Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Άρη πλέον στον φιλικό σου Τοξότη, θα αισθανθείς χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση, μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις, νέα και επικοινωνίες! Μοιράζεσαι με άνεση και ευκολία, αυτά σκέφτεσαι και έτσι πετυχαίνεις στόχους! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ, την γοητεία, την δυναμικότητα και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις σου στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι! Εκφράζεσαι με ένταση και πάθος και διεκδικείς με επιτυχία τις επιθυμίες σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, αλλά ευνοεί και τις μετακινήσεις σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την είσοδο του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα δραστηριοποιηθείς ώστε να ενδυναμώσεις με ποικίλους τρόπους, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ζυγίζεις πλέον τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σκοπούς και στόχους στην καθημερινότητα σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες, με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και οργάνωση! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με το πέρασμα σήμερα του Άρη στον φιλικό σου Τοξότη, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα διασκεδαστική και ευχάριστη ημέρα! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, εκδηλώνει φανερά τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου, κυρίως για την φλογερή και παθιασμένη σου προσωπικότητα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά και καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αναγκάζεσαι να είσαι αρκετά συνεσταλμένος και κλειστός, κυρίως λόγω του Άρη που περνάει στον Τοξότη! Προσπάθησε να μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα και προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν την σημερινή ημέρα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, κοινωνικά και σου χαρίζει λάμψη και καλή φήμη!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την βοήθεια του Άρη που περνάει σήμερα, στον Τοξότη, όλα κινούνται άμεσα, ομαλά και αποτελεσματικά, κυρίως επικοινωνιακά και κοινωνικά! Μπορείς να αναμένεις ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις και φυσικά, επίτευξη προσωπικών στόχων! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, μέσα στο σπίτι και την οικογένεια!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Άρης θα είναι στον Τοξότη από σήμερα και ήρθε ή στιγμή να αποφασίσεις να δράσεις και κινηθείς αργά, συνετά και μεθοδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με τον τρόπο αυτό, θα βεβαιωθείς για τις ειλικρινείς και καλές προθέσεις των γύρω σου, για εσένα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με τον Άρη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδηλώνεσαι, εκφράζεις επιθυμίες και στόχους χωρίς δισταγμό! Στόχοι εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον και τα σχέδια σου, υλοποιούνται! Η συγκεκριμένη διέλευση, σε στηρίζει όσον αφορά τις επιλογές και τις δράσεις σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το πέρασμα του Άρη στο Ζώδιο του Τοξότη, μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης ενδοσκόπησης! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σου δείξουν την αλήθεια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές. Επανέρχονται άγχη και φοβίες! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο σου, σε βοηθά επικοινωνιακά, σε μετακινήσεις και κοινωνικές σχέσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε ευνοήσει αρκετά, θα αλλάξει ριζικά την ζωή σου και θα βγάλει τον πιο ανανεωμένο και κεφάτο εαυτό σου! Μπορείς να αναμένεις πολλές εποικοδομητικές αλλαγές, που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό σου! Στον φιλικό τομέα, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σου φέρνει ένα ευχάριστο νέο, παρασκηνιακά!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε αναγκάσει να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, κυρίως κοινωνικά! Επιπλέον, πρακτικές και υλικές αξίες, είναι αρκετά σημαντικές για εσένα πλέον και έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις δυναμικά στην εκπλήρωση κάποιων στόχων και σκοπών! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...