Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021
32 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 Ιουνίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1986.... "Ο Θεός έβαλε το χέρι του" δηλώνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα αμέσως μετά τον αγώνα Αργεντινή - Αγγλία στο στάδιο Αζτέκα του Μεξικού...

«Θύελλα παρασέρνει σε μεγάλη δοκιμασία αυτά τα 5 ζώδια» (28/9-10/4)

Κριός

Έντονες και ενδιαφέρουσες θα είναι οι μέρες που ακολουθούν για τους περισσότερους από εσάς. Θίγονται θέματα στενού περιβάλλοντος, ευνοούνται αρκετά ερωτικές επιδιώξεις, προσοχή απαιτεί η διαχείριση των χρημάτων, έκτακτη εύνοια σε θέματα επαγγελματικά για αρκετούς από εσάς. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ίσως με περισσότερη ένταση αλλά και καλύτερα αποτελέσματα. Αξιολογήστε σωστά την σπουδαιότητα των προβλημάτων σας και καταπιαστείτε με την δέουσα σειρά προτεραιότητας. Η Πανσέληνος της πρώτης Οκτωβρίου στο ζώδιό σας είναι ένας καλός οιωνός ο οποίος αυξάνει τη δυναμική σας και σας βοηθά να διατηρήσετε την καλή σας εικόνα σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Ο Άρης σας κάνει αποτελεσματικούς αλλά και νευρικούς. Ερωτικούς αλλά και πεισματάρηδες. Ωστόσο η εβδομάδα εξελίσσει μια ενδιαφέρουσα κίνηση και σας δίνει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες και συζητήσεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκετε μια ευκαιρία που θα επηρεάσει το μέλλον σας. ένα οικογενειακό πρόβλημα κοντεύει να επιλυθεί και ένα αισθηματικό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και υπερένταση. Οι νεότεροι θα έχετε την ευκαιρία μιας συναρπαστικής περιπέτειας που βέβαια δεν πρέπει να την υπολογίσετε μακροπρόθεσμης λειτουργίας. Ίσως οι μικρές αλλαγές να είναι το αντίδοτο σε κάποιες πρόσφατες ταλαιπωρίες σας, καθώς ανανεώνουν το ενδιαφέρον και την ποιότητα της καθημερινότητάς σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα. Οι μέρες αυτές ενδεχομένως να ενισχύσουν την ηθική και την αισθηματική σας κατάσταση αλλά θα δοκιμάσουν για λίγο ακόμα τα νεύρα σας μέσα από καθυστερήσεις ή αναβολές, τόσο υποθέσεων όσο και συναντήσεων που σας αφορούν. Το στενό περιβάλλον θα σας απασχολήσει υπάρχουν μικρές διέξοδοι αλλά ακόμα ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για τις μεγάλες σας προσδοκίες. Οικονομικά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέα ανοίγματα και γενικά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με υπογραφές. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στον Κριό χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των άλλων, την οικονομική αυτάρκεια αλλά κυρίως, της αυταρέσκειάς σας. Μην ξεχνάτε ότι η εποχή είναι ρευστή και αρκετά μεταβλητή.

Καρκίνος

Βάλτε τα δυνατά σας και βασιστείτε στις δικές σας ικανότητες και ταλέντα. Ακολουθήστε το ρυθμό των εξελίξεων και μην αντιστέκεστε, στην ταχύτητα και στην εναλλαγή των περιστάσεων. Οι οικονομικές σας δυσκολίες οδεύουν προς το τέλος τους και γρήγορα αναμένεται η πρώτη ανάσα μιας ανακούφισης. ΄Εχετε πίστη και ειλικρίνεια όταν κληθείτε να διευθετήσετε προσωπικά θέματα και να είστε προσεκτικοί όσοι έχετε ευθύνες. Στα επαγγελματικά σας να είστε συνεπείς στην διεκπεραίωση τους. Αιφνίδιες ευκαιρίες και προσφορές θα αποτελέσουν πηγή αισιοδοξίας και καλύτερης διάθεσης. Στα ερωτικά σας σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, ακόμα και αν δεν έχετε σοβαρό λόγο να αισιοδοξείτε. Το απρόοπτο θα καλύψει τα κενά από τα οποία υποφέρει η συναισθηματική σας ζωή.

Λέων

Ο Άρης σας κάνει πιο απαιτητικούς τώρα, αναγκαστικά πρακτικούς και αρκετά καταπιεσμένους από την εργασία σας. Το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπετε ότι έχετε ξεκινήσει σας αναγνωρίζεται και σας χαρίζει συμμάχους και συμπαραστάτες. Εξετάστε όμως το ενδεχόμενο να αφήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας σε εκκρεμότητα και να επανέλθετε σε αυτές αργότερα, όταν τα δεδομένα θα είναι πιο ευνοϊκά. Η Αφροδίτη επουλώνει πληγές του παρελθόντος και πληθαίνει τις χαρούμενες στιγμές. Ελέγχετε τον ενθουσιασμό στην οικονομική σας διαχείριση και γίνετε προνοητικοί σε κάθε πρωτοβουλία. Ερωτικά θα υπάρχουν καλές στιγμές, θα υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Διαχειριστείτε και τις δύο περιπτώσεις ωφέλιμα και εποικοδομητικά.

Παρθένος

Αμβλύνονται για λίγο κάποιες δυσκολίες του περασμένου διαστήματος και σας δίνεται η ευκαιρία να υπερασπιστείτε τα σχέδια σας. πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για προσωπικά σας θέματα ή να θέσετε τις βάσεις για επαγγελματικές εξελίξεις, ακόμα και σε επίπεδο επιμόρφωσης ή μεταπτυχιακών σπουδών. Προσωπικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα αποτελέσουν την βασική αιτία του άγχους σας. Ευτυχώς όμως δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές και οι πιστοί φίλοι που θα σας βοηθήσουν να τα ανταπεξέρθετε. Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα αλλά ρευστή. Μην χάνετε τον όποιο ενθουσιασμό σας και προσπαθήστε να τον μεταδώσετε με όποιο τρόπο θεωρείτε εσείς κατάλληλο και στον άνθρωπο που τον έχει ενεργοποιήσει.

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιό σας και ο Άρης ανάδρομος απέναντί σας κάνουν το διάστημα αυτό αγχώδες για τους περισσότερους από εσάς. Πολλές προοπτικές υπάρχουν, αλλά είναι σε επίπεδο θεωρητικό, ενώ οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες θα αποδείξουν πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εσάς. Δεν λείπουν ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων σε όσους διαθέτετε την αντίστοιχη δύναμη. Στα αισθηματικά σας παραμένετε ακόμα μπερδεμένοι. Ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει αλλά δεν αποφασίζετε να κάνετε τους άλλους να το πιστέψουν. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές προσκλήσεις και οι ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Επωφεληθείτε και κερδίστε δυνάμεις για εκεί που τις χρειάζεστε!

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να ξεκουραστείτε αν δεν θέλετε το χειμώνα να είστε εντελώς έξαλλοι. Συνειδητοποιήστε την πραγματικότητα στα ερωτικά σας, υπερασπίστε αυτά που θέλετε και ελιχθείτε για τα δικά σας συμφέροντα. Κάτι που πρέπει να αποφύγετε είναι η απομόνωση και κάτι που πρέπει να επιδιώξετε είναι οι συναναστροφές και οι ωφέλιμες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Σας υπενθυμίζω ότι πολλά απρόοπτα έρχονται που θα σας κάνουν να εκπλαγείτε για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην είστε απρόσεκτοι στην διαχείριση των χρημάτων σας και μην κάνετε απερισκεψίες παρακινούμενοι από ένα σας καπρίτσιο. Θυμηθείτε ότι η καλύτερη εκτόνωση για ένα Σκορπιό είναι οι άνθρωποι που τον καταλαβαίνουν.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Άρης σας διατηρεί εξαρτημένους από την εργασία, η οποία συχνά είναι περισσότερη και λίγο άχαρη. Γι αυτό και οι εξελίξεις εκεί δεν μπορούν να είναι ενθουσιώδεις. Η Αφροδίτη βοηθά λίγο προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό σας όταν τα γεγονότα σας απογοητεύουν ή σας κουράζουν. Το πιο σωστό τουλάχιστον για τούτο το διάστημα είναι να ισορροπήσετε το πρόγραμμα των υποχρεώσεων και να λειτουργήσετε με οργανωμένο ωράριο προκειμένου να είστε πιο αποδοτικοί. Η Πανσέληνος στον Κριό βοηθά τα αισθηματικά σας να πηγαίνουν καλά, τουλάχιστον στην εξωτερική τους μορφή. Μέσα όμως βαθιά δεν νιώθετε ακόμα ευχαριστημένοι.

Αιγόκερως

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με ενδιαφέρον αλλά με ανακυκλούμενες θύελλες εντάσεων, με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων. Μια ερωτική σχέση παίρνει μια καλύτερη πορεία, ίσως πρόσκαιρα αλλά ικανοποιητικά για πολλούς από εσάς που έχετε ανάγκη μιας ανανέωσης και μιας συναισθηματικής επιβεβαίωσης. Αρκετοί κάνετε μια νέα γνωριμία και άλλοι υποστηρίζεστε από έναν άνθρωπο στην υλοποίηση μιας προσδοκίας σας. Δεν θα λείψουν οι οικογενειακές σκοτούρες και το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τα πράγματα με την σειρά στον τομέα αυτό. Στο μεταξύ μια επαγγελματική τακτοποίηση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αισθηματικά έχετε πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να βελτιώσετε τις σχέσεις αλλά και να βρείτε και καινούργιους ανθρώπους μέσα στους οποίους θα βρίσκετε αυτός που θα σας μείνει.

Υδροχόος

Θα σας απασχολήσουν προσωπικά και εργασιακά θέματα. Ο Οκτώβριος ξεκινά με Πανσέληνο στον Κριό, γεγονός που φέρνει απρόοπτα και κοινωνικές αναμοχλεύσεις. Υπάρχουν λύσεις και για τα δυο αρκεί να ελιχθείτε για να τις βρείτε. Η Αφροδίτη ενισχύει αρκετά την ερωτική προσφορά κάποιου προς εσάς. Όσοι βρείτε μια αξιόλογη προσφορά για ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία διαπραγματευτείτε την αποφεύγοντας να θυσιάσετε την ανάγκη σας για διακοπές. Οικονομικά πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση, κοινωνικά μάθετε να λέτε και μερικά «όχι» στα αιτήματα των άλλων.

Ιχθείς

Αρχίζουν όλα να βελτιώνονται χωρίς όμως να πάψουν να φυτρώνουν και μερικά καινούργια προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύονται μόλις φανερώνονται. Θα διευκολυνθείτε σε μετακινήσεις και αλλαγές, όπως σε συζητήσεις και συμφωνίες. Στο μεταξύ αποφύγετε αντιθέσεις που θα σας τεντώσουν ακόμα περισσότερο τα νεύρα και προσπαθήστε να φαίνεστε λίγο βαρήκοοι όταν οι άλλοι επιμένουν. Επειδή και τα ερωτικά σας με την ένταση με την οποία σας απασχολούν, δεν βρίσκονται στο στάδιο της άνθησης τους, τι θα λέγατε για ευχάριστες δραστηριότητες στο περιβάλλον σας, ή ακόμα μακρύτερα σε κοντινές αποδράσεις τις επόμενες μέρες; Σκεφτείτε τις δυνατότητές σας και αποφύγετε να επαναλαμβάνετε ή να εντείνετε τις δυσκολίες, που στο κάτω – κάτω τις προκαλείτε με τη στάση σας ορισμένες φορές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Survivor spoiler 22/06: Αυτός κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να μάχονται για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο ριάλιτι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα, φίλε Κριέ! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και ενισχύεις τα...

Το “Big Brother” φεύγει, ο Ατζούν έρχεται

Επανεξετάζεται πλήρως το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν. Παρότι αρχικά θεωρήθηκε βέβαιο ότι το «Big Brother» προορίζεται για πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου...

Survivor spoiler 21/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Πιθανότατα η τελευταία κανονική εβδομάδα του Survivor 4 με τους τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει να μάχονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Ποιος...

Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Ποιοι...

Μέσα στην περίεργη αυτή περίοδο, η οποία είναι γεμάτη αλλαγές, ανατροπές και αρκετές εκπλήξεις, πραγματοποιείται μια ελπιδοφόρα πανσέληνος στις 24 Ιουνίου 2021. Η νύχτα...

Σάκκαρη: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή – Πόσο καιρό είναι μαζί με...

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή "Tik Talk” ήταν το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε ανοιχτά για...

Ποια ζώδια κάνουν όσα υπόσχονται

Το να υπόσχεσαι κάτι στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο, καθώς πρόκειται απλά για λόγια. Το δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη και λίγα...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα,...

Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Ποιοι ευνοούνται και που

Μέσα στην περίεργη αυτή περίοδο, η οποία είναι γεμάτη αλλαγές, ανατροπές και αρκετές εκπλήξεις,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή