Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
23.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται συναισθηματική απρόσμενη χαρά, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικότητα και αρνητικές αποκαλύψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο δικό σου Ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες τυχαίες συγκυρίες, βελτιώνουν απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρούμενες στιγμές με φίλους, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αποκαλύψεις που θα φέρουν απογοητεύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και πάλι! Έρχεται ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά και σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται βελτίωση κοινωνικής εικόνας, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για επικοινωνιακά λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται τύχη και ευχάριστα νέα, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για λάθος κινήσεις, που ενδεχομένως να χαλάσει την φήμη σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρμόσυνες αποκαλύψεις, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αναποδιές στις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται βελτίωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αρνητικές αποκαλύψεις που πληγώνουν!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και για το μέλλον σου. Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται γοητεία και εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται φήμη και κοινωνικότητα, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη καθημερινότητα! Η σημερινή Σύνοδος Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρές σε σπίτι και οικογένεια, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για αναποδιές στην κοινωνική ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ερμή – Ουρανού, το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε κάθε είδους γνώσεις και εμπειρίες! Η αισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα τονωθούν και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τοξικότητα στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής σήμερα, έρχεται σε Σύνοδο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται επαναφορά αυτοεκτίμησης, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για κόντρες στον φιλικό τομέα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η θετική για σένα Σύνοδος Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, υπόσχεται απρόσμενη τύχη σε όλους τους τομείς, ενώ το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προειδοποιεί για τάση ανασφάλειας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Οι ημερήσιες προβλέψεις των 12 ζωδίων Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί...

Άφθονος πλούτος (2-8/10): Τύχη και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Κριός Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις με το πέρασμα στον Οκτώβριο. Ο μήνας που ξεκινά αλλάζει πολλές ισορροπίες και φέρνει αναστάτωση σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε απασχολεί ο τομέας των οικονομικών....

Δείτε πώς μια γυναίκα 100 ετών μεταμορφώνεται σε νέα κοπέλα! (βίντεο)

Είναι γεγονός πως η τεχνολογία σήμερα μπορεί να πετύχει να μεγαλύτερα θαύματα. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως το Photoshop καταφέρνει να κάνει όσα δε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα....

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις: Τα 5 ζώδια που θα χαμογελάσουν σήμερα ελέω...

ΚΡΙΟΣ Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό...

Ψυχρολουσία για Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια ενόψει Πανσελήνου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων, με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε...

«Παγίδα» αντιφάσεων: Χαρμόσυνα και άσχημα νέα για 3 ζώδια

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού...

Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 ζώδια – Έως 11 Απριλίου θα βγάλουν πολλά χρήματα

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τα παρακάτω 4ζώδια  μέχρι και τις 11 Απριλίου όσον αφορά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 8 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και...