Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση της 21χρονης που παρέσυρε ΙΧ – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes, η κατάσταση της υγείας της θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για τη ζωή της.

Οι προσπάθειες των γιατρών έχουν επικεντρωθεί στις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη μετά την παράσυρση και γι’ αυτό τον λόγο έχουν προχωρήσει ήδη σε μια χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Επιπλέον, η 21χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

“Η κοπέλα χρήζει διαρκούς παρακολούθησης, διότι το μέγιστο πρόβλημα φέρεται πως είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της υγείας της”, αναφέρουν μέλη του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Η νεαρή φοιτήτρια τις τελευταίες ώρες κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, ενώ στο πλάι της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της, οι φίλοι της, οι συμφοιτητές της και ολόκληρη η Ιατρική κοινότητα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράσυρση 21χρονης: “Ο οδηγός πήρε το αυτοκίνητο για δοκιμή, ήθελε να το αγοράσει” λέει ο ιδιοκτήτης του

Νωρίτερα, έγινε γνωστό για τον 30χρονο οδηγό του αυτοκινήτου παρέσυρε την κοπέλα ότι φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τον 44χρονο κάτοχο του οχήματος, με τον ίδιο να υποστηρίζει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ότι του έδωσε το αυτοκίνητο για δοκιμή.

Η οικογένεια εξακολουθεί να αναζητεί απαντήσεις για την παράσυρση της νεαρής κοπέλας, στην περιοχή της Καμάρας, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του σημείωσε ότι γνωρίζει τον οδηγό και ότι έβγαιναν συχνά μαζί.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται για τους λόγους που του έδωσε το αυτοκίνητο, στη μία και μισή το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος υποστήριξε ότι έδωσε τη Δευτέρα τα κλειδιά για δοκιμή στον 30χρονο οδηγό, καθώς είχαν προσυμφωνήσει ότι θα το αγοράσει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ο οδηγός που αναζητείται πήρε το αυτοκίνητο να το οδηγήσει για κάποιες μέρες και πριν το ατύχημα του είπε ότι θα το αγοράσει. Όπως είπε μάλιστα ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού για την επόμενη μέρα όπου θα του έδινε τα χρήματα ώστε να γίνει η μεταβίβαση. Ωστόσο, στο ραντεβού αυτό, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς στους ενδιάμεσους χρόνους προέκυψε το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κάτοχος δήλωσε επίσης στην κατάθεσή του ότι είχε αγοράσει το αμάξι πριν από δύο μήνες για τη σύντροφό του, η οποία όμως τελικά δεν το ήθελε και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το μετέφερε στον 30χρονο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσει εκείνος.

Γνωστός στις αρχές ο δράστης

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η Αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών και αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλία με τον Κικίλια 

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Πολιτική Προστασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της...
Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή o 63χρονος που βίαζε την 7χρονη ανιψιά του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 63χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε...

Θεσσαλονίκη – Βία ανηλίκων: Ένας στο νοσοκομείο, 4 συλλήψεις

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν το Σάββατο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Σε...

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο πρωθυπουργός

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι πήγε να την πνίξει

Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 49χρονη...