Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021
13.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6 Δεκεμβρίου το πρώτο φύλο της Washington Post

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877.... Κυκλοφορεί της εφημερίδας Washington Post.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου;

Πώς θα εξελιχθεί ο Φεβρουάριος 2021 για όλα τα ζώδια;
Κριός

Απελευθερώνεται περισσότερο η ενέργεια και η τύχη σας βοηθά να εκφραστείτε, να δείτε νέες προοπτικές και να ζήσετε καταστάσεις που είχατε στερηθεί για πολύ καιρό. Ο μήνας επίσης δίνει έμφαση στα οικονομικά σας ζητήματα και σας επιστρατεύει για την υπεράσπισή τους.

Οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο και κάποιες προσδοκίες μπαίνουν στη διαδικασία υλοποίησής τους. Αισθηματικά τα εμπόδια μειώνονται ενώ βγαίνετε νικητές στην αρένα του έρωτα. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε ευθύνες, ή να κλείσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα.

Ταύρος

Μήνας καθοριστικός, μαχητικός και αρκετά αποκαλυπτικός. Τα γεγονότα στον άξονα οικογενειακή – επαγγελματική ζωή θα είναι δυνατά και για κάποιους μοιραία, ή έντονα μεταρρυθμιστικά. Ο Άρης στο ζώδιό σας τονίζει τη δημιουργικότητά σας, αλλά και την νευρικότητα επίσης. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να διακριθείτε, αλλά και να εκτεθείτε κοινωνικά.

Εσείς επιλέγετε τους τομείς στους οποίους θα δραστηριοποιηθείτε και εκεί που εντοπίζετε τις ανάγκες, αλλά και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα και αρκετή ανησυχία μέσα σας. Μην επηρεάζεστε όμως από συμπεριφορές και προκλήσεις που έχουν στόχο να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις σας.

Δίδυμοι

Τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά, θα βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και μεταβλητότητα. Κουρασμένοι από πολλές ευθύνες και δυσκολίες των προηγούμενων μηνών, βλέπετε τα πρώτα σκιρτήματα βελτιώσεων και αποκαταστάσεων σε βασικούς τομείς της ζωής σας.

Είναι ένας ευχάριστος μήνας για εσάς, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε αισθηματικό πεδίο. Ο ανάδρομος Ερμής όμως, θα φέρει πρόσκαιρες αντιξοότητες και μια σειρά από καθυστερήσεις σε συνεργασίες και σε οικονομικές σχέσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μην προκαλείτε ανθρώπους που μπορεί να σας κάνουν κακό και γενικότερα μη βιάζεστε σ επιλογές ή σε συμπεράσματα.

Καρκίνος

Ο μήνας αυτός θα έχει διακυμάνσεις και αιφνίδιες αλλαγές. Το γενικότερο κλίμα θα σας προβληματίσει πρόσκαιρα, αλλά δεν θα σας στερηθούν ούτε ευκαιρίες, ούτε εξυπηρετήσεις από ανθρώπους που διαθέτουν μεγαλύτερη δύναμη. Ερωτικά η κατάσταση γίνεται λίγο απροσδιόριστη και επικοινωνιακά η συνεννόηση για λίγο δυσκολεύει.

Ο νέος κύκλος Κρόνου με Δία στον Υδροχόο θα σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς και θα σας βοηθήσει στην τακτοποίηση περιουσιακών εκκρεμοτήτων. Επίσης θα συμβάλλει στην ανανέωση των πηγών εισοδήματός σας και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να εμπιστευθείτε εξίσου τη διαίσθηση αλλά και τα ταλέντα σας στη διεκπεραίωση των σχετικών σας υποθέσεων.

Λέων

Ένας μήνας σημαδιακός που ορίζει το κλίμα της συνέχειας αυτής της χρονιάς για εσάς. Δεν θα λείψουν οι δυσκολίες από αυτόν τον μήνα, αλλά ούτε και οι ευκαιρίες για να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας.

Οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά πρέπει να είστε συνετοί, αποφασιστικοί και προνοητικοί σε κάθε σας ενέργεια. Πρόσκαιρη δυσκολία θα υπάρξει στα οικονομικά και μια νέα πραγματικότητα στα αισθηματικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δώσετε μια μεγάλη μάχη από την οποία όμως μπορείτε να βγείτε νικητές. Δείτε ρεαλιστικά τη ζωή και αναθεωρείστε τακτικές και απόψεις.

Παρθένος

Αυτόν το μήνα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και μερικοί για μια σχέση που μπορεί να επηρεάσει γενικότερα τη ζωή σας. Τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν αρκετές φορές. Τα μεγάλα προβλήματα δεν σας αγγίζουν, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια και παρεξηγήσεις για θέματα που δεν σας αφορούν.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ένα νέο κύμα καθυστερήσεων σε οικονομικά και πρακτικά ζητήματα. Δύσκολο, ή αντιφατικό προβλέπεται και το κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε αντιθέσεις και αντιδικίες στο άμεσο περιβάλλον σας και φανείτε προσεκτικοί όταν κυκλοφορείτε, ή ασχολείστε με μηχανήματα.

Ζυγός

Ένας αρκετά συμπαθητικός μήνας ο οποίος σας βοηθά να αξιοποιήσετε δυνατότητες και ταλέντα, να βελτιώσετε την κατάσταση στα αισθηματικά σας, με μόνη εξαίρεση μια ακόμη καθυστέρηση σε οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανοίγει προοπτικές, ωστόσο μη βιάζεστε να ρισκάρετε ή να κάνετε επιπόλαιες εκτιμήσεις των νέων καταστάσεων και πραγμάτων. Προς το παρόν κινηθείτε πρακτικά για να υπερασπίσετε λειτουργικούς τομείς και την καθημερινότητα με τις σχετικές υποχρεώσεις που συνεπάγονται.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας σας υποχρεώνει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τις μεταβολές ή τους αιφνιδιασμούς στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μπορεί να φέρει όμως και τις προϋποθέσεις για την επίλυση ενός σοβαρού οικονομικού προβλήματος. Κινηθείτε δραστήρια, ζητήστε τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων και οργανώστε τα οικονομικά σας σε νέες βάσεις, περισσότερο ρεαλιστικές.

Αποφύγετε να κάνετε λάθη ή να εκτεθείτε σε κινδύνους. Παρακολουθήστε την πορεία των γεγονότων και επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Καταπολεμήστε τον φόβο και ενισχύστε την ελπίδα για το αύριο. Στον αισθηματικό τομέα συνεχίζεται η ένταση, αλλά υπάρχει και η εκδοχή να μην κάνετε τίποτα για να υποχωρήσει.

Τοξότης

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την παλιά σας δραστηριότητα, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για διεύρυνση των γνωριμιών. Κινηθείτε, συζητήστε και διαδώστε τις ιδέες σας προσπαθώντας να υλοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Μην επηρεάζεστε από καθυστερήσεις που θα προκύψουν, ή διαφωνίες που δεν θα λείψουν. Κάτι καινούριο ανανεώνει τις σχέσεις σας με τους άλλους και οδηγεί στη βελτίωση της ζωής και της εργασίας σας.

Ταξίδια και μετακινήσεις θα σας απασχολήσουν ως προς την οργάνωση και την αποδοτικότητά τους, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε πελατειακές σχέσεις και ανάγκες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες εξελίξτε τις ιδέες σας, τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό και μη διστάσετε να είστε λίγο περισσότερο τολμηροί από ότι συνήθως. Άλλωστε, ο τολμών νικά!

Αιγόκερως

Οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς, τα οποία όμως σας οδηγούν σε μια απελευθέρωση ή σε μια μεσοπρόθεσμη τακτοποίηση. Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και όχι μαχητικοί και πλησιάστε εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς ζώντας μαζί τους.

Οργανώστε τη δραστηριότητά σας για να μπορέσετε να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε την αύξηση της ζωτικότητάς σας, υπερασπίστε τα επαγγελματικά σας θέματα και μη διστάσετε να αναλάβετε καινούριες ευθύνες. Στα αισθηματικά η κατάσταση θα είναι για λίγο μεταβατική, ενώ νέες καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε πρακτικές εφαρμογές, ή οικονομικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Θα κυλήσει περισσότερο αρμονικά αυτός ο μήνας από ότι είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις και νευρικότητα, ενώ η δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού θα σας υποχρεώσει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική, προγραμματισμό και συμπεριφορά. Πρέπει να κάνετε βασικές διασαφηνίσεις και δεν πρέπει να φοβηθείτε στην αποκάλυψη δυσκολιών, ή επαγγελματικών περιορισμών.

Τα γεγονότα αυτού του μήνα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Η Αφροδίτη στο πέρασμά της από το ζώδιό σας, θα ενισχύσει την τύχη και τις καλές προθέσεις των άλλων απέναντί σας, από τις οποίες επωφελείστε και αντλείτε δυνάμεις που σας οδηγούν ευκολότερα στον προορισμό σας.

Ιχθύες

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε πολλά για τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Μετά από όσα έχετε περάσει, ο μήνας αυτός σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση με ρεαλισμό και πρακτικότητα. Όσο και αν σας φαίνεται σκληρό, κόψτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά χωρίς να σας ανταμείβει με ανάλογη ικανοποίηση.

Οργανώστε τη δραστηριότητά σας και κάντε κάτι τολμηρό στο χώρο της εργασίας σας. Μια συζήτηση με τον άνθρωπό σας θα βοηθούσε να δείτε πιο καθαρά τις αδυναμίες που δυσκολεύουν την καλύτερη επικοινωνία και συμβίωση. Μην αποφεύγετε να δείτε τα κακώς κείμενα αν θέλετε να διορθωθούν κάποτε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σκάνδαλο – Κορυφαίος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί από την ανιψιά της γυναίκας του!

Βραζιλιάνος άσος που είναι παντρεμένος με την ανιψιά της πρώην γυναίκας του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς.Ο Χουλκ ανακοίνωσε περιχαρής στα social media πως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρύψεις τον αληθινό εαυτό σου, αφού φανερώνεις τις απόψεις και τις σκέψεις σου! Φρόντισε...

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που “εξαφανίστηκε” για 11 χρόνια

Ο Γιώργος Αλκαίος, έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το “Σπίτι με το MEGA”. Ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τις...

Καίτη Φίνου: Βαρέθηκε του άντρες και έψησε το ψάρι από την άλλη. Με ποια...

Καλεσμένη στο ΦΜ της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου το 2014 η ηθοποιός Καίτη Φίνου είχε πετάξει τη βόβα της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως...

Εθνική Survivor: Οι 3 διεθνείς που μπαίνουν στο νέο κύκλο του reality

Από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, στα αθλήματα του ριάλιτι είναι πρωτοκλασάτα ονόματα της στρογγυλής Θεάς. To Survivor 2022 φαίνεται πως θέλει να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές...

Τα 5 ζώδια που θα περάσουν τέλεια στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και άπαντες ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και αυτό θα ισχύσει ειδικά για ορισμένα εκ...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση, ανωριμότητα, βιασύνες και επιπολαιότητα! Αν δεν προσέξεις, θα έχουν προβλήματα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρύψεις τον αληθινό εαυτό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να περάσεις...

Σαββατοκύριακο κόλαση για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14:12, αλλά μεγάλο μέρος της...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή