Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
29.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Άρη πλέον στον φιλικό σου Τοξότη, θα αισθανθείς χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση, μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις, νέα και επικοινωνίες! Μοιράζεσαι με άνεση και ευκολία, αυτά σκέφτεσαι και έτσι πετυχαίνεις στόχους! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ, την γοητεία, την δυναμικότητα και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις σου στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι! Εκφράζεσαι με ένταση και πάθος και διεκδικείς με επιτυχία τις επιθυμίες σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, αλλά ευνοεί και τις μετακινήσεις σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την είσοδο του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα δραστηριοποιηθείς ώστε να ενδυναμώσεις με ποικίλους τρόπους, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ζυγίζεις πλέον τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σκοπούς και στόχους στην καθημερινότητα σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες, με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και οργάνωση! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με το πέρασμα σήμερα του Άρη στον φιλικό σου Τοξότη, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα διασκεδαστική και ευχάριστη ημέρα! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, εκδηλώνει φανερά τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου, κυρίως για την φλογερή και παθιασμένη σου προσωπικότητα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά και καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αναγκάζεσαι να είσαι αρκετά συνεσταλμένος και κλειστός, κυρίως λόγω του Άρη που περνάει στον Τοξότη! Προσπάθησε να μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα και προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν την σημερινή ημέρα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, κοινωνικά και σου χαρίζει λάμψη και καλή φήμη!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την βοήθεια του Άρη που περνάει σήμερα, στον Τοξότη, όλα κινούνται άμεσα, ομαλά και αποτελεσματικά, κυρίως επικοινωνιακά και κοινωνικά! Μπορείς να αναμένεις ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις και φυσικά, επίτευξη προσωπικών στόχων! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, μέσα στο σπίτι και την οικογένεια!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Άρης θα είναι στον Τοξότη από σήμερα και ήρθε ή στιγμή να αποφασίσεις να δράσεις και κινηθείς αργά, συνετά και μεθοδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με τον τρόπο αυτό, θα βεβαιωθείς για τις ειλικρινείς και καλές προθέσεις των γύρω σου, για εσένα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με τον Άρη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδηλώνεσαι, εκφράζεις επιθυμίες και στόχους χωρίς δισταγμό! Στόχοι εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον και τα σχέδια σου, υλοποιούνται! Η συγκεκριμένη διέλευση, σε στηρίζει όσον αφορά τις επιλογές και τις δράσεις σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το πέρασμα του Άρη στο Ζώδιο του Τοξότη, μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης ενδοσκόπησης! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σου δείξουν την αλήθεια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές. Επανέρχονται άγχη και φοβίες! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο σου, σε βοηθά επικοινωνιακά, σε μετακινήσεις και κοινωνικές σχέσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε ευνοήσει αρκετά, θα αλλάξει ριζικά την ζωή σου και θα βγάλει τον πιο ανανεωμένο και κεφάτο εαυτό σου! Μπορείς να αναμένεις πολλές εποικοδομητικές αλλαγές, που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό σου! Στον φιλικό τομέα, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σου φέρνει ένα ευχάριστο νέο, παρασκηνιακά!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε αναγκάσει να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, κυρίως κοινωνικά! Επιπλέον, πρακτικές και υλικές αξίες, είναι αρκετά σημαντικές για εσένα πλέον και έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις δυναμικά στην εκπλήρωση κάποιων στόχων και σκοπών! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Κρατά… μικρό καλάθι : Μεγάλες παγίδες για Ταύρους, Καρκίνους και…

ΚΡΙΟΣ Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται. ΤΑΥΡΟΣ Προωθήστε σήμερα ένα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Για σήμερα Κυριακή φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να ανοιχθείς, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις,...

Φλερτ Λάκη – Open. Όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης του Λαζόπουλου  

Ίσως μια ακόμη μεταγραφή μας απασχολήσει στο σύντομο μέλλον… Ο Λάκης Λαζόπουλος λέγεται πως δέχθηκε κρούση από το Open και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,023ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...