Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου;

Ο Ήλιος στο Ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2018, μας δίνουν τύχη όλη την εβδομάδα, με τις θετικές τους όψεις !

Έχουμε τύχη, θέληση, αισιοδοξία, ενέργεια, ευκαιρίες, επιμονή, δύναμη αλλά και μπόλικο ερωτισμό!

ΚΡΙΟΣ : Βελτιώνεις την εμφάνιση σου και γοητεύεις! Ο εργασιακός τομέας ευνοείται και ίσως υπάρξει και κάποιο επιπλέον οικονομικό κέρδος! Ενεργοποιήσου γιατί τώρα μπορείς να δραστηριοποιηθείς εποικοδομητικά στην εργασία σου! Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και έχεις επίσης εύνοια σε θέματα υγείας και ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτυχία έρχεται στον ερωτικό τομέα με τον καλύτερο τρόπο! Επιθυμίες εκπληρώνονται και θα έχεις αξιόλογες κατακτήσεις! Απολαμβάνεις τον έρωτα με χαρά, διασκέδαση και λάμψη! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον αισθηματικό τομέα είναι άπειρες, όπως και έχεις την δυνατότητα να καλυτερεύσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου! Η γονιμότητα σου στα ύψη!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται και ίσως ένα οικονομικό οικογενειακό ζήτημα να λυθεί!Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, έρχονται πολλές και ουσιαστικές εξελίξεις τώρα! Κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος θα σου δώσει την ευκαιρία που ήθελες για να το ξαναπλησιάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ευνοείται ιδιαίτερα η κοινωνική σου ζωή αλλά και οι νέες ερωτικές σημαντικές γνωριμίες! Επιπλέον σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται σημαντικά! Εποικοδομητικά μηνύματα, συμφωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις!

ΛΕΩΝ : Ουσιαστική επιτυχία στον Έρωτα θα έχεις και αυτό ανεβάζει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Οικονομικά οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες για βελτίωση! Μπορείς τώρα να εκπληρώσεις κάθε σου ουσιαστικό στόχο για έρωτα και χρήμα, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Είσαι ισχυρός, αποφασιστικός, δυνατός, ακαταμάχητος, γοητευτικός και διορατικός! Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα λύνονται και όλες σου οι επιθυμίες, μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα με την βοήθεια της Τύχης! Μπορείς να αρπάξεις τις αμέτρητες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο!

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και νιώθεις πιο δυνατός! Κρυφές επιθυμίες πραγματοποιούνται και ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει! Η διαίσθηση σου, σου δίνει λύσεις και ξεπερνάς άγχος και φόβο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγαλεπήβολα όνειρα πραγματοποιούνται, ειδικά στον ερωτικό, στον οικονομικό και τον φιλικό τομέα! Ο φιλικός τομέας συγκεκριμένα, σου ανοίγει δρόμους για κοινωνικοποίηση, χαμόγελα και επιτυχία στους στόχους σου για αλλαγή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνική καταξίωση αλλά και επαγγελματική επιτυχία μπορείς να έχεις τώρα, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Πιθανόν η επαγγελματική εύνοια που έχεις , συνοδευτεί από έναν έρωτα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμα και μία αύξηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ήρθε η ώρα να πετύχεις όλους σου τους στόχους, αρκεί να δραστηριοποιηθείς αισιόδοξα, επικοινωνιακά και δυναμικά. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, σπουδές, μακρινούς συγγενείς και κοινωνική ζωή, βελτιώνονται! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και περίμενε χαρμόσυνα μηνύματα και μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ερωτισμός σου, η σεξουαλικότητα σου, η διορατικότητα σου και το πάθος σου είναι οι σύμμαχοι σου σε θέματα ερωτικά και οικονομικά! Μπορείς να κατακτήσεις οτιδήποτε θελήσεις και να πραγματοποιήσεις κάθε βαθιά σου επιθυμία! Μπορείς να κατανοήσεις τους ανθρώπους και αναγνωρίζεις τις προθέσεις τους γεγονός που σε οδηγεί στην επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ: Νέες σημαντικές γνωριμίες, νέα σταθερή σχέση, επισημοποίηση και απόλυτη τύχη και εύνοια στον ερωτικό τομέα Η συντροφική ζωή σου ετοιμάζει μόνο ευχάριστες καταστάσεις και επιτυχίες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...