά του.

Παρθένος

Γενικά ζώδια: Θα σας είναι δύσκολο να συνδεθείτε με κάποιον σήμερα. Μάλλον θα είναι καλύτερα να είστε μόνοι σας. Αν αισθάνεστε θλιμμένοι καλύτερα να μείνετε μόνοι σας. Οι άλλοι δεν θα είναι πολύ καλοί με την κατάστασή σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με την δουλειά σας.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Το να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μια δύσκολη κατάσταση δεν θα είναι εύκολο σήμερα. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιεσμένοι συναισθηματικά. Οι συνάδελφοί σας μπορεί να ξεσπάσουν. Να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας.

Ζυγός

Γενικά ζώδια: Ίσως αισθάνεστε περιορισμένοι σήμερα αλλά αυτό τελικά είναι για δικό σας καλό. Θα δείτε ότι η πειθαρχία θα σας φανεί χρήσιμη καθώς ασχολείστε με την δουλειά με πολύ ενθουσιασμό. Οι στόχοι σας δεν είναι μακριά. Να είστε συγκεντρωμένοι και μην αφήσετε τίποτα να σας πιέσει. Η βιασύνη θα σας οδηγήσει σε λάθη. Αν θέλετε να κάνετε μια δουλειά, κάντε την σωστά.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Η επαγγελματική ηθική σας είναι έντονη σήμερα και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε. Θα έχετε την αντοχή να δουλεύετε πολύ. Η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη και σίγουρα θα κερδίσετε απέναντι στους εργοδότες σας.

Σκορπιός

Γενικά ζώδια: Ασχοληθείτε με την δουλειά σας σήμερα. Αν και μπορεί να σας ακουστεί γελοίο ολοκληρώνοντας κάποια πράγματα θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Μην είστε επικριτικοί με τους άλλους. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας. Οι δυσκολίες θα παραμένουν μέχρι να κάνετε το πρώτο βήμα. Ο τρόπος σας θα είναι έμπνευση για τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Η επικοινωνία με τους άλλους ίσως να είναι λίγο δύσκολη σήμερα. Θα πείτε κάτι και οι άλλοι ίσως σας κοιτούν σαν να μην καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα για να καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί.

Τοξότης

Γενικά ζώδια: Προσγειωθείτε σήμερα. Θα δείτε ότι κάποιες λεπτομέρειες που δεν είχατε προσέξει πριν τώρα θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Μην αναβάλετε άλλη δουλειά πλέον. Είναι καιρός να φροντίσετε ότι πρέπει να γίνει. Ισορροπήστε τους λογαριασμούς σας και κάντε τις δουλειές στο σπίτι σας. Όσα περισσότερα κάνετε σήμερα τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε για τον εαυτό σας αύριο.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Αν έχετε να πείτε κάτι πείτε το. Μην φοβάστε να έχετε έναν δημιουργικό τρόπο. Αν πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση σήμερα μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε έναν πιο λογοτεχνικό τρόπο ομιλίας. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας. Αυτή η προσέγγιση θα κερδίσει τελικά.

Αιγόκερως

Γενικά ζώδια: Σήμερα θα θέλετε να ολοκληρώσετε ότι δεν κάνατε χθες. Κάποια θέματα που αφορούν πειθαρχία και προσοχή θα πάρουν τον χρόνο σας. Όσο περισσότερα μπορείτε να καταφέρετε τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Η ενέργειά σας σας δείχνει ότι τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο περιμένοντας να βρεθεί μια λύση από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλία.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Αν αναζητάτε νέα δουλειά είναι καλή ημέρα σήμερα. Αναζητήστε τι πρέπει να γίνει για να έχετε την ευκαιρία που αναζητάτε. Ο τρόπος σκέψης σας θα κερδίσει σήμερα.

Υδροχόος

Γενικά ζώδια: Είναι σημαντική στιγμή τώρα να ετοιμαστείτε για το μέλλον. Μην κάνετε άλλο βήμα μπροστά πριν να ξέρετε ότι το έδαφος είναι καλό. Είναι καλή στιγμή να γράψετε τους στόχους σας. Σκεφθείτε μακροπρόθεσμα. Η ασφάλεια είναι βασικό θέμα σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Ίσως τα πράγματα να μην πάνε πολύ καλά και ίσως επιστρέψετε πάλι στην αρχή αναφορικά με έναν στόχο σας. Μια μη ρεαλιστική ιδέα που είχατε έρχεται σε επαφή με την πραγματικότητα και τα πράγματα δεν φαίνονται καλά.

Ιχθύες

Γενικά ζώδια: Οι άλλοι ίσως είναι λίγο επικριτικοί σήμερα και θα πρέπει να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Να είστε δεκτικοί και αυτό θα βοηθήσει και τον εγωισμό σας. Είναι σημαντικό να έχετε τον έλεγχο. Ίσως δείτε ότι είστε επικριτικοί απέναντι σε όσους δεν έχουν τόσο γρήγορο τρόπο σκέψης όπως εσείς. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα ζώδια: Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας. Όσο πιο δημιουργικοί είστε τόσο καλύτερα. Οι ιδέες σας ίσως είναι ανορθόδοξες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστές. Η καινοτόμα προσέγγιση σε ένα πρόβλημα μάλλον θα σας βοηθήσει πολύ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Άσχημος ή όχι ο Αύγουστος του 2021; Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του...

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω: Άση Μπήλιου Ο Αύγουστος σίγουρα δεν έχει την αίγλη και την ανεμελιά άλλων καλοκαιριών, αφού ακόμη και στις διακοπές...

Αύγουστος “κόλαση” για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις!

Τι εκπλήξεις κρύβει ο Αύγουστος; Κριός Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι τέτοιο χρειάζεστε! ΤΑΥΡΟΣ Eτοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αρχίστε να σχεδιάζετε τις κινήσεις εξέλιξής σας, ίσως χρειάζεστε μέτρα για τη διαχείριση πιθανών χρεών! ΤΑΥΡΟΣ Τώρα ευνοούνται οι διαπροσωπικές επαφές κάθε είδους! ΔΙΔΥΜΟΙ Σαν γενικός...

Klava Coca: Η Ρωσίδα superstar κοσμεί το εξώφυλλο (φωτό)

Το καλοκαίρι γίνεται πιο sexy με τη φωτογράφιση της 24χρονης τραγουδίστριας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Μάλλον κάποια κοινωνική εκδήλωση να σας έχει φέρει κοντά με φίλους. ΤΑΥΡΟΣ Μην γίνεστε θύμα και θυσία για τους άλλους συνέχεια. ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι...
Σον Πεν: «Το κίνημα #MeToo διχάζει τις γυναίκες, δεν τις ενώνει»

Ο Σον Πεν θέλει όσοι συμμετέχουν στο «Gaslit» να είναι εμβολιασμένοι

Ο Σον Πεν (Sean Penn) αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά της Covid-19 όλοι όσοι συμμετέχουν στην...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

“Πρεμιέρα” του καύσωνα σήμερα – Πού θα φτάσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι καιρός σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 26 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας ή μια επίσκεψη...

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η Πανσέληνος

Το φετινό καλοκαίρι αν μη τι άλλο δεν μας αφήνει ούτε να βαρεθούμε ούτε...

Όσο θα υπάρχει το σήμερα, ας μη απελπιζόμαστε!

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Ασκώντας την αρετή να φοβόμαστε μήπως πέσουμε, στηριζόμενοι στο θάρρος...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή