Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου;


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις και νέα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα χάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Εκμεταλλεύσου κάποιες θετικές συγκυρίες, εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα τώρα! Συζήτησε, μίλα και πες ναι σε νέες συμφωνίες, όπως και γνωριμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου! Με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές, δραστηριότητες και χαρούμενες στιγμές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές και εύνοια σε γνωριμίες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...