Τι είπε ο Άκης Σακελλαρίου για το πρόβλημα υγείας του

16
Τι είπε ο Άκης Σακελλαρίου για το πρόβλημα υγείας του

Το φετινό καλοκαίρι ήταν σοκαριστικό για εκείνον. Αλλά ταυτόχρονα και αρκετά διδακτικό. Και για εμάς επίσης.

Γιατί η νόσος των λεγεωνάριων είναι κάτι που ελάχιστα το γνωρίζαμε πριν. Μετά τα τόσα κρούσματα, μετά το θάνατό του Μάνου Αντώναρου και μετά τη δική του περιπέτεια, ο Άκης Σακελλαρίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες ήταν ακόμα στο νοσοκομείο και ανάρρωνε. Ο ίδιος λέει ότι αν περνούσε λίγες ώρες ακόμα χωρίς να πάει στο γιατρό να τον δει, τότε μπορεί και να μην ζούσε σήμερα.

Στην επιστροφή του στο θίασο του Mamma Mia, ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και επέστησε την προσοχή σε όλους μας, τονίζοντας διαρκώς τον τρόπο που λειτουργεί το βακτήριο. Η επάνοδός του στο σανίδι έγινε πρόωρα και με δική του επιθυμία, ενώ έκανε κι έναν μικρό αστεϊσμό με την αντοχή του.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου;

«Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, θέλω να μιλάω για αυτό. Είναι ένα πολύ ύπουλο μικρόβιο. Είναι ένα βακτήριο που «χτυπά» και δεν το καταλαβαίνεις. Καλό είναι, μετά τη δική μου προσωπική εμπειρία, να πηγαίνει ο κόσμος σχετικά νωρίς να κάνει μια εξέταση στο γιατρό, όταν βλέπει ότι δεν περνά ένας πυρετός με μια αντιβίωση. Είχα έναν πυρετό, ένα ρίγος, το οποίο σιγά σιγά προχωρούσε. Σας λέω είναι πολύ ύπουλο το βακτήριο.

Προχωρούσε σιγά σιγά, εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και αν το άφηνα άλλη μισή μέρα θα είχε πλέον χτυπήσει πολύ ζωτικό όργανο του σώματος μου. Ήμουν παραπάνω από 10 μέρες στην εντατική. Ενώ ίσως θα έπρεπε να καθίσω λίγο παραπάνω να ξεκουραστώ, ήταν ψυχική επιθυμία να παίξω, θεώρησα ότι είναι ένα παραπάνω βηματάκι να βοηθηθώ ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ήδη βλέπετε ότι ανέβηκα τις σκάλες και έχω λαχανιάσει.»