Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας και ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τέλος στην οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια και όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βοηθά τη ανάταση της ψυχολογίας σου και ανακτάς δυνάμεις για δράση. Ένας σημαντικός επιβοηθητικός παράγοντας είναι το οικογενειακό περιβάλλον που στηρίζει τις προσπάθειες σου βγάζοντας σε από την κατήφεια.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία. Οι δεύτερες σκέψεις και η αναποφασιστικότητα εξαφανίζονται και πλέον νιώθεις σίγουρος για τις αποφάσεις σου ενώ οι επικοινωνίες σου αρχίζουν να αποκαθιστούν τους ρυθμούς τους. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα βρίσκονται σε όψη τριγώνου που εξασφαλίζει την επίτευξη των στόχων και φιλοδοξιών. Το φιλικό περιβάλλον είναι υποστηρικτικό και βοηθητικό.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία. Απαγκιστρώνεσαι από το παρελθόν που σε βασάνιζε εδώ και καιρό. Βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Η κοινωνική άνοδος και η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη. Διεκδικείς και επισφραγίζεις τα κεκτημένα. Το ευεργετικό τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να εκπληρώσεις ένα μεγάλο στόχο ή αλλιώς όραμα στα επαγγελματικά και το όφελος θα είναι σημαντικό και στον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με τον Ερμή να επιστρέφει στην ορθή του πορεία. Πλέον κατασταλάζεις στα σχέδια που θέτεις για την μελλοντική σου εξέλιξη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, προωθεί την διεύρυνση των οριζόντων και τα ταξίδια. Είσαι δυνατός και αποφασισμένος για την ευόδωση των στόχων σου. Ευνοούνται οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και η προσωπική ανάπτυξη.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα και πρώτη μέρα της εβδομάδας ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία και παίρνουν μπρος τα επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα που κωλυσιεργούσαν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βελτιώνει τις ψυχολογικές διακυμάνσεις σου και αναδύει μόνο τα όμορφα και ρομαντικά συναισθήματα. Νιώθεις ικανοποίηση που έχεις κατορθώσει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία και εγκαινιάζει την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Τέλος στις αναβολές και ματαιώσεις ταξιδιών και σπουδών. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου γι’ αυτό ξεκίνα να ετοιμάζεσαι για νέα επιτεύγματα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βοηθά να πετύχεις τους στόχους και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Συνεργάτες, συνεταίροι, σύντροφοι και φίλοι τάσσονται υπέρ σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ ευνοϊκό.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου;

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα της εβδομάδας και ο Ερμής επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία του. Είναι βοηθητικός και σε εξυπηρετεί ώστε να ξεκολλήσεις από τις σκιές του παρελθόντος που στοίχειωναν την ζωή σου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εύνοια σε ότι σχετίζεται με την καθημερινότητα και την προοπτική εξέλιξης, τόσο στην κοινωνία, όσο και στην δουλειά. Αξίζεις τον σεβασμό και τον αποδέχεσαι.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα εγκαινιάζεται η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την επιστροφή του Ερμή στην κανονική του πορεία. Οι κόντρες και οι παρεξηγήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον και τους συνανθρώπους λαμβάνουν τέλος. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βγάζει αισιοδοξία, ρομαντισμό και επεκτατικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ευνοείσαι για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες που διαθέτεις. Έχεις την στήριξη των παιδιών που σε σέβονται και σε θαυμάζουν.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να επανέρχεται στην ορθή του πορεία και να σε βοηθά στην καθημερινότητα. Οι αναποδιές, τα προβλήματα, τελειώνουν κι είσαι πλέον ελεύθερος, να ζήσεις ξένοιαστα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί να δώσεις την άφεση αμαρτιών στο οικογενειακό περιβάλλον και στους οικείους που σε αδίκησαν. Με αυτόν τον τρόπο ευφραίνεται η ψυχή σου και απαλλάσσεσαι από βαρίδια του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα ο Ερμής επιστρέφει στην κανονική ορθόδρομη πορεία του εγκαινιάζοντας την νέα εβδομάδα. Διώχνεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε κούρασαν ψυχολογικά. Ανασκουμπώνεσαι και πας για άλλα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να προωθήσεις τις ιδέες σου και να τις επικοινωνήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον. Είσαι ομιλητικός, χαρούμενος κι ευδιάθετος. Δεν κρατάς απωθημένα για κανένα από την στιγμή που τους έχεις δώσει συγχώρεση.

Υδρόχοος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή στην κανονικότητα και στην ορθόδρομη πορεία του. Οι προβληματισμοί που σου επέβαλε το οικογενειακό περιβάλλον δεν σε απασχολούν πια. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να συγχωρέσεις τους ανθρώπους που σου έβαλαν εμπόδια στην δουλειά και σε εκμεταλλεύτηκαν. Βγαίνεις νικητής παρά τις αντιξοότητες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή που σε απαλλάσσει από άσκοπες μετακινήσεις και ανούσιες συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον. Αποκαθίστανται οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να έρθεις κοντά με τα παιδιά ή με τον σύντροφο και να νιώσεις την παιδικότητα και την ικανοποίηση της ψυχής. Είσαι ρομαντικός, ευγενικός και δημιουργικός.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...