Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
25.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 08 Οκτωβρίου;

Που λέτε η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό, είναι ένα ζόρικο αστρολογικό γεγονός, για όλα τα ζώδια!

Εντάξει οι πρωταγωνιστές είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ζουν τις στιγμές στο απόλυτο, αλλά και οι λοιποί δε μένετε αμέτοχοι σε αυτή την ερωτική παράνοια! Αμέτρητες οι επιθυμίες, οι νοσταλγίες επίσης, το παρελθόν άμα σιγοκαίει επιστρέφει, εμφανίζεται μαγικά και τι να λέμε τώρα! Άντε να διαχειριστούμε, τα αδιαχείριστα! Χαχα..

Σκοτεινές οι μέρες του Οκτώβρη, θα βασανιστούμε στο βωμό του έρωτα και της αγάπης, θα τα μπλέξουμε λίγο τα πράγματα, ίσως να φανούν αλήθειες που πληγώνουν, ίσως όμως που γιατρεύουν τις ψυχές! Θα δείξει σωστά;;;

Κριός
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τα ερωτικά σας τα ζητήματα και τα οικονομικά! Σας στριμώχνει ένα πράγμα, σας ζορίζει, γιατί χρειάζονται ξεκάθαρες λύσεις και άμεσες, εκκρεμότητες τέλος! Αρκετά ζευγάρια λοιπόν, τις μέρες αυτές θα έχουν εντάσεις, για το χρήμα, για τη κάκιστη διαχείριση και τους λογαριασμούς που τρέχουν και πρέπει να πληρωθούν! Γκρίνια, στη γκρίνια, θα γίνει το δικό σας, δίχως να είναι εύκολο όμως! Στις 11/10 ξεφεύγετε εντελώς, γίνεστε σκληροί, πικρόχολοι και βάναυσοι, οι σχέσεις σας στα κόκκινα και λίγα λέω! Ο Άρης και η Αφροδίτη σε κόντρα, σώμα με σώμα! Μήπως να πάρετε τα βουνά;;; Το νου σας λοιπόν! Μέρες άκρως ερωτικές, από τις 15/10 – 17/10! Ο Ερμής σας φέρνει μια έκπληξη! Μια ύπαρξη από το παρελθόν σας αναστατώνει πολύ! Από τις 24/10 και μετά βελτιώνεται η διάθεσή σας, βρίσκετε το καλό σας εαυτό και το ρίχνετε στο shopping therapy, έτσι επειδή τα καταφέρατε!

Ταύρος
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει την ερωτική σας τη ζωή, σε σημείο που θα σας μείνουν αξέχαστες οι μέρες του Οκτώβρη! Οι δεσμευμένοι της παρέας, παθαίνετε κάτι πολύ παράξενο, ξαφνικά κάνετε πίσω, αλλάζετε γνώμη, δεν είστε και τόσο σίγουροι για τη πορεία της σχέσης σας! Κυρίως τα Ταυράκια του Απρίλη ζείτε τόσο έντονες καταστάσεις! Πάντως σε γενικές γραμμές μια απότομη ψύχρα πέφτει στο σύμπαν σας και προκαλείτε καταστάσεις τρελές και αλλοπαρμένες από το πουθενά! Εκρηκτική η μέρα στις 11/10, τα παράπονα πέφτουν βροχή, ακόμα και η φωνή σας μπορεί να αλλάξει ντεσιμπέλ! Ο Ερμής στις 15/10 φέρνει ένα σημάδι πολύ μαγικό! Από τις 26/10 και μετά όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν και να αναστατωθείτε πολύ, πολύ! Το απρόβλεπτο εξ αιτίας του Ουρανού καλά κρατεί!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει την επαγγελματική σας τη ζωή και τη καθημερινότητά σας! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με μια δουλειά που γνωρίζετε καλά, που αφορά το παρελθόν σας, που σημαίνει πως όποιοι έχετε σχέση, να προσμένετε μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα! Εννοείται πως σε κάθε σας βήμα, χρειάζεται να υπάρχει κάποιος δίπλα σας, ο οποίος όμως θα έχει τη δύναμη και τα φόντα για να σας στηρίζει επαγγελματικά! Ότι δίνετε παίρνετε τις μέρες αυτές, για αυτό φροντίστε να κρατάτε χαμηλό προφίλ, να είστε συνεργάσιμοι και λιγομίλητοι of course.. δύσκολο πολύ! Ξεσπάτε παράλογα στις 11/10, σας πιάνουν πείσματα και εγωισμοί, κάνετε μεγάλο χαμό! Από τις 27/10 και μετά μπαίνει το νερό στο αυλάκι, αλλά στις 31/10 ή θα γίνει your way ή, δεν υπάρχει ή..!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει την ερωτική σας τη ζωή σε σημείο πολύ φοβερό και τρομερό! Μη φαντάζεστε πρίγκιπες και λευκά άλογα, γιατί το σύμπαν έχει άλλο σκοπό! Αρκετοί νιώθετε δυσαρεστημένοι, είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι! Και εκεί που ήταν όλα μέλι, γάλα, εκεί η κακιά η μάγισσα, σας ακουμπάει με το ραβδί της και μεταμορφώνεστε σε πολύ κακά παιδιά! Ανήκετε στις περιπτώσεις που εσείς θα επιστρέψετε στο παρελθόν, θα το αποζητήσετε, θα φροντίσετε με κάθε τρόπο να γίνει η επαφή! Να θυμίσω πως το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά, αλλά ποιος ακούει;;; Φαντάζεστε έρωτες και νύχτες ατελείωτες, ακόμα και με το ανεκπλήρωτο! Στις 11/10 ο Άρης σας κάνει πολύ ζαβολιάρηδες! Από τις 26/10 και μετά θα καταφέρετε πολλές συναντήσεις και κουβεντούλες στο τηλέφωνο, αλλά στο τέλος κανείς δε θα μπορέσει να σας καλύψει το κενό..!

Λέων
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει την οικογενειακή σας τη ζωή! Μια αναστάτωση σας τη φέρνει αυτή είναι η αλήθεια και εννοείται πως τίποτα δε θα μπορέσετε να κρύψετε κάτω από το χαλί! Όλα στην επιφάνεια και απαιτούν τις λύσεις τους! Καιρός λοιπόν να αντιμετωπίσετε την αλήθεια! Αν σας οφείλουν χρήματα και σας τα δώσουν, τότε όλα μια χαρά! Αν όμως πάνε να σας ξεγελάσουν για ακόμα μια φορά, τότε σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και γίνεστε πολύ σκληροί με όλους! Αρκετοί απομακρύνεστε, εξαφανίζεστε, δεν ανταλλάσετε ούτε καλημέρα! Εννοείται πως όλο αυτό επηρεάζει και την ερωτική σας τη ζωή, που πόσο πια;;; Στις 11/10 γίνεστε ασυγκράτητοι, πικρόχολοι, εκδηλωτικοί, σας βλέπω να κοιμάστε στο καναπέ στη καλύτερη των περιπτώσεων! Από τις 24/10 μέχρι και τις 31/10, το παρελθόν σας βασανίζει, βιώνετε καταστάσεις ολίγον δυσάρεστες ξανά από την αρχή, προσπαθούν να σας συνετίσουν, όμως δίχως αποτέλεσμα!

Παρθένος
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τις σχέσεις σας και σας ταξιδεύει πολύ στο παρελθόν! Τις μέρες του Οκτώβρη, θα αποζητήσετε ανθρώπους που κάπου, κάπως, κάποτε, γιατί υπήρχε πολύ συναίσθημα και οι αναμνήσεις ακόμα σας ζεσταίνουν τη καρδιά! Είστε λοιπόν από εκείνους που επιστρέφουν στο «τόπο του εγκλήματος»! Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στάσιμα, σας εκνευρίζει αυτό, αλλά καλύτερα το κάθε εμπόδιο για καλό, παρά να φθείρεστε με ανούσιες καταστάσεις! Όχι στα νέα ξεκινήματα, έτσι λέει το σύμπαν! Στις 11/10 ίσως να κατανοήσετε τα λόγια αυτά! Από τις 24/10 μέχρι και τις 29/10 η Θεά Τύχη σας χτυπά τη πόρτα! Υπάρχει φως, για αυτό και εσείς ας έχετε τα ματάκια σας ορθάνοιχτα! Τα φινάλε ζόρικο πολύ.. Ψυχραιμία μπουρίνι είναι θα ξεσπάσει!

Ζυγός
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τα οικονομικά σας τα ζητήματα! Αυτό το χρήμα, σας βασανίζει τη ζωή, το λατρεύετε όμως, γιατί θέλετε να περνάτε καλά! Ε λοιπόν, καλό είναι να ελπίζετε, όμως μη περιμένετε να συμβούν τίποτα θαύματα μέσα στον Οκτώβρη! Όλο το σύμπαν φωνάζει να σταματήσετε τις ανούσιες τις σπατάλες και να τσεκάρετε φυσικά το σύντροφό σας, γιατί κάτι δε πηγαίνει καλά! Γενικότερα γίνεστε απαιτητικοί με τους ανθρώπους που συμβιώνετε! Όποιος έχει κοινό ταμείο, μια πίεση θα την ανεβάσει μια και δυο και τρεις φορές! Στις 11/10 ξεσπάτε, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, όμως οι σκέψεις σας χαοτικές, άντε να σας καταλάβουν! Συμβιβάζεστε από τις 24/10 και μετά, όμως όσο ο μήνας περνά, το shopping therapy θα έχει τη τιμητική του, έτσι από αντίδραση! Μυαλό τζουφ..!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, τι να πούμε εδώ πέρα! Φέρατε τη καταστροφή σχεδόν σε όλους, έτσι επειδή έχετε χαρακτήρα σκοτεινό και λίγα λέω! Αν λοιπόν είστε σε φάση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε άλλο level, παίζει να αλλάξετε γνώμη και να πατήσετε φρένο μεγάλο! Εννοείται πως επηρεάζει το γεγονός τα ερωτικά σας τα ζητήματα, αφού η Αφροδίτη σας βάζει σε διαδικασία, να επανεξετάσετε τα συναισθήματά σας, για το αν είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο το βήμα, ή ακόμα και αν η σχέση που ήδη έχετε, θα έχει μέλλον ή όχι! Υπάρχει ένα πρόσωπο που δε το έχετε ξεπεράσει και αρκετοί θα το αποζητήσετε, μιλάμε για μια μεγάλη αγάπη ή έρωτας! Μια επιστροφή δηλαδή στο παρελθόν τη κάνετε γιατί αυτή είναι η προσταγή του σύμπαντος! Στις 11/10 εκδηλώνεστε και δεν αρέσει καθόλου αυτό! Ηρεμείτε από τις 24/10 και μετά, όμως καταπίνετε τα συναισθήματά σας! Σημαδιακό το τέλος του Οκτώβρη, αφού ή θέλετε, ή δε θέλετε! Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν!

Τοξότης
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τα συναισθηματικά σας τα ζητήματα και τις διαθέσεις σας φυσικά! Κλείνεστε στον εαυτό σας και γίνεστε πολύ ψυχροί με το σύντροφό σας, ή γενικότερα με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Σας βλέπω πολλές ώρες να τις περνάτε μπροστά από ένα παράθυρο και να ονειρεύεστε «δράκους» από το παρελθόν! Η αγάπη και ο έρωτας ήταν πολύ διαφορετικοί τότε! Κατά κάποιο τρόπο σας κυριεύει ένας φόβος μυστήριος και κόβετε ακόμα και το φλερτ! Βέβαια, κάποιοι Τοξότες, λειτουργείτε εντελώς αντιδραστικά, παίζετε με τη φωτιά, καίγεστε και σας αρέσει πολύ αυτό! Όλα παίζουν και τίποτα, αλλά τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε! Στις 11/10 μαθαίνουν τα μυστικά σας και εντάσεις προκύπτουν έτσι ξαφνικά! Από τις 26/10 και μετά το παρελθόν βολτάρει έντονα στις σκέψεις σας! Το κερασάκι στη τούρτα είναι οι αποκαλύψεις μέχρι και τέλος Οκτώβρη! Θέλατε παιχνίδια με τις φωτιές εεεε;;;

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σας, τις φιλίες σας και σχέσεις που μέχρι σήμερα τις θεωρείτε δεδομένες και γερές! Κάτι θα σας κάνουν, θα σας ενοχλήσουν, θα σας πειράξουν και μιας που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, θα βάλετε ένα τέλος άνευ προηγουμένου! Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, προφανώς υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν, που το χρειάζεστε ξανά μέσα στη ζωή σας, που έχει να σας προσφέρει συναισθήματα πολύ μοναδικά! Είναι ερωτικό; Είναι φιλικό; Θα δείξει στο τέλος! Με τα λεφτουδάκια σας έχετε έρωτα μεγάλο, οπότε στις 11/10 να προσμένετε ένα γεγονός να σας αναστατώσει πολύ! Κάθε μέρα που περνά, διάφορα συμβάντα σας στρεσάρουν και ενώ είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε, φτάνετε στις 31/10 και κάνετε ένα μεγάλο μπουμ!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, μια νέα εποχή έρχεται για εσάς, μπορεί να μη το γνωρίζετε ακόμα, όποιος ρισκάρει, έχει κάτι να προσμένει! Οι επιθυμίες σας είναι πολύ διαφορετικές από των δικών σας των ανθρώπων, οπότε με αφορμή το αστρολογικό αυτό γεγονός, παρέα με τον Άρη φυσικά, σας βλέπω να κάνετε την επανάσταση του αιώνα! Αντιστέκεστε στις επιθυμίες των άλλων, προέχει ο εαυτός σας και η ικανοποίησή του! Το παρελθόν σας μιλάει, σας καλεί να ταξιδέψετε κάπου παρέα, σε ένα μαγικό μέρος. Κάτι έχετε αφήσει στην άκρη. Ανεκπλήρωτο! Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα από τα γνωστά και το άγνωστο! Ο σκοπός είναι να αποκαταστήσετε τη φήμη σας! Στις 11/10 ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας! Σας φέρνουν αντιρρήσεις, όμως η καρδιά μίλησε! Μέχρι και τις 31/10 φέρνετε τα πάνω-κάτω, σχέσεις διαταράσσονται, όμως τούτη τη φορά θα γίνει το δικό σας!

Ιχθύς
Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, επηρεάζει τα ερωτικά σας τα ζητήματα και τις σχέσεις σας φυσικά! Σας πιάνουν οι φοβίες σας για κάποιο ανεξήγητο λόγο και ξαφνικά κάνετε αρκετά βήματα πίσω, προκειμένου να μη χάσετε το βόλεμα που λέμε. Μπερδεμένοι όσο ποτέ, δε ξέρετε πιο δρόμο να διαλέξετε ! Να χωρίσετε ή να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα; Να επιστρέψετε οι χωρισμένοι στα γνώριμα και να το παλέψετε, μπας και γίνει κανά θαύμα;;; Η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο και καλό είναι μέσα στον Οκτώβρη να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ζωής! Μπορεί να το μετανιώσετε πικρά! Από την άλλη φλερτάρετε επικίνδυνα και μπορεί ξαφνικά να μπλέξετε σε περιπέτειες τρελές, επειδή απλά θέλετε να φτιάξετε το ψυχολογικό! Στις 11/10 το σύμπαν σας περιπαίζει, αλλά ευτυχώς διστάζετε! Μυστήριες και οι γλύκες που σας πιάνουν μέχρι και τις 31/10.. μοιράζετε ελπίδα δίχως να το εννοείτε!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια:Ανάσα και βοήθειες για Ταύρους, Παρθένους και…

ΚΡΙΟΣ Μέσα από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα μπορούσαν να υπάρξουν λύσεις σε οικονομικά θέματα. ΤΑΥΡΟΣ Η ανάγκη σας για αλλαγές βρίσκει πρόσφορο έδαφος χάρη στην...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητό Κριέ, για σήμερα Δευτέρα θα θελήσεις μιλήσεις με την καρδιά σου και να δώσεις όλη σου την αγάπη στους δικούς...

Ζώδια: Κρατά… μικρό καλάθι : Μεγάλες παγίδες για Ταύρους, Καρκίνους και…

ΚΡΙΟΣ Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται. ΤΑΥΡΟΣ Προωθήστε σήμερα ένα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Για σήμερα Κυριακή φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να ανοιχθείς, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,029ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...