Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Θα πάθετε σοκ: Οι μεγάλες και περίεργες προβλέψεις του Νοστράδαμου και τα σενάρια για το 2018!

Τι αναφέρει για τον Ντόναλντ Τραμπ και ποιες οι πιθανότητες μίας μάχης μεταξύ Ανατολής και Δύσης

Γεννήθηκε στη Γαλλία τον 16ο αιώνα. Πέθανε το 1566, αλλά το όνομά του εξακολουθεί να είναι «ζωντανό», προκαλώντας αίσθηση με τις προβλέψεις του, αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν συμβούν τα μεγαλύτερα τραγικά γεγονότα στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία. Ο Γάλλος αστροφυσικός Νοστράδαμος προέβλεψε τα μεγαλύτερα γεγονότα, αλλά οι προβλέψεις του δεν έχουν εξαντληθεί. Λίγα 24ωρα πριν πέσει το λυκόφως του 2017 και υποδεχθούμε το 2018, ο Νοστράδαμος γίνεται περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, καθώς δύο ακόμα «καταστροφικές» προβλέψεις του, δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί.

Πριν φτάσουμε στο «σήμερα», ας ρίξουμε μία ματιά στην «ταυτότητα αξιοπιστίας» του Νοστράδαμου. Ο Γάλλος αστροφυσικός, άγνωστο με ποια μέθοδο, προέβλεψε το θάνατο του βασιλιά Henry II, περιγράφοντας με δραματικό, όσο και ποιητικό τρόπο, κάθε λεπτομέρεια της άκρως σημαντικής για την εποχή εκείνη στιγμής.

Η πρόβλεψη ωστόσο, που συγκλόνισε την ανθρωπότητα και ιδιαίτερα εκείνους που μελέτησαν τις γραφές του, ήταν η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ και όσα ακολούθησαν με την επιβολή του ναζισμού και τη μεγάλη καταστροφή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τις εκατόμβες νεκρών.
Ο Νοστράδαμος όμως, προέβλεψε και την ανακάλυψη της ατομικής βόμβας, η οποία δοκιμάστηκε από τις ΗΠΑ στην Ιαπωνία, την ίδια περίοδο.

 

Πιο πρόσφατη πρόβλεψή του, ήταν το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Μία ενέργεια, που άλλαξε τον κόσμο και που εξακολουθεί να τον αλλάζει, ανοίγοντας τις πύλες σε ακόμη μεγαλύτερα δεινά, τα οποία φαίνεται να έχουν δρομολογηθεί.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο «σήμερα», οι αναλυτές των γραφών του Νοστράδαμου συνδέουν μία πρόβλεψή του με την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία της υπερδύναμης Αμερικής. «Ο μεγάλος ξεδιάντροπος, άγριος φωνακλάς, θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού, με την τολμηρότητα των ισχυρισμών του, η γέφυρα σπάει και η πόλη λιποθυμά από φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όμως για το 2018, έχει και άλλο… Την εξασθενημένη Δύση. Μετά από δύο ανόδους και δύο πτώσεις, η Ανατολή θα αποδυναμώσει τη Δύση. Ο αντίπαλός της μετά από πολλές μάχες και κυνήγι στη θάλασσα, θα αποτύχει την κατάλληλη στιγμή. Οι αναλυτές αποδίδουν στην πρόβλεψη την ένταση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ενώ από στο κάδρο εντάσσεται και η Κίνα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Καιρός: Προ των πυλών ο πολικός αεροχείμαρρος – «Βουτιά» της θερμοκρασίας με βροχές και...

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα (19/04) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οι προβλέψεις για την ελληνική οικονομία

Η επιβράδυνση της ανάπτυξης και του πληθωρισμού θα είναι, σύμφωνα με τις προβλέψεις των...

Προβλέψεις στην Ιστορία που έπεσαν έξω

Πράγματα που σήμερα είναι δεδομένα, κάποτε θεωρήθηκαν απλώς μια «κακή» ιδέα. Μπορεί κανείς να...

Βελτιωμένες οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση στην Ελλάδα

Ελαφρώς βελτιωμένες για φέτος είναι οι ενδιάμεσες θερινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ύφεση...

Δέκα προβλέψεις για το 2020 για τα βιβλία, τον Big Brother και τους αόρατους υπολογιστές

Η USA Today επιστράτευσε σε ρόλο «Πυθίας», επιστήμονες και μελλοντολόγους για να προβλέψουν τι...