Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τετράγωνο Ερμή με Ποσειδώνα (06/07): Τρομερά δύσκολη μέρα για πολλά ζώδια


Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

Ένα πολύ δυσάρεστο Τετράγωνο πραγματοποιείται την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, ανάμεσα στον Ερμή στο Ζώδιο των Διδύμων και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες θα είναι γεμάτες ψέματα, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις.

Οφείλουμε να επιστρατεύσουμε την καχυποψία και τις επιφυλάξεις μας σε ό,τι κι αν ακούσουμε, γιατί αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν απώλειες.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή επίσης, σε μετακινήσεις και συμφωνίες.

Είναι πολύ πιθανό, να βγουν στην επιφάνεια μυστικά, λάθη και προδοσίες.


ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια και δικές σου ιδέες, γιατί θα απογοητευτείς. Επιπλέον, προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέξεις όσο μπορείς στις μετακινήσεις σου. Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σου, να αποδειχθούν λανθασμένες.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές, ιδίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να προσκολληθείς λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου, γυρνώντας την πλάτη σε αντικειμενικά κριτήρια, γιατί μπορεί να γευτείς απογοητεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και γευτείς την πικρή γεύση της απογοήτευσης. Αρκετές φορές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προσπάθησε προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί πολύ πιθανόν να σε «προδώσει». Οφείλεις να ακολουθείς μόνο την λογική σου και να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, η όψη θα επαναφέρει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως μετά από ορισμένες αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, που θα σου δείξουν μία αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να αποδεχτείς.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου. Πιθανόν να έδωσες σε κάποιον φίλο, παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από εκείνους. Εσύ συνέχισε να προσπαθείς, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα κάποιων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εσένα, διότι σε αφορά άμεσα. Μάθε όσο είναι καιρός, να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και να κρατάς όσο μπορείς κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου. Φρόντισε να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να μην κάνεις λανθασμένες ενέργειες τώρα, που ενδεχομένως να χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Επίσης, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση ή να ταξιδέψεις τώρα, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, για να μην υπάρξουν αναποδιές. Θα χρειαστεί επιπλέον, αρκετή προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μην ξεχάσεις ούτε στιγμή, πως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα μεγάλα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι τυφλά και ότι θα πρέπει να βασίζεσαι, αποκλειστικά στις πράξεις των άλλων. Γενικά, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση, ιδίως όσον αφορά στον τρόπο που κρίνεις τους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι συγκροτημένος και υποψιασμένος, όπως είσαι πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις. Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα και σύγχυση στον τομέα των σχέσεων σου! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα.

ΙΧΘΥΣ
Φίλε Ιχθύ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με αμέριστη προσοχή, τι σου λένε οι συνομιλητές σου, ιδίως αν είναι συγγενικά πρόσωπα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...