Ταξίδι με την “Αρπαγή” του Φίλιππου Μορρίς

Η «ΑρπαΓή» του Φίλιππου Μορρίς ταξιδεύει τον αναγνώστη από την Ασία στην Κεντρική Αμερική και από το όνειρο στην πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη της θέλησης, του έρωτα και των καρμικών δυνάμεων

96

Ένα πολυδιάστατο μυθιστόρημα, που φέρνει στα ελληνικά δρώμενα ένα νέο λογοτεχνικό ύφος, είναι το ψυχολογικό θρίλερ του Φίλιππου Μορρίς «ΑρπαΓή», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, ως το πρώτο αυτοτελές μυθιστόρημα της σειράς R.E.M. – 191171171191, με το οποίο ανοίγει ο κύκλος των περιπετειών του Σάμιουελ Ντάιμοντς.

Εξωστρεφές και γρήγορο, παρασέρνει τον αναγνώστη στον ρυθμό του, με δράση και στα δύο ημισφαίρια της Γης, με πρωταγωνιστές ετερόκλητους που μπορεί να τους χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις και πολιτισμικές διαφορές και πεποιθήσεις, αλλά ενώνονται με όνειρα και κόκκινες κλωστές.

Από τη μία, ένας ακτιβιστής στην Καμπότζη. Από την άλλη, ένας φιλόδοξος, αυτοδημιούργητος Νεοϋορκέζος μάνατζερ που είναι έτοιμος να εκπληρώσει ένα έργο ζωής. Κάπου ανάμεσά τους μια γυναίκα από τη Γουατεμάλα. Τρία πρόσωπα δεμένα σε ένα κουβάρι, όπου τα όνειρα και η πραγματικότητα είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους. Ένα καρμικό παράδοξο θα δοκιμάσει τα όρια του έρωτα και του θανάτου, των δύο μοναδικών καταστάσεων που χωρίζουν το σώμα από την ψυχή.

Διαβάστε επίσης:  Συγκλονιστική επιστολή του Ουμπέρτο Έκο στον εγγονό του…

Η «ΑρπαΓή» του Φίλιππου Μορρίς έχει κινηματογραφικό ρυθμό, ταξιδεύει τον αναγνώστη πάνω σε μαγικό χαλί από την Ασία στην Κεντρική Αμερική και από το όνειρο στην πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη της θέλησης, του έρωτα και των καρμικών δυνάμεων. Ο Φίλιππος Μορρίς ουσιαστικά πραγματεύεται τη σύγκρουση συνειδητού και υποσυνείδητου, τις βαθύτερες ανάγκες και αναζητήσεις των ανθρώπων και πώς αυτές μπορούν να εκφράζονται μέσα από τον κόσμο των ονείρων.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Αρπαγή

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: R.E.M. – 191171171191

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Φίλιππος Μορρίς

ISBN: 9786185095451

ΣΕΛΙΔΕΣ: 314

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 13 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ