Θεσσαλονίκη: «Ποδήλατο για τον Διαβήτη»

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών

11
Θεσσαλονίκη: «Ποδήλατο για τον Διαβήτη»

Η ποδηλατοδρομία που έχει ως μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, στις 13:00 και θα ακολουθήσει την διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών, ενώ η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί τους ποδηλατικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τον Διαβήτη και να διοργανώσουν την ίδια μέρα μία διαδρομή για τους δικούς τους ανθρώπους με την συμμετοχή ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Πριν την ποδηλατοδρομία θα γίνει στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (11:00 – 13:00) ενημερωτική ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη», στη διάρκεια της οποίας ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και θα  εξηγήσουν πώς ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στην  επίτευξη των στόχων τους.

Διαβάστε επίσης:  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Έτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα

Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του 31ου Πανελληνίου Ετησίου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη το οποίο είναι σε εξέλιξη στην Θεσσαλονίκη.