Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Θολό τοπίο για Ταύρους, Καρκίνους, Ζυγούς και… Ημέρα εντάσεων, νεύρων, θυμού, σύγχυσης και ανυπομονησίας

Nα προειδοποιεί για καταστάσεις γύρω μας που θα μας κάνουν να χάνουμε την ενέργειά μας, ενώ πρέπει να αποφύγουμε τις αυταπάτες με κάθε τρόπο, κρούοντας καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια όπως τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς κ.α.

Μπροστά μας απλώνεται μια από τις πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σχηματίζονται 4 κύριες όψεις πλανητών εκτός των όψεων που σχηματίζει η Σελήνη από τον Αιγόκερω. Σήμερα λοιπόν έχουμε το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, και τις δυο συνόδους του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις συνήθως δημιουργούν εντάσεις.

Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές οι όψεις αυτές δεν αναφέρονται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας μας και μας πετούν εκτός προγράμματος.

Σαφώς δεν είναι μια μέρα που στις σχέσεις μας πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό που έχουμε για άλλα πράγματα. Ευτυχώς η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση! Βάζεις στόχους και κοιτάζεις ψηλά, το πώς θα καταφέρεις να ανελιχθείς. Με την σύνοδο Ήλιου, Ερμή, Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ , χρειάζεται να είσαι προσεχτικός, στο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου και να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου μυστικά! Επιπλέον, σήμερα κορυφώνεται και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που διεγείρει ακόμα περισσότερο το πάθος και την ίντριγκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω αυξάνεται η αισιοδοξία σου, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις, επαφές, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, να ασχοληθείς με φιλοσοφικά ζητήματα, είτε και να πάρεις την απόφαση να πάρεις μέρος σε ένα σεμινάριο. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σε προτρέπει να πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να βρεθείς με φίλους αλλά θα πρέπει να προσέξεις ποιοι άνθρωποι μπορούν να σταθούν άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Τέλος, το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εντείνει το ερωτικό παρασκήνιο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει να είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής και με άγχος για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους και τις οφειλές σου! Η ψυχολογία σου είναι αρκετά ανήσυχη, ενώ η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και του Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη κατάσταση, αναφορικά με την πορεία των επαγγελματικών σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, σε κάνει να είσαι αρκετά «αχόρταγος» στα θέλω σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ είσαι περισσότερο στραμμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Εκδηλώνονται κάποιες ίντριγκες ή και κάποια παρασκήνια που σε βυθίζουν σε αμφιβολίες και σε φόβους σχετικά με την πορεία μίας σχέσης επαγγελματικής ή και αισθηματικής! Το θετικό νέο της ημέρας είναι, ότι η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθά να μην χάνεις την πίστη του, ενώ υπάρχουν και κάποια ευχάριστα μηνύματα που τονώνουν το αίσθημα της ελπίδας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αφού με την Σελήνη από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι πολύ ισχυρό μέσα σου το αίσθημα της ευθύνης. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς δημιουργεί ένα θολό τοπίο σε ότι συνδέεται με τα οικονομικά και τις οφειλές σου, ενώ και η ψυχολογία σου είναι ευάλωτη, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη είναι φανερό ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα πάθη σου και είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου! Με την Σελήνη από τον Αιγόκερω έχεις την επιθυμία να περάσεις όμορφες στιγμές στον έρωτα, με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα ωραιοποιείς και εξιδανικεύεις καταστάσεις σε μία σχέση και είσαι αρκετά πιο ευάλωτος να πιστέψεις σε κάτι που δεν είναι αληθινό, ενώ με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εκδηλώνονται ζήλειες και καταπιεστικές συμπεριφορές στα ερωτικά! Η αυτοσυγκράτηση κρίνεται σήμερα απαραίτητη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια και στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα προκαλεί διαφωνίες ανάμεσα σε σένα, το σύντροφο ή και την οικογένεια, είτε για ζητήματα οικονομικά, είτε για άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος. Με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, δεν έχεις πολλή ενέργεια και διάθεση για να ασχοληθείς με επιμέλεια σε βασικές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είσαι σε ετοιμότητα για επικοινωνίες, συμφωνίες και συναντήσεις! Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, τονώνει την φαντασία σου, την δημιουργικότητά σου, ενώ είσαι και ιδιαίτερα ρομαντικός και θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, πιέζεσαι αρκετά στα επαγγελματικά , γιατί πρέπει να επιβληθείς των καταστάσεων και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις που πραγματικά σε αγχώνουν. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητά σου και κυριαρχεί η αστάθεια, το μπέρδεμα, η σύγχυση και η αναβλητικότητα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα καλό είναι να μην πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο για ζητήματα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και εσύ ασχολείσαι με τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις και προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά πράγματα που θέλεις να κάνεις στην πορεία! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα πιέζεσαι για ζητήματα οικογενειακά, είτε πρέπει να ξοδέψεις κάποια χρήματα για το σπίτι και αυτό σε πιέζει! Λόγω Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανό σήμερα να προκύψει μία ηλεκτρολογική βλάβη που να χρειαστεί να την επιλύσεις. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και μην είσαι αφηρημένος στις κινήσεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είσαι κλειστός στον εαυτό σου γιατί σε απασχολούν πολύ ζητήματα άλυτα του παρελθόντος που αφορούν τα οικονομικά σου! Άλλωστε, η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αστάθεια και αναβλητικότητα στον οικονομικό σου τομέα και αυτό σε μπερδεύει πολύ! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα υπάρχουν κάποια δυσάρεστα νέα για οικονομικά ή αισθηματικά, που σε ζορίζουν αρκετά!

ΙΧΘΥΣ

Για σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που συνδέονται με τους στόχους, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες σου, ενώ η μέρα σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα κοινωνική! Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ευφάνταστος, αλλά και ευάλωτος σε λάθη, ψέματα, μπερδέματα και εξιδανικεύσεις. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου φρόντισε να αποφύγεις αυτή την ημέρα σημαντικές αποφάσεις. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα καλό θα ήταν να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...