Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Προσέξτε σήμερα εάν έχετε τάσεις φυγής. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κάνετε μικρές βελτιώσεις και βελτιώσεις στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να νιώθετε πιο γεμάτοι και σε αρμονία με το σώμα σας. Ενεργοποιώντας τις αισθήσεις σας, μπορείτε να βιώσετε τη ζωή έξω από τη «φλυαρία» του μυαλού και να παρατηρήσετε τις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής σας.

Ταύρος

Αν αισθάνεστε κολλημένοι πρόσφατα, αυτή είναι μια δυνατή στιγμή για να δείτε δυνατότητες στον ορίζοντα. Επιλέξτε την κατεύθυνση που σας φωτίζει από μέσα σας, καθώς αυτή είναι η αληθινή σοφία της καρδιάς. Μπορείτε να επανεφεύρετε τον εαυτό σας, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργικότητά σας και να θεραπεύσετε βαθύτερες πληγές και ανασφάλειες σχετικά με το πώς εμφανίζεστε στον κόσμο. Ίσως μπορέσετε να εντοπίσετε τι μπορεί να διαταράσσει τη δημιουργική σας ροή.

Δίδυμοι

Οι εξερευνήσεις της καριέρας σας είναι ιδιαίτερα έντονες αυτή τη στιγμή, επιτρέποντάς σας να ξεπεράσετε τις περιοριστικές σκέψεις. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας μας βοηθά να γίνουμε σαν το νερό, δηλαδή να δημιουργήσουμε χώρο για να εξερευνήσουμε τα εσωτερικά μας βάθη και να ανακαλύψουμε τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο του νερού που συνδέει όλες τις διαισθητικές μας ιδέες.

Καρκίνος

Αυτή η φάση της Σελήνης μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και σε επαφή με τα θαμμένα συναισθήματά σας. Μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς από ό,τι συνήθως, καθώς οι Ιχθύες μας φέρνουν στο βασίλειο του ασυνείδητου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να θρηνήσει για την απώλεια αυτού που πέρασε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα συναισθήματά σας και να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να εξελιχθείτε.

Λέων

Δεχτείτε το ως μια ιερή πρόσκληση να βυθιστείτε στη γλώσσα της τέχνης, της ποίησης και του πάθους. Ακόμα κι αν δεν θυμάστε την τελευταία φορά που κάνατε κάτι για τον εσωτερικό κόσμο σας δεν σημαίνει ότι έχετε ξεχάσει τι σας αρέσει. Επιβράδυνε και εκτίμησε τα μικρά πράγματα. Τιμήστε τον εαυτό σας σαν θεά. Κάντε ένα αφρόλουτρο και διαβάστε ποίηση.

Παρθένος

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας και να γίνετε ο καταλύτης για την απαραίτητη αλλαγή στις σχέσεις σας, ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία. Αν κρατούσατε πράγματα για τον εαυτό σας, αυτή είναι η στιγμή να  μιλήσετε για τις αλήθειες σας και να τιμήσετε τις αξίες σας. Μερικές φορές, τα λόγια που δεν λέμε έχουν πιο επιζήμια επίδραση από τα λόγια που λέμε. Αναρωτηθείτε: “Ποια είναι τα πιθανά θετικά αποτελέσματα του να λέω την αλήθεια μου στις σχέσεις μου;”.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ποιες δομές στη ζωή σας χρειάζονται αντικατάσταση. Αυτές οι δομές θα μπορούσαν να είναι η εργασιακή σας ρουτίνα ή ακόμη και το κοινωνικό σας ημερολόγιο. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να σας υποστηρίξουν στο να αισθάνεστε πιο ζωντανοί και ελεύθεροι δημιουργικά.

Ίσως αισθανθείτε μια δημιουργική λαχτάρα να αναβλύζει μέσα σας. Αυτή η λαχτάρα συχνά αναδύεται όταν συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε αφιερώσει αρκετό χρόνο στις δημιουργικές ιδέες μας ή στην παραμονή στον ονειρικό χώρο της φαντασίας μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να κάνετε ακριβώς αυτό.

Σκορπιός

Η ευχαρίστηση είναι η πυξίδα σας σήμερα. Όταν είμαστε συνδεδεμένοι με το σώμα μας και με ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά, είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ενεργειακές αλλαγές στη ζωή μας και μπορούμε να νιώσουμε προς ποια κατεύθυνση πρέπει να βαδίσουμε. Ποια πρακτική σας βοηθά να συνδεθείτε με την ψυχή σας; Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δουλέψετε με αρώματα, όπως έλαια αρωματοθεραπείας, ή να κάνετε μασάζ για να φέρετε μια βαθύτερη αίσθηση ευεξίας.

Τοξότης

Ο σκοπός αυτής της φάσης της σελήνης είναι να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την ανάπτυξη και την προσωπική σας εξέλιξη. Αυτή η διέλευση απαιτεί να πάμε προς τα μέσα για να ξεφύγουμε από τα περιοριστικά πρότυπα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και μπορεί να σας παρουσιαστούν διαφορετικές ευκαιρίες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μοναδικές κατευθύνσεις.

Αιγόκερως

Αν η καρδιά σας δεν είναι μέσα στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, αυτή είναι η στιγμή να τιμήσετε την νοημοσύνη σας. Με όλους αυτούς τους πλανήτες στους Ιχθύες, είμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι στο να κάνουμε επιλογές που τιμούν τα συναισθήματά μας και όχι απλώς να κάνουμε κάτι επειδή είναι το σωστό ή αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εμάς.

Το να είσαι ειλικρινής σημαίνει να είσαι ευγενικός. Αναρωτηθείτε λοιπόν: “Ποιες στρατηγικές μπορώ να χρησιμοποιήσω για να είμαι πιο ειλικρινής και διαφανής στις αλληλεπιδράσεις μου με τους άλλους;”

Υδροχόος

Καθώς περπατάτε μέσα στην ημέρα σας, κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια ενός δέντρου ή μιας καφετέριας. Τα πάντα έχουν μια ιστορία. Όταν αναγνωρίζετε ότι όλα έχουν κάνει ένα ταξίδι για να φτάσουν εκεί, μπορείτε να δείτε ότι δεν είστε καθόλου πίσω στο μονοπάτι σας. Ποιες ιστορίες υπάρχουν μέσα σας και είστε έτοιμοι να τις γράψετε σε ένα κομμάτι χαρτί; Αγοράστε σήμερα ένα καινούργιο σημειωματάριο.

Ιχθύες

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας κατά μέτωπο και να κατανοήσετε πώς διαμορφώθηκαν, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε μια ανανεωμένη προοπτική του εαυτού σας. Όταν ξεδιπλώνετε τους φόβους σας, αποκτάτε εικόνα για το πώς μπορεί ασυνείδητα να σας εμπόδιζαν να κυνηγήσετε τις πιο αληθινές σας επιθυμίες. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος, όχι σπριντ. Η ενασχόληση με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό θα αποδειχθεί επωφελής καθώς θα εκτελείτε στρατηγικά τους στόχους σας και θα προχωράτε σταθερά προς αυτούς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας...

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι πρέπει να είναι τέλειες και ανάψτε λίγη διασκέδαση μέσα τους....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου: Αιγόκεροι, έρχονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας

Κριός Αν τρέχεις σαν τρελός για να πετύχεις τους στόχους σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ρουτίνα σου, οπότε αυτή είναι μια παύση για να...
Μαίρη Κουάντ, επανάσταση, μόδα, μίνι,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Ιουλίου επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1964...Η Μαίρη Κουάντ προκαλεί επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία. Η Μαίρη Κουάντ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1934 στο Λονδίνο και ήταν κόρη Ουαλών εκπαιδευτικών. Φοίτησε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι...