Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
34 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ένα καινούργιο ξεκίνημα στον χώρο του σπιτιού αναμένεται. Ενδεχομένως να αφορά τον χώρο, ή τις σχέσεις με την οικογένεια. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που φαίνεται να σε ζορίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα ξεκινά μια ωραία εβδομάδα για σένα με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι τόσο πολύ επικοινωνιακός, εξωστρεφής και κοινωνικός, σε βαθμό που δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Μετακινήσεις, ταξίδια και επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος, είναι μέσα στις τάσεις του νέου κύκλου του φεγγαριού όπου εσύ συγκεκριμένα αυτό τον κύκλο θα τον απολαύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αγαπημένε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι λίγο πιεστική για σένα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε παρακινεί σε καινούργια οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις που πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά πριν τις υπογράψεις. Δίνονται σημαντικές προοπτικές για να βελτιώσεις το εισόδημά σου αλλά και για να ικανοποιήσεις στόχους και οράματα στα επαγγελματικά! Νιώθεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου. Πρωταγωνιστής του καινούργιου φεγγαριού λοιπόν, που σε βάζει στην διαδικασία νέων προσωπικών και επαγγελματικών ενάρξεων. Ανανεώνεις αρχικά την εμφάνιση σου για να νιώσεις ικανοποίηση. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που φέρνει η αντίθεση του φεγγαριού με τον Πλούτωνα. Απέβαλλε τους τοξικούς και διώξε την αρνητικότητα! Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι για να γυρίσεις μία ολοκαίνουργια σελίδα στην ζωή σου!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ένα νέο φεγγάρι στον τελευταίο τομέα του χάρτη σου δείχνει πως ήρθε η ώρα να κάνεις την αρχή για το τέλος κάποιων καταστάσεων. Με οδηγό την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση γνωρίζεις που και πως θα γίνει. Διώχνεις κάθε αρνητική σχέση που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει και κάνεις μια καινούργια αρχή, δίχως τα λάθη του παρελθόντος. Λαμβάνεις μία ψυχική και συναισθηματική ανταμοιβή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι ένα ερωτικό φεγγάρι για σένα και φέρνει καινούργια σχέδια για το μέλλον. Ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθηση σου και νιώθεις πως όλα θα πάνε καλά, αφού είσαι πλέον αισιόδοξος. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου και θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να προχωρήσεις σημαντικά σχέδια ζωής!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πολύ σημαντική για σένα αφού σε θέτει σε εγρήγορση για νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας. Προσοχή χρειάζεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν καλοβλέπουν αυτήν την εξέλιξη και σε πιέζουν να ασχοληθείς με τα δικά τους αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο. Η αντίθεση του νέου φεγγαριού με τον Πλούτωνα θα φέρει αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αξιοποίησε τις ημέρες που ακολουθούν για να κάνεις νέα βήματα που θα σε φέρουν μπροστά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι θετική ως προς το δικό σου ζώδιο. Ένα νέο ξεκίνημα σε περιμένει με καινούργιους στόχους να μπαίνουν σε εφαρμογή και νέα σχέδια να υλοποιούνται. Την προσοχή σου σε επαφές με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος που νομίζεις ότι τους γνωρίζεις καλά όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Αξιοποίησε το νέο κύκλο του φεγγαριού για να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και εικόνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και κάνει ποδαρικό η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα νέο φεγγάρι που σε θέτει σε εσωστρέφεια και απομόνωση. Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή βελτιώνοντας την ψυχολογία σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κατορθώσεις. Η μοναχικότητα σε βοηθά να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι το νέο φεγγάρι που γίνεται ακριβώς απέναντι σου και ρίχνει βάρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε γνωριμίες με άτομα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, αλλά να είσαι προσεκτικός γιατί δεν τους ξέρεις καλά και ίσως πέσεις έξω με την αντίθεση του Πλούτωνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Παίρνουν μπρος τα θέματα της καθημερινότητας και βρίσκεις νέα μοντέλα ενδιαφερόντων ώστε να μη βαριέσαι κάνοντας διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Παράλληλα ασχολείσαι με τη υγεία, την άσκηση και την διατροφή σου. Υιοθετείς εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης και όλα αυτά σε βοηθούν να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά και σωματικά!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα δημιουργικό και ερωτικό φεγγάρι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στα παιδιά, στα δημιουργικά επιτεύγματα και στα αισθηματικά. Προσοχή σε ένα φιλικό άτομο που δεν έχει τόσο αγνές προθέσεις. Προχώρησε επιχειρηματικά σχέδια τα οποία θα σου αποφέρουν καλό κέρδος!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για να αναλογιστείτε πώς αλληλεπιδράτε με τον κόσμο, τι...

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες διαφορές και κάντε μαζί τους μια έντιμη και ανθρώπινη συζήτηση...

Ατύχημα για τον Τερλέγκα – Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό, συνέβη στον Βασίλη Τερλέγκα κατά τη διάρκεια εμφάνισής του! Ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευε κάποια επιτυχία του στο νυχτερινό...

Ο Νίνο ποζάρει με τα παιδιά του από τον γάμο του με την Χρυσή...

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11...

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική...

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...