Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τέλος οι κομματικές συγκεντρώσεις για τη Ν.Δ.-Νέο προεκλογικό σποτ (βίντεο)

Μία εντελώς διαφορετική προεκλογική εκστρατεία από αυτές που γίνονται τα τελευταία χρόνια θα κάνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Την είδηση αυτή έδωσε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας πως αντί για τις γνωστές ανοιχτές συγκεντρώσεις παλαιοκομματικού τύπου η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να διοργανώσει μια σειρά μικρότερων θεματικών εκδηλώσεων στις οποίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνομιλεί χωρίς την συμμετοχή τρίτων, με τους πολίτες.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές μέσα από διαδραστικές και στοχευμένες εκδηλώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει να αναδείξει πιο αποτελεσματικά απ ό,τι στις παραδοσιακές συγκεντρώσεις τις πτυχές του κυβερνητικού του σχεδίου, λαμβάνοντας υπόψιν και τις προτάσεις των πολιτών στην τελική μορφή του προγράμματός του.

Η επιλογή αυτή, μπορεί να είναι απολύτως “ξένη” ως προς τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και σε ότι έχει να κάνει με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, πολύ συνειδητά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επέλεξε αυτόν το νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες.

Αντί συγκεντρώσεων η Νέα Δημοκρατία οργάνωσε πολλές θεματικές εκδηλώσεις με μικρότερο ακροατήριο, το οποίο όμως διευκολύνει την απευθείας συζήτηση με τους πολίτες με την μορφή των ερωταπαντήσεων.

Πολλές μάλιστα εξ αυτών των εκδηλώσεων, στις οποίες μετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είδαν καν το φως της δημοσιότητας. Άλλοτε με νέους, άλλοτε με αγρότες και άλλοτε με ιδιωτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους στον τόπο εργασίας τους.

Η στόχευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προφανής μέσα από την αναπαραγωγή αυτών των συζητήσεων σε ένα ευρύτερο κοινό.

Να απευθυνθεί όχι μόνον σε όσους την εμπιστεύθηκαν στις τελευταίες Εκλογές, αλλά κυρίως στους πολίτες που ακόμη αμφιταλαντεύονται για το τι θα ψηφίσουν. Να μπορούν δηλαδή όλοι να αξιολογήσουν με νηφάλιο τρόπο και χωρίς τις γνωστές κορώνες της προεκλογικής αντιπαράθεσης, τόσο τις προτεραιότητες της πολιτικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας όσο και τους τρόπους με τους οποίους θα επιχειρήσει να της υλοποιήσει αν οι πολίτες την εμπιστευθούν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δώσουν μεγάλη σημασία και στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς μέσα από αυτά ενημερώνονται οι νεότερες ηλικίες οι οποίες είναι και οι πιο δύσπιστες έναντι του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με την τακτική που έχει επιλεγεί εκεί να είναι διαφορετική από τις παλιότερες κλασικές καμπάνιες των κομμάτων, όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές.

Στη θέση της “μαύρης” προπαγάνδας προτιμήθηκε στις τελευταίες εκλογές η επικοινωνίατων βασικών δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας με πρωτότυπο τρόπο, με σύντομα μηνύματα και ευφάνταστα εικαστικά τα οποία κλικάροντάς τα οδηγούσαν στην επεξήγηση των θέσεωντης Ν.Δ.

Το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης που έφερε για πρώτη φορά τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται και σε αυτές τις ηλικίες ήταν μια δικαίωση για το τμήμα που έχει αναλάβει την καμπάνια της Ν.Δ. στο διαδίκτυο, όπως σημειώνει στέλεχος της Πειραιώς και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη από σήμερα στο youtube προβάλλεται ένα ακόμη νέο σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιδιώκει να έχει συνεχή παρουσία στους διαδικτυακούς τόπους με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα νέων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κυπριακή κυβέρνηση: Ενέργεια αποσταθεροποίησης η νέα βάση στα κατεχόμενα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Απριλίου οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2004.... Με ποσοστό 75,83% οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα, που διεξήχθη ταυτόχρονα στην ελεύθερη Κύπρο και στα κατεχόμενα και είχε ως...
ΠΑΣΟΚ: Αυτές είναι οι αλλαγές στο καταστατικό - Πρόεδρος είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

ΠΑΣΟΚ: “Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών”

Έντονη κριτική της Χαριλάου Τρικούπη προς τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο -σε ανακοίνωση του-χαρακτηρίζει υπότροπο για τη μη κατάθεση ενόψει ευρωεκλογών υπομνήματος στον Άρειο Πάγο κατά των ναζιστών...

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σήμερα να στείλει υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών, ενώ έληξε η προθεσμία...

Δεν υπάρχει το μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επιβεβαιώνεται από μια σειρά γεγονότων με ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης...

Μόντρεαλ – Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι το πιο ισχυρό μήνυμα...

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε μαζί σας, που βρισκόμαστε με τους συντρόφους και τους φίλους του ΚΚΕ εδώ στο Μόντρεαλ, στον Καναδά. Η συγκέντρωσή...

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία-Καλαμπάκα του Ε65: Δρομολογούνται και άλλα μεγάλα έργα

Τα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Ε65 πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε για το σημαντικό κατασκευαστικό έργο. Τα τμήματα...

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ε65: Σήμερα ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία – Καλαμπάκα

Σήμερα στις 10 π.μ θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την παράδοση του τμήματος Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας...
Με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς τιμήθηκε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Απριλίου ο Γιώργος Παπανδρέου προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε., του ΔΝΤ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2010.... Η Ελλάδα προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό ανακοινώνει από το Καστελόριζο ο πρωθυπουργός,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Με απόφαση της Αστυνομίας απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις οπαδών της ΑΕΚ (στη Νέα Ερυθραία) και...

ΕΛΑΣ: Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας

Στην απαγόρευση συγκεντρώσεων για αύριο στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η ΕΛΑΣ καθώς υπάρχει...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τις συγκεντρώσεις στο Νέο Ηράκλειο παρά την απαγόρευση

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές και στην Αστυνομία για τον φόβο επεισοδίων σήμερα...

Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις και πορείες – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Με απεργίες και στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς, συλλαλητήρια και πορείες, θα τιμήσουν σήμερα...