Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
17.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει να περνά χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και της προσωπικής φιλοσοφίας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να δείτε τα καλά στον κόσμο γύρω σας. Τα ταξίδια μπορεί να είναι αυτό το πράγμα που θα διευρύνει το μυαλό σας και σας δίνει μια μεγαλύτερη προοπτική από αυτή που έχετε τώρα. Μην μένετε σε αυτό που ήδη γνωρίζετε. Προκαλέστε τον εαυτό σας ανακαλύπτοντας κάτι νέο.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα της αλλαγής, Ταύρε. Ο Ήλιος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της μεταμόρφωσης, των μυστικών και των κοινών πόρων. Μπορεί να έχετε πρόσβαση σε πράγματα που είναι κρυφά ή καλά κρυμμένα και τα οποία σας βοηθούν να πετύχετε έναν μεγάλο στόχο στη ζωή σας. Μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους παρά να πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Η λέξη κλειδί είναι: συνεργασία.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος του Τοξότη συνεχίζει να διέρχεται από τον τομέα των δεσμεύσεών σας, στις οποίες μπορεί να νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στον επαγγελματικό τομέα, τον ερωτικό τομέα ή άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείτε τις επιλογές που έχετε κάνει και με ποιους έχετε αποφασίσει να συνεργαστείτε. Μπορεί να θεωρείτε σημαντικό να αναζητήσετε νέες καταστάσεις ή άτομα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας λίγο περισσότερο από ό,τι τώρα.

Καρκίνος

Μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας αν εστιάσετε σε μικρές αλλαγές, Καρκίνοι. Ο Ήλιος συνεχίζει να διέρχεται από τον τομέα της ρουτίνας και της ευεξίας σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε σε τι μπορείτε να δεσμευτείτε πλήρως και ποια πράγματα μπορείτε να υλοποιήσετε. Ξεκινήστε κάποιο πρόγραμμα προπόνησης άμεσα και εάν πρέπει να αγοράσετε πράγματα για να πάτε στο γυμναστήριο, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Λέων

Γιόρτασε το καλό, Λέων. Ο Ήλιος είναι στον τομέα της τέχνης, της μουσικής, του πάθους και των παιδιών. Αυτά είναι υπέροχα πράγματα που πρέπει να έχεις στη ζωή σου. Αν αγαπάτε τα παιδιά αλλά δεν έχετε, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι και να το κάνετε δώρο για τις γιορτές σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο όπου κι αν βρίσκεστε και να αντλήσετε χαρά μέσα από αυτό.

Παρθένος

Ο Ήλιος τονίζει τον τομέα των προσώπων εξουσίας, και αυτό περιλαμβάνει γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, ακόμη και ένα αφεντικό. Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή του χρόνου για να μοιραστείτε με άλλους πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς. Αν θέλετε να γράψετε μια σημείωση ή να δώσετε μια ευχετήρια κάρτα, πάρτε μια ή γίνετε πιο δημιουργικοί και φτιάξτε μια μόνοι σας.

Ζυγός

Πες αυτό που πραγματικά θέλεις να πεις, Ζυγέ. Ο Ήλιος σας ενθαρρύνει να είστε ειλικρινείς και ευθείς για τα πράγματα που λέτε κάθε μέρα. Είναι μια υπέροχη στιγμή να είστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας. Γράψτε τους στόχους σας. Σκεφτείτε τα ελαττώματά σας. Σκεφτείτε τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Εστιάστε σε αυτά τα στοιχεία και μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει πίσω.

Σκορπιός

Μην κάνεις υπερβολικές δαπάνες, Σκορπιέ. Ο Ήλιος αναδεικνύει τον τομέα της προσωπικής σας περιουσίας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να δείξετε στους άλλους πόσο ενδιαφέρεστε με τα πράγματα που τους αγοράζετε για τις γιορτές. Αντισταθείτε στον πειρασμό να χρεωθείτε την περίοδο των Χριστουγέννων. Μην φοβάστε να κάνετε ταπεινά δώρα, γιατί η κίνηση έχει σημασία.

Τοξότης

Αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε και να γίνετε το άτομο που θέλετε να είστε. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την ηλιακή σας επιστροφή που σας δίνει έναν ολόκληρο χρόνο για να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς και να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε για το μέλλον. Ασχοληθείτε περισσότερο με το να είστε ειλικρινείς σχετικά με τους στόχους, τα όνειρα και τα τρωτά σας σημεία.

Αιγόκερως

Το παρελθόν μπορεί να σου διδάξει σημαντικά μαθήματα, Αιγόκερε, αν είσαι πρόθυμος να μάθεις από τα λάθη σου. Αυτή είναι η στιγμή για να πείτε αντίο σε πράγματα που δεν πέτυχαν και δεν σας βγήκαν ποτέ. Ορισμένα projects μπορεί να διαρκέσουν πολύ επειδή φοβάστε να τα παρατήσετε. Μερικές φορές πρέπει!

Υδροχόος

Οι φιλίες μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους θησαυρούς της ζωής σου, Υδροχόε. Αυτή είναι η στιγμή για ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με μια ομάδα φίλων. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τη δουλειά, τους φόβους και τις ανησυχίες σας σχετικά με τη γήρανση. Μην ντρέπεστε όταν περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που είναι φίλοι σας για μια ζωή. Είναι πιστοί και θα είναι στο πλευρό σας.

Ιχθύες

Να είσαι ειλικρινής, Ιχθύ. Ενημέρωσε το αφεντικό σου ότι θα ήθελες να αναπτυχθείς στην εταιρεία, ειδικά εάν αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος για πρόσθετες ευθύνες. Ο Ήλιος στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας αναδεικνύει την αποφασιστικότητά σας να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση στη δουλειά και στην προσωπική σας ζωή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

"Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για αυτό πρέπει να ρίξουμε τους τόνους… Πρέπει να προσέχουμε το...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως πιστός φίλος και αφοσιωμένος σύντροφος που είσαι, Κριέ, όταν η...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς. Ο σπουδαίος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη...

Ελληνίδα στο Παρίσι κυκλοφορεί μόνο με το…καλσόν της! (φωτο)

Της αρέσουν τα ταξίδια και κάνει συχνά εξορμήσεις. Της αρέσουν όμως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις και ως σχεδιάστρια που είναι έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η Ιρένε...

4 ζώδια που αλλάζουν τα πάντα στη ζωή τους το φινάλε του Φεβρουαρίου του...

Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, αγαπημένε Κριέ, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς...

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

"Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση...