Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, ο Άρης αισθησιακά σας προκαλεί!

 Γνωρίζετε πλέον πως ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, συνεπώς κάποιοι θα νιώσετε τη μαγική του επιρροή πιο έντονα!

Ταύροι και Σκορπιοί, ξυπνά κάτι μέσα σας, μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι του Έρωτα! Τα Λιοντάρια, δίνετε βάση στη καριέρα σας. Και οι Υδροχόοι, με τάσεις φυγής και τα μυαλά στα κάγκελα!

Φοβερή η ομάδα, πολύ power, λίγη αγάπη και αισιοδοξία να δώσουμε στους Υδροχόους και όλα θα πάνε καλά! Αν και θα έπρεπε να τους ρίξουμε κατά λάθος εξεπίτηδες στο χαντάκι. Αλλά μπορούμε; Δε μπορούμε.. Αχ αυτές οι ρημάδες οι αδυναμίες.. αχ και βαχ..!

Και επειδή ο Άρης βρίσκεται στο αισθησιακό Ταύρο, τον ερωτιάρη της παρέας, το σπίτι της Αφροδίτης, της λατρείας του της μεγάλης, θα βρει την όρεξη να μας σκανδαλίσει, με ματιές, χαμόγελα, σκέψεις, θα μας φέρει κοντά.. Τυχαίες συναντήσεις; Πόσο πάθος! Πόση ένταση! Εκείνο το φιλί; Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.. Τι να πω.. έχει πονηρές σκέψεις για τη Θεά.. θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το σκοπό του.. όπως θα κάνουμε και εμείς άλλωστε..

Λιονταράκια.. ωραία η δουλειά και το χρήμα, αλλά να υπάρξει και ο έρωτας κάπου δα εκεί πέρα!

Υδροχόοι μου.. if you need love.. you know where you can find it.. Μεταξύ μας τώρα.. μη κρυβόμαστε πια..

 

Ταύρος

Ο Άρης στο Ταύρο σας ξυπνά! Όσο κοιμηθήκατε, κοιμηθήκατε. Μέχρι και τις 20/04, μεταμορφώνεστε σε ένα αγρίμι. Χάνετε τη γλύκα σας, διώχνετε το χειμώνα από επάνω σας και πώς να το πω, παίρνουν οι μηχανές μπροστά! Τσίτα τα γκάζια, θα δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, θα τα δώσετε όλα που λένε και μπορεί να πατήσετε και επι πτωμάτων. Το κακό με τον Άρη είναι πως δε λογαριάζει τα συναισθήματα του κόσμου, αφού είναι μάχιμος πολύ και σε όλα τα επίπεδα!

Όσο νιώθετε έτσι, θα πηγαίνετε στο γυμναστήριο όλο και πιο συχνά και να μια καλή ευκαιρία για να λιώσουν τα παχάκια. Γιατί σπάνιο Ταύρος δίχως παχάκια. Να τα λέμε και αυτά! Βέβαια, θα γίνετε αντιπαθέστατοι στο κύκλο σας, γιατί σας έχουν συνηθίσει αλλιώς, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το πώς θα συνεργαστείτε με τους άλλους, δίχως να τους δημιουργήσετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Να κρατήσετε δηλαδή τις ισορροπίες. Ανανεώνεστε και κοιτάζετε μόνο τη πάρτη σας. Για να λέμε και την αλήθεια δε κερδίσατε και τίποτα που γίνατε χαλί να σας πατήσουν.

Αλλάξτε μαλλί, αγοράστε κανά ρουχαλάκι, βγείτε από το σπίτι να σας δουν ο ήλιος και το φεγγάρι. Αλητέψτε μυστήρια!

Λέων

Ο Άρης στο Ταύρο, σας κάνει πολύ δυναμικούς και δραστήριους, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Ξαφνικά θα στρέψετε όλη σας τη προσοχή στη δουλειά, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα εκπλήξετε ευχάριστα πολλές ψυχές.

Ότι σκέφτεστε καλό είναι να το εκφράζετε με κάθε τρόπο τον καιρό αυτόν, γιατί έχετε τις μαγικές εκείνες τις λέξεις, που κάνουν θαύματα πολλές φορές. Σπίτι, δουλειά, σπίτι, τίποτα άλλο και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αλλά αν υπάρχει ένας σύντροφος κάπου εκεί παραδίπλα, να προσμένετε γκρίνιες και μουτράκια.

Επαγγελματικές επιτυχίες λοιπόν, όποιο και αν είναι το κόστος, γιατί ο στόχος είναι να αποδείξετε την αξία σας και να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Καλή επιτυχία!

Σκορπιός

Συγκλονίζομαι που τα γράφω, αλλά θα τα πω και ότι προκύψει! Ένας έρωτας σε πρώτο πλάνο. Ο Άρης στο Ταύρο, σας μαγεύει τη ψυχή, τη καρδιά, το μυαλό και αν υπάρχει ένα πρόσωπο κάπου εκεί έξω για εσάς και μόνο εσάς, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να το κατακτήσετε! Τέρμα τα αστεία. Είστε ερωτευμένοι.

Δε ξέρω, μη γελάτε τώρα μερικοί, you never know! Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια σχέση γεμάτη από πάθος. Το ζητάει ο οργανισμός σας μετά από τόσα χρόνια. Ξυπνάει το αγρίμι μέσα σας και αποζητάει το ανεπανάληπτο, το μοναδικό και αξεπέραστο!

Με την ευχή μου, χρυσά μου! Ακόμα και οι δεσμευμένοι τα βρίσκετε με το σύντροφό σας και κάνετε ένα γλυκό restart που λέμε.. Όπως και να έχει το είναι σας καλωσορίζει την άνοιξη με κάθε τρόπο. Και το τέλειο είναι πως είστε πανέτοιμοι! Φτου μη σας ματιάσω!

Επαγγελματικά ακούστε τι έχουν να σας προτείνουν, όμως σε καμία περίπτωση μη βάλετε το χέρι στη τσέπη. Ας είστε συγκρατημένοι σε αυτόν το τομέα λοιπόν!

Υδροχόος

Σας βλέπω να φτιάχνετε βαλίτσα και να εξαφανίζεστε από το σπίτι για κανά μήνα! Ο Άρης στο Ταύρο, σας προκαλεί απίστευτα νεύρα και σας βγάζει από τα ρούχα κυρίως για θέματα οικογενειακά και περιουσιακά.

Βλέπω να επεμβαίνουν σε τομείς που δεν έχετε δώσει και πολλά δικαιώματα και αυτό και μόνο θα σας τρελάνει κανονικά. Τσακωμοί, εντάσεις, με γονείς, αδέλφια, συγγενείς, ακόμα και με το σύντροφό σας! Σας ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους και τις απαιτήσεις τους και δε μπορείτε να πιστέψετε πως θα πρέπει να λογοδοτήσετε σε μερικούς για τις αποφάσεις σας. Το δίκιο; Κάπου στη μέση.

Πάντως και να φύγετε μακριά για μερικές ημέρες, ναι μεν θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως τα προβλήματα παραμένουν και αποζητούν τη λύση τους.. Όλα φτιάχνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση.. και υπομονή!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σιγκαπούρη: Τέσσερα λιοντάρια σε ζωολογικό πάρκο βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό

Τέσσερα λιοντάρια σε ζωολογικό πάρκο της Σιγκαπούρης διαγνώσθηκαν με κορονοϊό, αφού μολύνθηκαν από το...

Άφησαν ελεύθερα στη φύση αυτά τα 4 λιοντάρια – Μόλις δείτε την αντίδρασή τους θα πάθετε σοκ (βίντεο)

Μπορεί να είναι αυτονόητο πως τα λιοντάρια είναι αρχοντικά και ελεύθερα ζώα αυτό όμως...

96% των ανθρώπων δεν έλυσαν τον γρίφο! Σε ένα κλουβί είναι 57 λιοντάρια και 1 πρόβατο. Πώς θα επιβιώσει;

Ένας γρίφος που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να λύσει. Εσείς μπορείτε να βρείτε την...

Μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια. (βίντεο)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, μπήκε στο κλουβί με...