Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

«Θησαυρός» Όλα τα χρήματα πέφτουν πάνω σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλά αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα, που είναι αναμενόμενο πως μετά από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούριες γνωριμίες. Όμως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, όμως, δε θα πρέπει να καταναλώνεστε σε όσες διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο και για να βρεθείτε με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας.
Θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αναπτύσσεται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα, λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας, ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Όλη η βδομάδα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανές θα απομακρυνθούν και δε θα έχουν άδικο. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα σας είναι ευχάριστα και τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε για κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες και πολλά πρέπει. Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ούτε για να επιφέρετε ρήξη στις σχέσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει για να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δε θα σας είναι ευχάριστα. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δε φτάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως, δε θα πρέπει για κανένα λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, για να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, όμως, κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, για να μην φέρετε ρήξη στη σχέση σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σας σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας, σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνο. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα.

ΙΧΘΥΣ: Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...