Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της 24χρονης που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό

Ομαδικό βιασμό από τρία άτομα καταγγέλλει μία 24χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, η 24χρονη έκανε την καταγγελία την Πρωτοχρονιά στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς να κατονομάζει τα άτομα καθώς δεν γνώριζε τα ονόματά τους. Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Αθανάσιο Ζιώγα, η νεαρή κοπέλα ήταν σε μία κατάσταση ζάλης.

Αναφορικά με το περιστατικό, ο ίδιος αποκαλύπτει πως η 24χρονη πήγαινε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όταν οι τρεις άνδρες την πλησίασαν και την παρέσυραν στο δωμάτιό τους. Ο λόγος που η 24χρονη έκλεισε δωμάτιο για να μείνει στο ξενοδοχείο ήταν γιατί ήταν αρκετά ζαλισμένη για να επιστρέψει στο σπίτι της, το οποίο είναι έξω από την Θεσσαλονίκη.

Το πρωί που ξύπνησε και διαπίστωσε σε τι κατάσταση βρίσκεται, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ο οποίος την συμβούλευσε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κάνει καταγγελία.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι Αρχές, ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον ενός ατόμου και η ανάκριση συνεχίζεται. Ο κ. Ζιώγας διευκρίνισε ότι ο άνθρωπος στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δεν είναι αυτός που έκανε την ανάρτηση στο Instagram και για την οποία στην πορεία ισχυρίστηκε πως δεν έκανε ο ίδιος αλλά ένα άτομο που είχε πάρει το κινητό του.

Τι αναφέρει η 24χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε και η 24χρονη που έκανε την καταγγελία. “Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφασή μου να προχωρήσω νομικά και δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πιστεύουν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό,τι έπαθα” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως η 24χρονη έχει χάσει και τους δυο γονείς της, τονίζοντας ότι είναι ευάλωτη ψυχολογικά.
Στην

Συγκλονίζει η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι

“Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω” επέμεινε η 24χρονη, μιλώντας στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Φανερά σοκαρισμένη, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Φίλους και γνωστοί στέκονται στο πλευρό της και της δίνουν κουράγιο ενώ προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης.

“Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας” είπε στο thesstoday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας. “Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του”.

Κατήγγειλε τρία άτομα

Η μαρτυρία της 24χρονης για τα όσα δραματικά βίωσε συγκλονίζει. Όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν “κάτι” στο ποτό της. Τα όσα συνέβησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά- σιγά στη μνήμη της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει, καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει 3 Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Μόνο το πρωί, όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα “περίεργα” αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποίησε τι συνέβη οπότε επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο. “Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;” ήταν οι πρώτες φράσεις που του είπε. Τότε εκείνος της πρότεινε: “Φύγε γρήγορα και έλα εδώ”. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που, όπως αποκάλυψε το Thesstoday.gr, με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όλα όσα έγιναν.

Παρά τη σύγχυση και το στρες, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία. Πράγματι η 24χρονη πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους . Πρόκειται για τους τρεις Αθηναίους, οι οποίοι την “υποδέχθηκαν” στον διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι προτίθενται να τη βοηθήσουν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να λαμβάνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη για απόπειρα βιασμού εις βάρος 53χρονης

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια και σύμφωνα με την...

Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς, 15 Μαρτίου 1943: Τα τρένα του θανάτου

Στις 15 Μαρτίου 1943 έφυγε το πρώτο τρένο με μελλοθάνατους Εβραίους από τον παλιό...

Δίκη σκηνοθέτη για βιασμό: “Με βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του”, κατέθεσε η καταγγέλλουσα

Τις στιγμές βιασμού που φέρεται να βίωσε από τον πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς...

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη που ζούσε με 94 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής

Αθώα έκρινε το δικαστήριο την 52χρονη που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα, στη...