Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Δία-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει μία αποκάλυψη που θα σε πληγώσει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με την Τετράγωνο Δία-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις.

Λέων
Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές δια σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.

Παρθένος
Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, πρόσεχε πολύ , τις συζητήσεις σου, διότι είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Δία-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και στις συζητήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα!

Ιχθείς
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...