Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Ταντρικό σeξ: Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις;

Λοιπόν, σύμφωνα με την εκπαιδευμένη σύμβουλο σεξ και σχέσεων του Lovehoney,

Annabelle Knight, το ταντρικό σeξ είναι μια αργή, διαλογιστική μορφή σeξ όπου ο τελικός στόχος του δεν είναι ο οpγασμός, αλλά η απόλαυση του σeξουαλικού ταξιδιού και των αισθήσεων του σώματός σας «Το ταντρικό σeξ έχει ως στόχο να μοιράσει τη σeξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα για θεραπεία, μεταμόρφωση και φώτιση.

Σκεφτείτε ένα είδος σeξ που μοιάζει μεένα ταξίδι που αλλάζει το μυαλό», εξηγεί.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια εξερεύνηση του πόσο βαθύτερο, δυναμικό, θεραπευτικό, δημιουργικό και εμπνευσμένο μπορεί να είναι το σeξ όταν του επιτρέπετε να έχει κάτι περισσότερο από τον οpγασμό.

Μπορεί να έχετε ήδη επενδύσει σε μερικά από τα καλύτερα sεx toys για ζευγάρια, αλλά αυτό το είδος επαφής πηγαίνει τα πράγματα πολύ πιο βαθιά και πνευματικά. Όπως εξηγεί η επαγγελματίας του σeξ της Ferly, Georgia Rose, το ταντρικό σeξ «ενσωματώνει τελετουργίες, οπτικοποίηση, ενσυνείδητες τεχνικές αναπνοής και αργές κινήσεις που μας γειώνουν, συνδέοντάς μας με ευχάριστες στιγμές – στον εαυτό μας και με τους άλλους».

Έτσι, ενώ το ταντρικό σeξ μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακούς οpγασμούς, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αυτό. «Η Τάντρα είναι η ένωση της καρδιάς και του πνεύματος, που φέρνει όλα αυτά όχι μόνο στις σeξουαλικές μας εμπειρίες, αλλά και στη ζωή μας», προσθέτει η προπονήτρια σeξ, Sarah Rose Bride. «Η Τάντρα και οι θέσεις, όπως η θέση yab yum μας καλούν να είμαστε πραγματικά συνειδητοποιημένοι για το ποιοι και πώς είμαστε ως σeξουαλικό όντα».

Αλλά, φυσικά, το βελτιωμένο σeξ είναι μέρος αυτού, καθώς μαζί, το σeξ και ο οpγασμός πιστεύεται ότι ισοδυναμούν με το υψηλότερο επίπεδο πνευματικής επίγνωσης.

Φτιάξτε τη διάθεση

Πάρτε μερικά αρωματικά κεριά, κλείστε το τηλέφωνό σας και ετοιμαστείτε να αφιερώσετε τουλάχιστον δύο ώρες στον αγαπημένο σας.

Χαλαρώστε το σώμα σας


Το Τάντρα έχει να κάνει με τη μεταφορά ενέργειας μέσω του σώματος, γι’ αυτό κουνήστε δυνατά τα άκρα σας για να τα ενεργοποιήσετε και να ξεμπλοκάρετε το σύστημά σας πριν ξεκινήσετε.

Μείνετε μακριά από το κρεβάτι


Αυτό θα ενεργοποιήσει το κουμπί ύπνου στον εγκέφαλό σας. Η Τάντρα δεν είναι μια γρήγορη περιπέτεια, αφού την ακολουθείτε όταν αναζητάτε μια βαθιά σύνδεση. Νιώστε άνετα ξαπλώνοντας στο πάτωμα με τον σύντροφό σας, χρησιμοποιώντας μερικά μαξιλάρια.

Τονώστε τις αισθήσεις σας

Η όραση είναι η πιο ισχυρή από τις αισθήσεις, επομένως είναι σημαντικό να φαίνεστε όμορφα. Φορέστε μερικά σeξι εσώρουχα, διακοσμήστε το δωμάτιο με μερικά φρέσκα λουλούδια.

Για να τονώσετε την όσφρησή σας, χρησιμοποιήστε έλαια όπως τριαντάφυλλο, ylang-ylang και γιασεμί.

Όσον αφορά τον ήχο, μπορείτε ακόμη και να τραγουδήσετε στον σύντροφό σας ή να του ψιθυρίσετε στο αυτί. Δεν είναι τόσο πρόθυμος; Η αναπαραγωγή της αγαπημένης του μουσικής θα λειτουργήσει επίσης.

Σωστή γεύση, λιωμένη σοκολάτα, μέλι και φρέσκα φρούτα, όλα λειτουργούν. Καθώς το σeξ γίνεται πιο οικείο, θα πρέπει να τα εφαρμόσετε σε μέρη του σώματος και να τα γλείψετε.

Και τέλος, άγγιγμα. Κάντε μασάζ στο κεφάλι, το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια τους και πολλά άλλα.

Πλησιάστε


Καθίστε πρόσωπο με πρόσωπο – με τη γυναίκα στην αγκαλιά του άντρα, αν αυτό είναι άνετο. Τυλίξτε τα χέρια σας σφιχτά το ένα γύρω από το άλλο και πιέστε τα σώματά σας το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό το είδος επαφής με το δέρμα προάγει τα μεγαλύτερα συναισθήματα οικειότητας.

Αφήστε τα προκαταρκτικά παιχνίδια να γίνουν οικεία


Σε αντίθεση με τις κλασικές στάσεις του σeξ, όπως το δέσιμο, η τάντρα έχει να κάνει με το να αφιερώνετε τον χρόνο σου και να ανακαλύπτετε σιγά σιγά το σώμα του άλλου ατόμου. Δοκιμάστε μια ποικιλία πινελιών – σταθερό μασάζ και απαλό χάιδεμα. Ο στόχος εδώ είναι να ενισχύσετε τις αισθήσεις του εραστή σας με αργό και έντονο τρόπο, ώστε να τις φτιάχνετε σε μια κορύφωση, αλλά να σταματήσετε λίγο πριν τον οpγασμό.

Το στοματικό σeξ τώρα είναι μια χαρά, αλλά όχι σε σημείο κορύφωσης. Θυμηθείτε, έχετε στόχο να κάνετε την ευχαρίστηση να διαρκεί για ώρες.

Σταθείτε ο ένας απέναντι από τον άλλο


Κοιταχτείτε στα μάτια και τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι στην καρδιά του συντρόφου σας. Το ίδιο πρέπει να κάνει και σε εσάς. Ταιριάξτε ο ένας με την αναπνοή του άλλου (η ταντρική αναπνοή είναι ένα μεγάλο μέρος της τάντρα) για τουλάχιστον δύο λεπτά.

Δοκιμάστε κάποιο παιχνίδι ρόλων


Εάν σας ανάβει, χρησιμοποιήστε δέστε τα μάτια σας. Κάντε το με τη σειρά – θα μπορούσε κανείς να είναι ακόμη υποχωρητικός και ένας κυρίαρχος.

Προχωρήστε πέρα ​​από το προκαταρκτικό παιχνίδι στην επαφή


Αποφύγετε οποιαδήποτε στάση που ξέρετε ότι σας κάνει να βρίσκεστε εύκολα σε οpγασμό. Εργαστείτε για μια σταδιακή συσσώρευση ευχαρίστησης. Όσο πιο αργά το παίρνετε, τόσο πιο έντονος θα είναι ο οpγασμός στο τέλος.

Καθώς φθάνετε στον οpγασμό, δοκιμάστε την ταντρική αναπνοή – δηλαδή, επιβραδύνετε την αναπνοή σας
Η αναπνοή είναι εξαιρετικά σημαντική στην τάντρα. Μπορεί να φαίνεται παράλογο καθώς οι περισσότεροι από εμάς αναπνέουμε πιο γρήγορα καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση. Οι γυναίκες, ειδικότερα, μπορούν να τεθούν σε ένταση σε αυτό το στάδιο του σeξ καθώς προσπαθούν να κάνουν τον εαυτό τους να έρθει στην κορύφωση.

Αντίθετα, χαλαρώστε την κοιλιά σας και πάρτε μακρά, αργή, βαθιά ταντρική αναπνοή. Ο οpγασμός σας θα διαρκέσει περισσότερο και θα είναι πιο έντονος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μπετόβεν, ενάτη συμφωνία,

Μπετόβεν: Ανάλυση του DNA του έδειξε πως δεν ήταν μουσική ιδιοφυΐα

Ο Μπετόβεν είχε χαμηλή γενετική προδιάθεση όσον αφορά τον συγχρονισμό του ρυθμού, μια ικανότητα που συνδέεται στενά με τη μουσικότητα. Αυτό έδειξε ανάλυση του DNA που πραγματοποίησε μια διεθνής...

Χάσε κιλά απλά με τη σκέψη

Όλα είναι μέσα στο μυαλό λένε. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα και στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με μία έρενα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Stanford. Όπως αποκαλύφθηκε...

Το dirty talking κάνει πάντα το σεξ πολύ καλύτερο

Πώς απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ; Και δεν μιλάμε μόνο για το ποια στάση μπορεί να σου αρέσει περισσότερο, μιλάμε και για τα άλλα τα...

Οι Αμαζόνες μπορεί να υπήρξαν πραγματικά, υποστηρίζει αρχαιολόγος

Στους αρχαιοελληνικούς μύθους, οι Αμαζόνες ήταν τρομερές πολεμίστριες που ζούσαν στα όρια του γνωστού κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι...
ΗΠΑ: Πενήντα χρόνια από το πρώτο "μικρό βήμα για τον άνθρωπο" και η συζήτηση για την επιστροφή στη Σελήνη έχει ανάψει1 στη Σελήνη ίσως μόλυνε τη Γη με… σεληνιακά μικρόβια

Οι ΗΠΑ θέλουν να κατασκευάσουν έναν σιδηρόδρομο στη Σελήνη

Μελλοντικά, οι αστροναύτες θα μπορούν να μετακινούνται με τρένο στην επιφάνεια της Σελήνης. Η DARPA, η μυστική ερευνητική υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έχει αναλάβει...
1839, καταγράφεται, πρώτη φορά, λέξη, ΟΚ,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Μαρτίου καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1839 καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ. Λέγεται ότι προέρχεται από την ελληνική φράση «Όλα Καλά» που έγραφαν οι πρόγονοι μετανάστες,...

Η πιο τρομακτική διαδρομή με ποδήλατο κάτω από τη Γη! (βίντεο)

Εσείς θα κάνατε ποδήλατο στα έγκατα της Γης μέσα από τα πιο στενά τούνελ; Υπάρχει μια ποδηλατική διαδρομή που αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

«Απαγορεύεται το σeξ εκτός γάμου ακόμα και για τους τουρίστες»: Σάλος με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα της Ινδονησίας

Μια σειρά από αμφιλεγόμενους νόμους ψήφισε το κοινοβούλιο της Ινδονησίας την περασμένη εβδομάδα, οι...

Ζευγάρι κάνει σeξ… 9 φορές τη μέρα και βγάζει 6.000 ευρώ!

Το 2018 μια έρευνα που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι το μέσο ζευγάρι κάνει...

Κροατία: Ζευγάρι πιάστηκε να κάνει σeξ δημοσίως εκεί όπου γυριζόταν το Game of Thrones!

Μας ξέρετε, δεν κατακρίνουμε το public sex. Εμείς ήμασταν άλλωστε αυτοί που πριν λίγο...

Εθισμός στο σeξ: Τα συμπτώματα της ασθένειας και οι καταστροφικές της συνέπειες

Ο εθισμός σεξ μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και (αυτο)καταστροφική κατάσταση. Όπως κάθε...