Τα ζώδια 9/4/2016

94
ζώδια, 9/4/2016,

 

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε από τρίτα πρόσωπα. Η Σελήνη παραμένει στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και γι’αυτό το λόγο ασχοληθείτε κυρίως το Σάββατο με αυτά. Μία μικρή μετακίνηση την Κυριακή σας δίνει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσωπικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Το Σάββατο θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε επαγγελματικά θέματα που δεν σας ικανοποιούν. Οικονομικά θα μπορέσετε να πάρετε μία ενίσχυση που δεν περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά θέματα θα σας δημιουργήσουν μία ρευστότητα που θα πρέπει να την προσέξετε κυρίως το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Είναι δύο απαιτητικές μέρες που θα πρέπει να τις προσέξετε πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο θα συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα και θα νοιώσετε έστω και για λίγο ότι σας εκμεταλλεύονται. Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας, για να κατανοήσετε την περίεργη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα προσπαθήσετε να βάλετε μία σειρά σε ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα προσπαθήσουν να σας βρουν τις λύσεις που χρειάζεστε. Την Κυριακή θα βρεθείτε με πολύ κόσμο και ίσως να συναντηθείτε με παλιούς φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο θα σας δώσει πολύ θετική διάθεση ώστε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Ένα πολύ καλό διήμερο για να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε το Σάββατο να τελειώσετε κάτι στο οποίο είχατε προγραμματίσει να κάνετε. Μία αναβολή σε οικονομικά θέματα θα σας γεμίσει ανασφάλειες για την καλή διάθεση των άλλων.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Μαρτίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολουθείστε σήμερα το ένστικτό σας και βρείτε τους λόγους που θα πρέπει να κάνετε ότι σας υπαγορεύουν οι άλλοι. Μην αφεθείτε σε λάθος κινήσεις. Σε ένα προσωπικό σας θέμα θα υπάρξουν τριγμοί όπου την μεγαλύτερη ευθύνη φέρνετε εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία επίσης απαιτητική μέρα το Σάββατο όπου θα σας κουράσει με τις συνεχόμενες εναλλαγές του. Μάλλον έχετε ανάγκη από την προσωπική σας απομόνωση για να περάσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν προκύψει. Η Κυριακή είναι μέρα γεμάτη με επαφές και συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο θα ασχοληθείτε και πάλι με ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια η κατάληξη ίσως να μην είναι και αυτή που θα επιθυμούσατε, αλλά θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας που για λίγο είχε χαθεί η εμπιστοσύνη. Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με πολλά θέματα που αφορούν την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια το Σάββατο είναι μέρα καθυστέρησης και αναβολών με ότι θέματα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε. Θετική αλλαγή θα υπάρξει από το απόγευμα της Κυριακής, στα προσωπικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα και να ανταλλάξετε θέματα που σας απασχολούν. Το διήμερο αυτό είναι ίσως φάρμακο για κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν κυρίως στα προσωπικά σας θέματα.