Θεοδωράκης: Ψευδαίσθηση οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής

41
Θεοδωράκης στον Δανέλλη: Δεν έκανες έγκλημα αλλά λάθος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι παίρνει πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης συμφωνώντας με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά και καλώντας τον πρωθυπουργό να φέρει έναν άρθρο και να καταργήσει τις 13 παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη που κατήγγειλε ότι είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση».

Παράλληλα κατηγόρησε την κ Θάνου και τον κ Παπαγγελόπουλο ότι ενώνουν δύο συστήματα που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια σε μια ανίερη συμμαχία.

« Υπάρχει θέμα καθυστέρησης στην απονομή της δικαιοσύνης» τόνισε ο κ Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι στις 18 Μαρτίου ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αφέθηκε ελεύθερος.
«Ο κόσμος υποφέρει και πονά, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Υπάρχει χάος στο μεταναστευτικό, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Καθυστερεί η αξιολόγηση και το άλλοθι σας είναι ότι οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι» τόνισε ο κ Θεοδωράκης, ρωτώντας την κυβέρνηση πόσο καιρό θα επικαλείται αυτό το άλλοθι και πόσο καιρό ακόμη θα παίζει κρυφτούλι με τα προβλήματα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:  ΚΚΕ: Επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας

Η χειραγώγηση της δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας πως από ότι φαίνεται και για αυτή την κυβέρνηση αποτελεί προτεραιότητα.