Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
28.5 C
Athens

Ταντρικό σeξ: Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις;

Λοιπόν, σύμφωνα με την εκπαιδευμένη σύμβουλο σεξ και σχέσεων του Lovehoney,

Annabelle Knight, το ταντρικό σeξ είναι μια αργή, διαλογιστική μορφή σeξ όπου ο τελικός στόχος του δεν είναι ο οpγασμός, αλλά η απόλαυση του σeξουαλικού ταξιδιού και των αισθήσεων του σώματός σας «Το ταντρικό σeξ έχει ως στόχο να μοιράσει τη σeξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα για θεραπεία, μεταμόρφωση και φώτιση.

Σκεφτείτε ένα είδος σeξ που μοιάζει μεένα ταξίδι που αλλάζει το μυαλό», εξηγεί.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια εξερεύνηση του πόσο βαθύτερο, δυναμικό, θεραπευτικό, δημιουργικό και εμπνευσμένο μπορεί να είναι το σeξ όταν του επιτρέπετε να έχει κάτι περισσότερο από τον οpγασμό.

Μπορεί να έχετε ήδη επενδύσει σε μερικά από τα καλύτερα sεx toys για ζευγάρια, αλλά αυτό το είδος επαφής πηγαίνει τα πράγματα πολύ πιο βαθιά και πνευματικά. Όπως εξηγεί η επαγγελματίας του σeξ της Ferly, Georgia Rose, το ταντρικό σeξ «ενσωματώνει τελετουργίες, οπτικοποίηση, ενσυνείδητες τεχνικές αναπνοής και αργές κινήσεις που μας γειώνουν, συνδέοντάς μας με ευχάριστες στιγμές – στον εαυτό μας και με τους άλλους».

Έτσι, ενώ το ταντρικό σeξ μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακούς οpγασμούς, στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αυτό. «Η Τάντρα είναι η ένωση της καρδιάς και του πνεύματος, που φέρνει όλα αυτά όχι μόνο στις σeξουαλικές μας εμπειρίες, αλλά και στη ζωή μας», προσθέτει η προπονήτρια σeξ, Sarah Rose Bride. «Η Τάντρα και οι θέσεις, όπως η θέση yab yum μας καλούν να είμαστε πραγματικά συνειδητοποιημένοι για το ποιοι και πώς είμαστε ως σeξουαλικό όντα».

Αλλά, φυσικά, το βελτιωμένο σeξ είναι μέρος αυτού, καθώς μαζί, το σeξ και ο οpγασμός πιστεύεται ότι ισοδυναμούν με το υψηλότερο επίπεδο πνευματικής επίγνωσης.

Φτιάξτε τη διάθεση

Πάρτε μερικά αρωματικά κεριά, κλείστε το τηλέφωνό σας και ετοιμαστείτε να αφιερώσετε τουλάχιστον δύο ώρες στον αγαπημένο σας.

Χαλαρώστε το σώμα σας


Το Τάντρα έχει να κάνει με τη μεταφορά ενέργειας μέσω του σώματος, γι’ αυτό κουνήστε δυνατά τα άκρα σας για να τα ενεργοποιήσετε και να ξεμπλοκάρετε το σύστημά σας πριν ξεκινήσετε.

Μείνετε μακριά από το κρεβάτι


Αυτό θα ενεργοποιήσει το κουμπί ύπνου στον εγκέφαλό σας. Η Τάντρα δεν είναι μια γρήγορη περιπέτεια, αφού την ακολουθείτε όταν αναζητάτε μια βαθιά σύνδεση. Νιώστε άνετα ξαπλώνοντας στο πάτωμα με τον σύντροφό σας, χρησιμοποιώντας μερικά μαξιλάρια.

Τονώστε τις αισθήσεις σας

Η όραση είναι η πιο ισχυρή από τις αισθήσεις, επομένως είναι σημαντικό να φαίνεστε όμορφα. Φορέστε μερικά σeξι εσώρουχα, διακοσμήστε το δωμάτιο με μερικά φρέσκα λουλούδια.

Για να τονώσετε την όσφρησή σας, χρησιμοποιήστε έλαια όπως τριαντάφυλλο, ylang-ylang και γιασεμί.

Όσον αφορά τον ήχο, μπορείτε ακόμη και να τραγουδήσετε στον σύντροφό σας ή να του ψιθυρίσετε στο αυτί. Δεν είναι τόσο πρόθυμος; Η αναπαραγωγή της αγαπημένης του μουσικής θα λειτουργήσει επίσης.

Σωστή γεύση, λιωμένη σοκολάτα, μέλι και φρέσκα φρούτα, όλα λειτουργούν. Καθώς το σeξ γίνεται πιο οικείο, θα πρέπει να τα εφαρμόσετε σε μέρη του σώματος και να τα γλείψετε.

Και τέλος, άγγιγμα. Κάντε μασάζ στο κεφάλι, το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια τους και πολλά άλλα.

Πλησιάστε


Καθίστε πρόσωπο με πρόσωπο – με τη γυναίκα στην αγκαλιά του άντρα, αν αυτό είναι άνετο. Τυλίξτε τα χέρια σας σφιχτά το ένα γύρω από το άλλο και πιέστε τα σώματά σας το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό το είδος επαφής με το δέρμα προάγει τα μεγαλύτερα συναισθήματα οικειότητας.

Αφήστε τα προκαταρκτικά παιχνίδια να γίνουν οικεία


Σε αντίθεση με τις κλασικές στάσεις του σeξ, όπως το δέσιμο, η τάντρα έχει να κάνει με το να αφιερώνετε τον χρόνο σου και να ανακαλύπτετε σιγά σιγά το σώμα του άλλου ατόμου. Δοκιμάστε μια ποικιλία πινελιών – σταθερό μασάζ και απαλό χάιδεμα. Ο στόχος εδώ είναι να ενισχύσετε τις αισθήσεις του εραστή σας με αργό και έντονο τρόπο, ώστε να τις φτιάχνετε σε μια κορύφωση, αλλά να σταματήσετε λίγο πριν τον οpγασμό.

Το στοματικό σeξ τώρα είναι μια χαρά, αλλά όχι σε σημείο κορύφωσης. Θυμηθείτε, έχετε στόχο να κάνετε την ευχαρίστηση να διαρκεί για ώρες.

Σταθείτε ο ένας απέναντι από τον άλλο


Κοιταχτείτε στα μάτια και τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι στην καρδιά του συντρόφου σας. Το ίδιο πρέπει να κάνει και σε εσάς. Ταιριάξτε ο ένας με την αναπνοή του άλλου (η ταντρική αναπνοή είναι ένα μεγάλο μέρος της τάντρα) για τουλάχιστον δύο λεπτά.

Δοκιμάστε κάποιο παιχνίδι ρόλων


Εάν σας ανάβει, χρησιμοποιήστε δέστε τα μάτια σας. Κάντε το με τη σειρά – θα μπορούσε κανείς να είναι ακόμη υποχωρητικός και ένας κυρίαρχος.

Προχωρήστε πέρα ​​από το προκαταρκτικό παιχνίδι στην επαφή


Αποφύγετε οποιαδήποτε στάση που ξέρετε ότι σας κάνει να βρίσκεστε εύκολα σε οpγασμό. Εργαστείτε για μια σταδιακή συσσώρευση ευχαρίστησης. Όσο πιο αργά το παίρνετε, τόσο πιο έντονος θα είναι ο οpγασμός στο τέλος.

Καθώς φθάνετε στον οpγασμό, δοκιμάστε την ταντρική αναπνοή – δηλαδή, επιβραδύνετε την αναπνοή σας
Η αναπνοή είναι εξαιρετικά σημαντική στην τάντρα. Μπορεί να φαίνεται παράλογο καθώς οι περισσότεροι από εμάς αναπνέουμε πιο γρήγορα καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση. Οι γυναίκες, ειδικότερα, μπορούν να τεθούν σε ένταση σε αυτό το στάδιο του σeξ καθώς προσπαθούν να κάνουν τον εαυτό τους να έρθει στην κορύφωση.

Αντίθετα, χαλαρώστε την κοιλιά σας και πάρτε μακρά, αργή, βαθιά ταντρική αναπνοή. Ο οpγασμός σας θα διαρκέσει περισσότερο και θα είναι πιο έντονος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

To ανέκδοτο: Οι αδελφές

Μια φορά ήταν σε ένα μπαρ δυο αδελφές και διαφωνούσαν αν ο πούστης γεννιέται η γίνεται. Αρχίζει λοιπόν ο πρώτος που επέμενε ότι ο...

Το ανέκδοτο : Το μόνο… λογικό

Είναι δυο καλόγριες Τη μια τη φωνάζουν αδελφή άλγεβρα ( ΑΑ ) και την άλλη αδελφή λογική ( ΑΛ ) Είναι βράδυ και βρίσκονται...

To ανέκδοτο: Μια μέρα ο Θεός κι ο Αδάμ

Μια μέρα ο Θεός κι ο Αδάμ περπατάγανε στον Παράδεισο Ο Θεός είπε στονΑδάμ ότι έπρεπε να αυξηθεί ο πληθυσμός και να κατακυριεύσουν τη...

Αυτή η κηπουρός ‘κλείνει σπίτια’! ‘Περιποιείται’ τον κήπο σας γυμνή! (Φωτο)

Αυτή η κηπουρός ‘κλείνει σπίτια’! Η Ari δούλευε ως σερβιτόρα σε εστιατόριο καζίνου μέχρι που παραιτήθηκε για χάρη της κηπουρικής. Πλέον, η εντυπωσιακή Ari έχει γίνει...

Το ανέκδοτο: Η τύπισσα, μέλος του φεμινιστικού κινήματος

Η τύπισσα, μέλος του φεμινιστικού κινήματος, πάει στο χωριό να μιλήσειγια την ισότητα. "Πρέπει, επιτέλους, η γυναίκα να πάρειτη θέση που της αξίζει στην...

Το ανέκδοτο: Η πόρνη

Πάει η Χριστίνα να πει τα νέα στη Μαρία, για το νεαρό, με τον οποίο είχε ραντεβού την προηγουμένη. - ...... Και μετά το σεξ,...

To ανέκδοτο:Κινέζικα βασανιστήρια

Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάϊα όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Karezza: Η νέα τεχνική στο σeξ που υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας

Μία νέα τεχνική στο σεξ έρχεται να μας… δείξει την πιο τρυφερή πλευρά του,...

Καθηγήτρια έκανε σeξ με μαθήτρια και συνελήφθη όταν την κάρφωσε ο σύζυγός της

Μια παντρεμένη καθηγήτρια μουσικής από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ συνελήφθη για σeξουαλική σχέση με...

10 σκέψεις που όλοι μας έχουμε κάνει μετά το σeξ και είναι απόλυτα φυσιολογικές!

Ενώ η πολυπόθητη φασούλα ολοκληρώνεται και η λογική λέει ότι έτσι ικανοποιημέν@ και ξεζουμισμέν@...

10 σημεία στο πανεπιστήμιο που έχεις φανταστεί να κάνεις σeξ έστω μια φορά!

Αν θέλεις να λέγεσαι φοιτητής, τότε υπάρχουν κάποια στανταράκια που δεν πρέπει να λείπουν από...