Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τεράστια πίεση αλλά και ξαφνικές λύσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Κάθε Πανσέληνος είναι μοναδική στην επιρροή της και κρύβει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το τι μας επιφυλάσσει.

Η Πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 7 Μαρτίου 2023 και δεν έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά έρχεται με εντάσεις, αποκαλύψεις και ουρανοκατέβατες λύσεις.

Είναι ένα φεγγάρι που σχηματίζει αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον παθιασμένο Άρη και τρίγωνο με τον πλανήτη των ξαφνικών καταστάσεων, τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να κάνουμε αλλαγές και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας. Βέβαια μπορεί όλο αυτό να συμβεί υπό καθεστώς έντονης πίεσης ή σύγχυσης, αλλά πρέπει να τις πάρουμε και όχι να χάνουμε χρόνο προσπαθώντας να αποφύγουμε τα προβλήματα.

Εξάλλου την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο, ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά τα όρια, την ευθύνη και την αυτοκυριαρχία, αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθύς και δεν θα μας αφήσει περιθώρια να κρύψουμε τα κακώς κείμενα κάτω από χαλάκι, να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να παραμυθιαζόμαστε.

Γι’ αυτό τον λόγο, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει το τέλος μιας κατάστασης που ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου 2020, όταν ο Κρόνος μπήκε για πρώτη φορά στον Υδροχόο και τώρα που αλλάζει ζώδιο ίσως υπάρξουν κάποιες καρμικές αλλαγές. Επίσης, μπορεί να έχουμε αποκαλύψεις σκανδάλων, ξαφνικές εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, εντάσεις και ανατροπές σε κοινωνικά θέματα.

Κριός

Για σήμερα Σάββατο φίλε Κριέ, ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, κυρίως λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής σου δράσης! Τα γεγονότα που αναμένονται μέσα στην ημέρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση! Το ενδιαφέρον των γύρων σου είναι πάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τους άλλους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση ή δράση, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή για πρωτοβουλία και νέα ξεκινήματα!

Ταύρος

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και στη φωνή της διαίσθησης σου. Καταλαβαίνεις απόλυτα τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και έτσι καταφέρνεις και «προλαβαίνεις» πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ή συνέπειες! Έτσι θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Δίδυμος

Σήμερα Σάββατο είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και η αντίδραση σου, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, ευφυείς και αξιοθαύμαστες! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και η νευρικότητα στην οδήγηση!

Ημερησίες προβλέψεις ζωδίων 4 Μαρτίου

Καρκίνος

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων!

Λέων

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για σήμερα Σάββατο πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τα λόγια σου. Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ώστε να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

Ζυγός

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Ζυγέ, θα το γλεντήσεις… επικοινωνιακά! Ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές οι αλλαγές που θα βιώσεις σήμερα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με την βοήθεια των φίλων σου όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε κατάσταση! Εσύ απλά να είσαι σε ετοιμότητα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως απόμακρος στους άλλους, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός σου! Θες δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και τους έχεις εμπιστοσύνη! Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

Τοξότης

Σήμερα Σάββατο , αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για περιπέτεια, για ελευθερία, για ψυχαγωγία και για έντονη κοινωνικότητα! Η τάση σου ωστόσο για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες, ιδίως όταν το παρακάνεις με τα αστεία ή τα νεύρα σου! Όπως και να’χει, εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει!

Ημερησίες προβλέψεις ζωδίων 4 Μαρτίου

Αιγόκερως

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Αιγόκερε, μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους! Θα μπορέσεις έτσι να πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις περισσότερα! Είσαι αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς και της διορατικότητας σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει άπειρες ευκαιρίες, ώστε να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν όπως επιθυμείς, αρμονικά, κοινωνικά, ευχάριστα και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Σάββατο αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Τέρμα πια το ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι ήξεραν μέχρι τώρα! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητα σου, την πρακτικότητα σου και την λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό προσπαθείς να εκπληρώσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...