Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου;

22

 

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Η φιλοδοξία είναι αυτή που σήμερα σας σπρώχνει στην περιπέτεια..ωστόσο φροντίστε τα δύσκολα το πρωί,τακτοποιήστε πρακτικά ζητήματα κι ανάγκες που δεν σηκώνουν αναβολή και μετά σπαταλήστε την ενέργειά σας όπου θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές είναι οι προκλήσεις της ημέρας αυτής Ταυράκια μου,πολλές και οι ευκαιρίες.Η σελήνη παραμένει στα οικονομικά θέματα,προσφέροντας κίνητρα στις σχέσεις σας και βάση αυτών να βάλετε νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικρατεί μια ασάφεια στον εργασιακό χώρο και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Λίγο η πολυαστρία εκεί,λίγο τα οικονομικά που σας ενώνουν και γίνονται προτεραιότητα,όλα.. ακομα κι οι φιλικές σχέσεις,απαιτούν λύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ανάγκη απο ξεκούραση και καλή παρέα σήμερα,ο κυβερνήτης σας απ΄την καθημερινότητά σας σας κουράζει..μια συνάντηση με φίλους ή αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα ηταν αρκετή να σας ρίξει..τωρα να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Περίεργη μέρα η σημερινή,ο Ήλιος πέρασε στον Σκορπιό και κόντρα με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτα στο σπίτι και την καριέρα.Μικροπροβλήματα θα υπάρξουν στην επικοινωνία με την οικογένεια που θα φέρουν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα κάποιος συνεργάτης φαίνεται να σας βγάζει έξω απο τα όριά σας προκαλώντας σας επιδεικτικά.Ο κυβερνήτης σας στην προσπάθεια του να σας ισορροπήσει παρασύρει κι ο Ουρανός στα οικονομικά,σας χρεώνει..

ΖΥΓΟΣ-

Μαλλον θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να υπάρξει ηρεμία στο σπίτι και τη δουλειά,οι συμπεριφορές είναι αψυχολόγητες.Μόνο συζήτηση και συνεργασία θα φέρουν αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:  Braless in See...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταρχήν χρονια σας πολλά Σκορπιοί μου απο σήμερα ξεκινά η γενέθλεια περίοδός σας.Καλη μέρα η σημερινή,με μικρές καθυστερήσεις κι αναθεωρήσεις,όμως λόγο της αντίθεσης Ηλιου-Ουρανού και κάποιων αλλοπρόσαλλων καταστάσεων.Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδωνα ωστόσο,ευλογεί τα προσωπικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗ

Αποφασισμένοι να διατηρήσετε την ηρεμία σας αλλά και την τσέπη σας είσαστε σήμερα,κάτω απο μια περίεργη και ευκολη γενικά ημέρα..η σελήνη είναι στο ζώδιό σας κι απαλύνει τις όποιες σας ανησυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό σε καλή σχέση με τον κυβερνήτη σας μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλό.Παρ΄όλα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολη οψη της Αφροδίτης με τον φιλοξενούμενό σας όλα για σας μοιάζουν μπερδεμένα..βλέπετε,είναι κι η Σελήνη είναι στα χωρικά ύδατα του Κρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα κρύβει παγίδες φίλοι μου παρ΄οτι εσείς δεν το καταλαβαίνετε.Ο κυβερνήτης σας είναι σε αντίθεση με τον Δία και τον Ηλιο περιορίζοντας την δημιουργικότητα στις επαγγελματικές σχέσεις και σείς…δοσμένοι στις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου ο Ήλιος προκαλεί,τα οικονομικά σας φοβάμαι πως κινδυνεύουν και σείς στη δύνη της Αφροδίτης..αγρόν αγοράζετε! Οι εξελίξεις εκεί έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα και σας αναστατώνουν.